En annan dag och ett annat jag


Tjaaabba!

Det här med 2 dagars börjar ta på en. Kanske man börjar bli för gammal? haha. Helgen har varit lyckad i alla fall. Vissa folk lär sig aldrig sin läxa uppenbarligen, men sånt man får ta. Men den här gången fungerar det inte, aldrig mer.

fredagen var det halloweenfirande. Jag tog tillfället att använda min kostym som knappt blev rörd förra året och var sheriff! Nästa år blir det dock något helt nytt. Men kvällen var kul! Bakishängde hemma hela lördagen med syrran som sällskap.

Sen på kvällen var det dags igen, startade upp hos Matilda, for till petsamo och grattade Nadja ♥ Sen drog jag och kollade Ailucrash! Fyfan vad bra de var, ångrar verkligen inte att jag drog dit! Jag och Matilda.R dansade oss igenom kvällen tills jag blev sjuukt trött och for hem. Och nu är jag då fortfarande trött helt utslagen i soffan.

Nä, man kanske skulle försöka bli människa igen och sen dra sig utåt för lite söndagshäng osv! Vi hörs!







And who do you think you are?
Running around leaving scars
Collecting you jar of hearts
tearing love apart
You lost the love I loved the most
so don't come back for me
don't come back at all
who do you think you are?

Speak the words from your lips, no one else can do it for you


Hallå!

Sitter för tillfället hemma hos Mia.M med en dator i famnen. Har myst med en söt bebis hela kvällen, och nu kollar vi Grey's and anatomy. Ätit god mat och druckit vin har vi också gjort, en liten hejdå-middag för lisa som åker snart!

På fredag är det dags att ge sig av hem för halloweenfirande och födelsedagsfest. Är inte taggad på att köra hela vägen själv... dvs 30 mil. Men vad ska man göra liksom?

Nä, kommer inte på något vettigt att skriva egentligen, vi hörs!


Sweeeeeeeeet


Idag har jag och lisa haft en softardag. Ni vet, kollat film, ätit mat, käkat godis, ätit glass, spelat och sånt där. Helt okej med tanke på min underbara mensvärk! Imorn är väl planerna att besöka min farbror och lilla Otto och gå på middag. Skoj!

Har inga planer alls på att åka hem. Ingen lust i alla fall. Men måste väl hem innan helgen. Borde jobba... men lisa åker ju snart. En ursäkt bra nog tycker jag faktiskt! Till helgen ska Nadja firas också ♥ Sen flyr vi landet hon och jag igen, nästa vecka! aweeesomeee. Längtar.

Nä, dags att sova kanske nu va, godnatt allihopa!



party like a rockstar


sitter för tillfället på soffan i Tornio och chillar. Väntar på Nadjas tåg som går klockan 5 svensk tid. Tycker det är lite skumt att bara man åker över bron en liten bit härifrån så vrids klockan tillbaka 1 timme?

Inte logiskt om ni frågar mig. Men annars då, har haft en awesome helg här! Inte alls sugen på att fara hem igen... partylivet här är då så sjukt mkt bättre än i gråa Kiruna kan man lätt säga. LÄTT. Nej jag är inte bitter. Bara jävligt less på det där stället.

Och eftersom jag inte har bättre för er kan jag väl berätta om min awesome helg. Vi kom hit på fredagen, hann väl så gott som bara göra oss bekväma så var det dags för fest. Bestämde jag och Nadja då, haha. Vi drack lite, gled lite bil och sen begav vi oss mot krogen. Shots i Finland är sjuukt billigt, 40 spänn styck, helt galet nice!

Mer än så vill ni inte veta! Eller vill, ni får inte ;) men sjukt kul hade vi! Arran och Ferrum är ingenting jämfört med Umpitunneli! Det ni ;)

lördag vaknade vi sent, Nadja något bakis efter sin premiärkrogrunda! Vi åkte runt och hälsade på en massa folk, glodde en film och sen for vi vidare mot en av Tapios kompisar där det var fest tydligen. Hann bara komma innanför dörren så bestämde vi oss för att också dricka, så raka vägen hem och hämta alkot.

Eller ja, innan allt det roliga tände vi även ljus för Jennifer och hade en tyst minut. Det var en väldigt jobbig stund att inte kunna finnas där för alla där hemma... men efter det blev man ju skönt nog på bättre humör igen i alla fall.

Kvällen spårade hur som helst i jacuzzibadande, en massa öl, bastu och vattenpipa. Lot's of fun så att säga! Man har börjat vänja sig vid engelskan efter en helg i Finland.
Dock pratar alla här finska med varann hela tiden, kanske dags att lära sig? Jag tror nästan. Fast folket vi hängde med på festen var svenskar, det var lite skönt att höra sitt eget språk för en kväll, haha. Fast de flesta här kan faktiskt svenska, de vågar inte prata det bara!

Igår har vi mest bara chillat med några härliga Tornio-killar, glott film, ätit pizza och spelat kort. Perfekt söndagshäng! (Ps: Nadja ännu mer bakis än dagen innan! haha) Drog varvet fram mot kvällen, sen har vi bara varit hemma och svammlat. Idag vaknade vi tio och har inte gjort mycket sen dess heller. Städat packat och sånt där ångestfyllt... vill fortfarande inte hem.
Suck. Men jag stannar nån dag eller två i Luleå först i alla fall! Har ju en kär vän där att säga hejdå till... hon flyttar som till Irland om 14 dagar den typen.

Nej, ska väl ta och käka lite tacos och sen röra oss mot shoppingcentret. Och jag och Nadja har då redan bestämt tillbakaresa hit! Det blir sweet!

Vi hörs!


Vi fick låna en ängel

Man kan inte precis säga att "lycka" beskriver känslan som har varit de senaste dagarna. Det är hemskt och se hur dåligt folk man bryr sig om mår. Man önskar att det fanns något man kunde göra för att bara fixa allt, för alla andras skull... men det går inte. Man är hjälplös.

Som sagt, Jennifer jag kände inte dig så bra, men jag har sett vilket stort avtryck du har lämnat efter dig. Förstår du hur många som saknar dig? Du var en så himla omtyckt person, du var omtyckt av alla. Du fattas så många, och det känns som att hela staden bara stannat upp på något sätt.

Jag säger som alla andra, vi fick låna en ängel, det vet jag när jag ser hur fint alla pratar om dig. Jag hoppas verkligen att du är på en bättre plats nu, men det var inte dags för dig ännu. Du gick alldeles för tidigt.


Vila i frid ♥


Vila i frid...


Idag är en dag då man inte finner många ord. Idag känns världen allt annat än rättvis..

Jennifer Ejemalm
. Jag kände inte dig så väl, men jag minns
när vi promenerade mot Kirunafestivalen i somras, och vi hann diskutera så himla mycket
på den korta biten kändes det som!
Du verkade verkligen vara en toppentjej, och det är tråkigt att man aldrig
lärde känna dig bättre. Du var fylld av energi,
en sprallig och glad tjej!

hela Kiruna är grå idag, och det hela känns riktigt overkligt.
Det är så många här som tänker på dig och saknar dig!
och det gör ont i hjärtat för hur många som lider just nu. Du fattas alla!
men jag hoppas du har det bra där du är nu.

Vila i frid!




sjuk?


Nejnejnej, har inte tid med det här nu. Har så sjukt jävla ont i magen, och har ingen aning om vad det kan vara? åhh jävla bajs också. Jag tänker INTE bli sjuk den här veckan. Jag har inte tid!

Nej, krypa ner under täcket nu och tycka synd om mig själv va.

Vi hörs!



Du kan rycka på axlarna och spela ball, och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall!


Jag kanske är en idiot i dina ögon, eller det är i alla fall hur du snackar,
men föddes jag för att göra dig lycklig eller?
skulle inte tro det!


Ha ett bra liv, för det är precis vad jag ska ha!♥




Bloggdesign?


Insåg just att min bloggdesign är ju typ asgammal. Måste fixa en ny.
Det vill säga när jag ids. Hade inte tackat nej till att bara få en sådär på beställning.
Men fixa den måste jag i alla fall helt klart!


I'm gonna need you now to turn the tide


Då låg man hemma i sängen dårå. Sova borde man ju men man fastnar ju framför datorn som vanligt. Dagen har bestått av jobb (alla ungar pratade finska med en, dags att lära sig språket eller?) bilhäng med Matilda, och muffinsbak hos Amanda och Lisso.
Det blev awesome muffins med ett duktigt teamwork! Tummen upp för oss! Och nej Amanda jag orkar inte nämna dig minst tio gånger i bloggen för du gjorde inte samma om mig! :( Men jag kan väl säga att vi är typ bäst på att göra muffins i alla fall!? Och jag kommer minsann och äter mer imorn kan jag lova! Hihi

Nää, jobbet lär väl ringa imorn igen i vanlig ordning. Dags att göra ett försök till att sova kanske? Godnatt!





Follow your heart


Ändrade planer blev det, for förbi Nadja en sväng innan hon åkte tillbaka till Gve istället! Det var trevligt ♥ Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen blir det bilglidande och kaffedrickande, jappjapp!




Laddar upp fler bilder när jag har min egen dator!

Hold my hand I'll take you high


Då var man i stan igen då. For hit helt spontant igår och barnvaktade mina 3 söta kusinbarn. Såå söta ♥ Fast idag är det ju mera ångest att sitta här kan man säga.

Får se vad dagen har att bjuda på... nu ska jag väl i alla fall hoppa i duschen sen fara förbi min kära mormor en sväng.

Vi hörs!
(nej, bilder fungerar ännu inte att lägga in heller! Blir så irriterad!)




Vet ni vad?


Kika in på min facebook istället, finns en massa bilder där från Turkiet! Fast nån enstaka kan jag väl slänga upp här om ni vill!


Nej men såklart att inte det fungerar att ladda upp bilder när man väl tänkte göra det... wellwell, får försöka igen senare, kika in på min facebook så länge! Malin Eliasson

Kramar!



Det går bra nu kompis!


Mitt liv är påväg i rätt riktning igen, och jag gillar det! Känns så sjukt mycket bättre nu!
Nu ska jag gå ut och pussa på mina fina hundar och
vänta på att folket kommer hem från staden!

This time baby I'll be bulletproof


Sitter i sängen med datorn i famnen. Känns lite skumt att vara helt ensam när man varit omringad av folk konstant i 8 dagar. Men lite skönt kanske också. Bara lite.

Idag ska vi väl åka och kalasa hos Matilda, hon fyller ju 19 idag så. Sen ska jag förhoppningsvis träffa båda mina kära vänner Alex och Frida! De har jag saknat. Och nu tror jag att jag ska käka något för magen kurrar, och kolla klart filmen jag somnade framför igår. Trött tjej!

Kramar!

PS: Bilderna kommer upp när jag lyckats leta fram en sladd till mobilen! Inte lyckats hittills!


Den bästa känslan på länge.


Jag gjorde det jag aldrig trodde var möjligt. Och jag mår bättre än på väldigt länge!




Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.


Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

Back from Turkey!


Hallå allihopa! ska bli bättre på att blogga nu, lovar! Nu har jag ju hunnit ha semester och allt så det ska nog ordna sig med blogglusten.

Turkiet, ja vad kan man säga annat än underbart?? Vi hade det så jävla skoj! Det stället levererade helt klart! Vi har fått vänner för livet också, hängde med ett härligt gäng från Finland hela veckan. Åt god mat, solade, var på finsk afton ( i Turkiet ja, haha!) tittade på åska i ungefär tre dagar gjorde vi också. Men det funka, vi hade kul ändå!

En kväll kan man nästan jämför med filmen Baksmällan... det spåra. På ett roligt sätt dock! Haha... Nä, känner att jag måste ta en välbehövlig dusch, kan slänga upp bilder senare!

Kram!


RSS 2.0