090831

Tjo!

Måndag. Idag började man klockan tio, skönt med lite senare morgon. Mitt under dagen hade vi däremot ett två timmars hål och sen massage, inte så kul det :P Men massagekursen verkar vara intressant i allafall, däremot är jag så förkyld så imorn fick inte jag syssla med det :P haha men många andra är ju nöjda med att man går en massagekurs i alla fall xP Efter skolan mötte jag upp Frida, för hon har varit i stan idag! :D Vi var här, var hos henne och käkade mat, sen var vi med Alex också :) Jag gick till mommo en sväng också, och nu sitter jag här ;) Kanske man borde fundera på att sova? Om ett litet tag i alla fall (a)

Kramar!

090830

Hejsan!

Då var det söndag igen då. Tillbaka till allvaret imorgon. Helgen har varit helt okej, den började med att jag var med Frida hela kvällen/natten. Hon sov faktiskt över här ;) Vi satt och var lite småmatta för att alla hade lämnat oss och stannat i stan, kvällen var väl inte den roligaste fredagen. Meen, what to do, på lördagen vaknade vi onödigt tidigt också, så man fick ju bara vänta ännu längre på att folket skulle komma hem :P

På lördag kväll var jag med Jocke och Lisso i alla fall, vi satt mest och kollade tv, och var ute med annat folk en stund. Sen kollade jag och Jocke Sagan om de två tornen på tv, usch vad jobbigt det var att sitta bänkad där i 3½ timme x) Jaja, sen gjorde han nån läxa och jag var inte trött så jag satt och läste massa tidningar. Sen blev det att dra raggen med Emil och Helena, lite småtrevligt sådär men när klockan började närma sig 5 var man ganska trött. Natten slutade med att Emil och Jocke fick knuffa hem traktorn nästan ända från mig in till byn, och jag fick styra :P Vid 6 sov jag skönt, men så kom jag på efter några timmars sömn att jag måste hem och packa och städa, så nu sitter jag här :P Och det är just vad jag ska göra nu, så vi får höras!

Kramar!

Joohej

Sitter här med Frida, jag har ju som anlänt till byn idag ;) Vi vet inte riktigt vad vi ska göra, hälften av alla människor är ju kvar i stan idag :P Såå vi får väl se vad som händer, inte mycket antar jag :P Jaja, vi får höras :)

Kramar!

Godnatt!

Varför kan man aldrig komma i säng den tid man vill? Det är ju seriöst helt omöjligt hopplöst ungefär x) Jag tänkte att jag skulle försöka sova direkt efter jag ätit när jag kom hem här vid halv elva, men den här datorn får ju som tiden att flyga förbi :P Jaja, det blev i alla fall att umgås först med Linnea idag, var massa trevligt att vara hos henne och bara snacka och kolla på massa knäppa youtube-klipp :) Sen drog vi till Lisso, där hon, Jocke och Patte var.
Vi kolla mest tv och så for vi förbi och kikade på jägarmilen en sväng. Jag gillar vissa som hade förmågan att glo jävligt mkt där också, nämner inga namn och så, menmen xP

Jag, Jocke och Lisso kollade Fun with Dick and Jane senare, eller jag orkade inte kolla klart hela kände att det var lika att röra sig hemåt istället. Och imorgon far de till Boden och hämtar Lissos traktor :P Och imorgon ska jag äntligen träffa Frida som jag saknat! :D Nej seriöst, nu måste man sova lite kanske. eller ja... först läsa lite av boken vi fått i läxa: Kejsaren av Portugallien - Selma Lagerlöf. Seriöst? De kunde kommit med något bättre kanske -.- Jaja, vi hörs imorgon!

Kramar
och Godnatt!



Du betyder<3

Thinking of you

Hejsan!

Idag började vi planeringen av bf-dagen som ska vara om två veckor, jag tror det kan bli ganska skoj ändå. Jag hamnade i "lek-gruppen" alltså vi ska hålla i lekarna. Bf dagen brukar man ha istället för nollningen, där alla på bf-programmet (åk 1,2 och 3) får chansen att lära känna varandra under en hel dag med lekar och samarbetsövningar. Vi fick göra det förra året, men det här året är det vi som håller i det. Får se hur det går ;P

Idag innan skolan (som började kl. 12) for jag och Linnea på stan en sväng också. Där köpte jag en adidas sportbag, helt perfekt för idrotten och när jag reser mellan stan och byn. Sen köpte jag ett par vinterskor på eurosko också. Linnea skulle leta skor på skorean på intersport, men vi hittade ingen rea? Konstigt det också. Nu har jag städat här lite och hämtat upp lite grejer vi la i förrådet när lägenheten hyrdes ut. La foton i min tavla också, grymt duktig får man känna sig ^^ haha. Nu tänkte jag kanske ta och äta lite mat och leta upp nå folk!

Kramar!

  Imorron kommer jag hem frida! :D haha



Dagens låt: Sorry for everything - Dead by April






090826

Hejsan!

Alltså jag tycker skoldagarna känns rätt så onödiga nu. Jag menar, vi har inte gjort en enda vettig sak ännu typ :P Inget speciellt jobbigt heller. Och imorgon ska vi t.ex. spela brännboll xD Men det är ju chill, jag är då nöjd! Nu tänkte jag knalla ner på stan med kusin e-l och kolla på ett par skor jag hade velat ha på vintern... men hur ska man ha råd? Har nyss beställt en tröja från Gina, har en liten beställning på kläder jag behöver från H&M, och skorna går på typ 500 ;s usch, får se hur det löser sig, och felet är att jag behöver alltihop nästan. Nå jaja, om man skulle klä på sig och dra iväg då :)

Kramar!


En låt för dagen:




<3

Ett litet kvällsinlägg såhär innan man kanske borde tänka på att lägga sig och sova. Tidig dag imorgon, usch, ångest på det :/ Jaja, idag har jag i alla fall varit först till min faster och kusin en sväng. Det var riktigt mys :) Vi for vidare till fammo som man inte sett på länge, och i morgon blir det middag hos henne bestämde vi :D yey ^^ Lisso var jag också förbi, tänkte hämta min hemnyckel av Jocke, och det blev att fara med dem till coop och inhandla lite smått och gott till skolan  också ;P Sen chilla vi bara framför tv:n och nu for jag hem, gissa om jag inte glömde mitt anteckningsblock till skolan där också? -.- suck, tur att man har en snäll pojkvän som tar med den till skolan imorgon då :) Nej, jag borde seriöst sova nu...snart x)

Kramar!



Den här har som fastnat i min skalle på något sätt: Touch you right now - Basic Element



090825

Hejsan!

Tisdag. Idag har vi haft två timmars skola bara, vi skulle berätta om något bra/dåligt som hänt under sommaren, och så hade vi träning med kompass och karta på idrotten. Inte för jobbigt alltså. Dock så satt ju jag i skolan 2 timmar tidigare för att jag var så snäll och väntade med Matilda som kommit med morgonbussen ;) Wiiho. For på stan med Linnea och Hanna en sväng efter skolan också, hittade sånna skor jag vill ha, men tror ni inte de var blåa och inte svarta? Så typiskt -.- sånna där uggs hade jag också kunnat ha, provade dem och de var så sköna! Men jag gillar inte riktigt designen, såå jag vet inte :P

Nu ska man kanske äta något, lite hungrig är jag. Sen vet jag faktiskt inte, får se vad som händer

Kramar!



Två bilder från helgen har ni här ;P



"If your not in, you can´t win"

Haha är det bara jag som fått den på hjärnan? xD Usch vilken irriterande reklam alltså x) Typ som den där Loka reklamen, den blir man ju också galen på ibland när låten fastnar som klister i skallen på en xP Idag var det slut på sommarlovet också då, känns väl lite sådär. Och det var mest bara usch hela dagen, men en dusch gjorde en verkligen piggare ^^ Lite skumt känns det att se alla 93:or knalla omkring där på hjampis nu också, men det är kul :) Nu kanske man borde sova också, det blev ju inte alltför mycket sömn inatt heller. Men sen sitter man här och tänker: "Men vi börjar ju först halv ett imorgon..." Men nej, sova skulle nog bli skönt här strax... vi får höras!

Kramar!

Söndag

Tja! Har inte blivit någon uppdatering på nån  dag här, men har knappt suttit vid datorn så ;P Imorgon börjar skolan också, skönt men lite ångest samtidigt. Just nu så sitter jag och Jocke här hos mig, han kollar jönssonligan och jag tänkte laga mat x) om jag orkar... när jag orkar xD Stackars Frida som är kvar där i byn nu också, nu har ju så gott som alla flyttat därifrån :P Menmen, nu är jag hungrig så vi får höras!

Kramar!

Friday

Tjo!
Då var det fredag, sista helgen innan skolan börjar :O *panik!* Igår spenderade jag dagen med Lisso och Jocke, senvar vi med Matilda en sväng på kvällen också. Och idag har jag vaknat tidigare än vad jag stigit upp på hela sommarlovet, redan vid tio var jag och Jocke vakna :P Fast det kan ju bero på att vi somnade någongång där vid tolv redan men xP Så, idag blir det stan också :) Men nu ska jag knalla över till min underbara Frida så vi får höras, för henne kommer jag inte träffa på en vecka sen :( :O

Kramar!

  Jaa, då var snart den här sommaren över...

I´m back!

Tillbaka hemma igen då. Tyvärr har jag ingen kamera som är bra nog för att få en bild på hårfärgen märkte jag. Men det är i alla fall klippt i lite etapper och så lite guldfärgade slingor typ. Riktigt nöjd blev jag i alla fall :) Nu ska jag packa det sista inför stan och äta omelett som mami just håller på att laga

kramar!



Verkligen superbra kamera (Y) Ni kan ju alltid försöka se något av min nya hårfärg där, haha ;)


Frisören

Godmorgon!

Oh boy om jag är ovan att kliva upp såhär tidigt :O inte kul -.- Jaja, strax bär det av till Juniis för klipp & sling, det blri bra känner jag! :) Men mer får ni höra senare, mamma vill ha datorn nu tydligen.

Kramar!

Sleepy

Tjao! Så var den här onsdagen över då :) Idag så skulle min pojkvän ringa och väcka mig, men jag han vakna före jhonom tyvärr, haha ;) Hjälpte mamma med städning och lite tvätt härhemma så for jag iväg till Jocke vid 1 tiden. Vi såg en film idag också, Wanted. Jag har sett den förut, men den är grymt bra! :) Med Angelina Jolie i en av huvudrollerna. Nu på kvällen har jag umgåtts med Frida litegranna, vi sprang mest runt och frös ;) Men snart ska vi klicka hem lite kläder från Gina bestämde vi oss för, det blir härligt :D Nej, nu måste jag seriöst ta och sova snart, ska ju upp vid 9 imorn till frissan :S Trött är jag, frågan är bara om man lyckas somna såhär tidigt... x)

Kramar! och Godnatt!


Onsdag

Godmorgon!

Idag är fantasin verkligen på noll här. Men något ska man väl alltid komma på att skriva xP Hmm... ja imorgon blir det frissan, men jag vet inte alls hur jag ska klippa eller färga :O Funderar på att göra slingor i två olika färger och klippa etapper, men jag vet inte :S Min duktiga frisör får nog hjälpa mig när jag kommer dit, då brukar det alltid bli bra ^^ Och nu är det 5 dagar kvar tills skolan börjar... både skönt och jobbigt :/ Menmen, stan blir det på fredag i alla fall. Och kul ska det bli att träffa alla igen såklart. Nu vill hunden ut, så vi får höras

Kramar!

En låt för dagen: Warwick avenune - Duffy



Ohja

Nu har jag äntligen fixat till bloggen litegrann! :) Idag har jag verkligen inte gjort så mycket, varit hemma och tvättat + hängt tvätt, och så har jag umgåtts med Frida litegrann :) Nu väntar jag mest bara på att Jocke ska komma hem också, medans underhåller jag mig med datorn x) Tänkte slänga in ett youtube klipp också, bara för att prova på skojs skull ^^

Volbeat - A broken man and the dawn



Tralala

Det verkar fungera ganska bra med att blogga här nu, äntligen! Nu ska man kanske bara försöka fixa ihop designen och sen byter jag nog till den här bloggen :)

Knock you down

Min andra blogg vägrar ju fungera för tillfället, så jag tänkte varför inte prova här igen istället? Vill ju byta till blogg.se men det är en hel del krångel med den här sidan så får se. Idag var vi i alla fall på stan igen, och jag inhandlade två baslinnen, lite längre modell (Förlåt mamma för att jag slösar så mycket pengar, haha xP) Men det behövs faktiskt ;) Sen har det blivit tacomiddag och filmtittande, och sen promenad på det. Haha där blev Lisa biten av en igelkott vill jag bara meddela xD Under den tiden han jag prata med Linnea och Frida som jag båda saknar, och min pojkvän som jag saknar något enormt. Men han kommer hem snart som tur är :) Det var allt jag hade att säga, imorgon blir det hemfärd!

Kramar!

RSS 2.0