Jååvisst

Den här låten har liksom fastnat i min skalle sen fredagen -.- Men det kallar vi ös (Y)


Trött

Jag vill sova! Men klockan är ju som bara fyra ännu... om det hade funnits något att hitta på så man inte somnar hit... men nej det gör det inte. Fortsätta glo film kanske? Sen bor man ju en mil bort från mänskligheten också och det är så kallt ute -.-

Får väl fortsätta glo fil här i min ensamhet, kanske syster kommer och räddar mig snart vemvet :P Jaja, nu hörs vi!

Kramar!

31 Januari

Godmorgon!

Ja då var det februari imorgon, shit vad tiden går fort! Idag ska jag inte göra mycket jag inte, ska väl höra med Frida om vi ska hitta på något skojigt, annars ska jag väl bara tvätta kläder, kolla film och sova ;P Imorn är det dags för skola igen -.-

Nej, ska röra mig mot syrrans rum, slå igång nån film och äta godis!

Kramar!

:)

Jag gillar den här bilden lite på något sätt :)



Och den är härlig! Maj 09! (Y)



Nyår 09



Snyggaste, underbaraste♥



♥ Saknar sommaren!! ♥



Indeed (Y)



Alltid lika kul att kolla på gamla minnen! ^^ Borde däremot börja bli bättre på att använda kameran faktiskt



Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Hejsan!

Blogg.se har krånglat idag, så har inte kunnat blogga. Var i stort sett en rätt trevlig kväll igår, men en hel del svammel också. Men sånt händer ju alltid :P Idag slöade jag Jocke och Gecko hela förmiddagen, och vid 3 gav vi upp och tog bussen hem till byn igen. Här har jag ätit mat som aldrig förr och tagit en varm skön dusch (nu är man ny människa igen!)

Slängde lite kläder i tvätten också, och nu försöker jag få hit min kära vän Frida! Men hon pluggar hon :) Lite senare blir det filmmys med hjärtat också ♥

Men nu ska jag kika vidare här, vi hörs!

Kramar!

Ojojoj, den här låten alltså, det måste vara den härligaste låten från igår lett! xD Vilket ös tjejer och killar!^^





I will stand by you forever
You can take my breath away




29 Januari

Hejsan!

Kommit från skolan för ett tag sen, och det är verkligen svinkallt ute! Usch, känner inte ens för att helst röra mig utanför dörren idag men det är ju tråkigt att sitta inne så :P Vad kan man mer säga, det nya schemat tar död på mig, men man kan ju inte göra så mycket åt saken.

Just nu sitter jag och väntar på Jocke, men han är seg som vanligt :P Ska väl fixa ihop nån vettig mat medans jag ändå väntar, så vi hörs!

Kramar!

Back on tracks!

Har haft en rejäl bloggpaus, det behövdes!

Men nu är jag tillbaka ;) Fast snart måste jag sova, så vi får höras mer imorgon!

Kramar!

22 Januari

Tjo!

Ja då var det helg! ^^ Höhö, tänker på alla som är i skolan just nu ;)

Igår tänkte vi gå och bowla ett helt gäng då, men tror ni inte det var bokat SOM ALLTID? -.- usch vad irriterande! Vi har varit dit typ 5 gånger och det har ALLTID varit bokat! Så alla drog hem till sig igen, jag och Jocke gick hem till mig och gjorde ett försök att ladda ner en film, men mitt internet suger så vi gav upp. Vi tog min dator med oss och gick till han och kollade What happens in Vegas istället ;) Den är alltid lika bra! xD

Såå nu sitter jag bara här, väntar på att Jocke ska komma hem och vara med mig till bussen går till byn! :) Det var allt jag hade att säga, vi hörs!

Kramar!♥


21 Januari

Godmorgon!

En lektion i skolan idag då, från 12.45-13.30... känns grymt onödigt att ens gå dit om ni frågar mig! -.- Menmen, självklart är det ju redovisning så man har som inget val...

Och jag kunde inte somna om när Jocke gick till skolan heller, men har ändå sovit såpass länge så det gör inget xP Ska väl ta det lugnt fram tills det är dax att knalla iväg till skolan... och ja, diska ska jag ju också ta och göra xP Men vi hörs!

Kramar!♥


Stödvila (Y)

Det var grymt skönt att ta en stödvila såhär efter middagen om inte annat (Y) Det behövdes! Så nu har både jag och min pojkvän vaknat till lite, han lagade maten här tidigare i utbyte mot att jag diskar? O.o Det tycker jag inte var så schysst :D Men tyvärr är jag nog för snäll ^^

Men nu ska jag kika vidare här, vi får höras!

Kramar!♥

Be with you

Godmorgon!

Usch vad trött jag är! Och jag vet inte om det är 08.00 eller 08.30 som vi börjar skolan heller... äsch spelaroll, går dit till åtta så ser vi väl... Nej jag orkar inte skriva nåmer, sitter bara här och gäspar för fullt x) Vi hörs säkert senare idag istället!

Kramar!

You can kiss away the pain

Kom från Matilda för en stund sen, där bjöds det på goda muffins! ;D Hann inte slänga in nån dagens outfit för det blev så bråttom iväg, men ni dör ju knappast eller hur x) Nu tänkte jag att jag skulle försöka sova är ganska trött men märkte just att senaste oth var ute så det kan man ju inte vänta med! ;)

Speciellt inte när jag inte hinner se den på resten av veckan för ska sova hos älskling och fara hem till byn. Menmen, blir väl eventuellt bowling imorn också, kul! ^^ Om det inte är bokat som det typ alltid är här i Kiruna -.- Menmen, om en kvart ska jag kolla One Tree Hill, så ska surfa runt lite innan det!

Kramar&Godnatt!

19 Januari

Hejsan!

Igår sov då Erika och Emma hos mig, det var väl ganska trevlans måste jag säga! ;D xD Och nu är jag just hemkommen från skolan, gillar att jag bara haft en lektion på 20 minuter -.- Men man ska väl vara glad, nästa vecka är ju inte trevlig precis... Så nu ska jag ta duschen om en stund, för idag ska man iväg på barnkalas! ^^

Mitt übersöta kusibarn Oskar bli 1 år idag! :D Åhh jag har inte träffat dom där sötungarna på jättelänge så det ska bli kul! Menmen, slänger säkert upp en dagens outfit sen också när jag duschat och det ^^ (svar ja det var som lite småkul att göra det!^^)

Kramar!♥


Hey there Deliah - Plain White Ts




18 Januari

Hejsan!

Tog morgonbussen till stan och skola idag då, hade en lektion som tydligen var frivillig också, så lite onödigt... Menmen, idag ska i alla fall Emma och Eken sova hos mig också ;D Fast först måste jag ta och städa upp här lite och äta något... damit, nu glömde jag ju gå in på konsum på hemvägen! -.-

Åhh! Jaja det blir väl köttbullar och makaroner IGEN då, för det är sån storm ute så jag orkar inte gå dit -.- Nej seriöst, nu börjar jag bli hungrig, dags att ta sig i kragen och laga mat!

Kramar!

"Dagens outfit"



Mimmi Pigg tröja - H&M
Linne - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M
Armbanden är från lite olika ställen och halsbanden har jag fått av min pojkvän! :)

Åhnej...

Varförvarförvarför klickade jag ens in mig på Gina Tricot bara för att jag hade tråkigt? -.- Kläder är seriöst farligt xD För nu fick jag ju syn på en huvtröja jag vill ha :(((



Men nej, det blir inget, har handlat kläder så det räcker för ett tag!

Bara för att...

...Jag har lite småtrist just nu och inte riktigt kommer iväg härifrån för att kolla nån film istället så skriver jag ett litet inlägg! Kom från Frida för en stund sen, för hon skulle på bio :) Men det var mys att hinna träffa henne en sväng, nu när jag tänker efter är det ett tag sen vi sågs :O Förhoppningsvis kanske vi ses i veckan igen, eller? ;)

Mycket mer har jag inte gjort idag, mest varit förbannad för att strömmen gått helatiden -.- Man kunde ju som varken hinna värma mat eller torka håret utan att all elektricitet dog! -.- Och imorn är det skola också... har inte riktigt lust, menmen... Nej om man skulle röra sig härifrån nu kanske... om en stund x) Vi hörs!

Kramar!

Stone in my hand


Everlast - Stone in my hand


17 Januari

Godmorgon!

Nu har jag sovit gott alltså ^^ somnade framför filmen igår xP Fast jag hade säkert kunnat sova ännu längre om inte hunden kom och förstörde -.- den är ju helt knäpp just nu -.- Wellwell, idag ska jag kolla film, duscha,tvätta och vänta på att Frida ska komma hem :P Det är mina planer hittills iaf! Tar nog staden imorgon istället. Men nu ska jag fortsätta kolla den där filmen från igår, vi hörs!

Kramar!

Gårdagskvällen

Hejsan!

Igår var det trevligt minsann, Saga och Carro hade hyrt en lokal för att fira att de fyllt 18 år, och där dansade vi hela kvällen lång! ^^ Mycket trevligt! Även om det hände lite mindre otrevligheter senare så var det ändå lyckat! :) Nu är jag tillbaka i byn, och började just fundera på vad man ska kika för film egentligen... måste ta och se efter!


My boy was looking handsome tonight!
;)
snygg var han i sin skjorta och slips! ^^



Och såhär bra syntes resten av bilderna -.- Ska sno bilder från Jockes kamera när jag får chansen! :P



15 Januari

Hejsan!

Kort skoldag, hade bara en lektion idag. Efter drog vi på stan några folk, förbi Matilda en sväng och nu sitter jag här hos Jocke :) Blir att stanna i stan idag och åka hem imorgon, för Saga har fyllt 18 ^^ Ångest över den där redovsningen jag inte ens börjat med som ska vara klar nästa vecka -.- Menmen, orkar inte ta tag i den idag i alla fall, fattar ändå inget av den. Men nu får vi höras!

Kramar!♥


15 Januari

Hejsan!

Kort skoldag, hade bara en lektion idag. Efter drog vi på stan några folk, förbi Matilda en sväng och nu sitter jag här hos Jocke :) Blir att stanna i stan idag och åka hem imorgon, för Saga har fyllt 18 ^^ Ångest över den där redovsningen jag inte ens börjat med som ska vara klar nästa vecka -.- Menmen, orkar inte ta tag i den idag i alla fall, fattar ändå inget av den. Men nu får vi höras!

Kramar!♥


Cupcakes

Nu har jag och Matilda bakat turkosa cupcakes! Sockerbomber säger jag bara! xP Men säkert blir det gott! ^^ Så nästa: Kaffe och cupcakes! (Y)

Kramar!♥

Dagens outfit

Nu när jag för en gångs skull har kameran laddad och i stan tänkte jag att jag slänger upp en "dagens outfit". Säkert ett år sen sist jag gjorde det ^^






Huvtröja - Carlings
Vitt linne, längre modell - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot



Rosa läderarmband - Jc
Kedja - Ur&Penn

14 Januari

Hejsan!

Idag är det en gladare jag. Och idag har vi varit ledig från skolan, fast jag hängde där ändå en sväng med folket ^^ Sen blev det stan med Matilda och Lisso, handlade massa ingredienser, för jag och Matilda ska baka cupcakes idag! ^^ Mumma!

Nyss har jag ätit makkisar och hemlagade köttbullar (Y) Nu ska jag städa lite här, kika lite oth och sen dra mig mot Matilda! ^^ Vi hörs!

Kramar!

(exempel på cupcakes:)





Things are gonna get better now, I promise you ♥


13 Januari

Nu inväntar jag bara att syster ska komma hem, så slipper jag vara ensam. Halvjobbig dag sådär, den blev lite bättre mot slutet men jag hade inte klagat på något positivare. Förlåt för det halvmatta inlägget, men det här är mitt humör just nu. Eller jag försöker vara glad, menmen...

Kramar!

Bilder från Luleå

Nya jackan


Syster i brillor


Vi handlade bara liiite, ja (a) (y)


Syster och jag i provhytten på Monki

...<3

You’re not alone, together we stand 
I’ll be by your side, you know I’ll take your hand
When it gets cold, and it feels like the end
There’s no place to go, you know I won’t give in
No I won’t give in


Keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through
Just stay strong
Cause you know I’m here for you, I’m here for you

There’s nothing you can say
Nothing you can do
There’s no other way when it comes to the truth
So - keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through

So far away, I wish you were here
Before it’s too late, this could all disappear
Before the doors close, and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend

Keep holding on
Cause you know we'll make it through, we'll make it trough
Just stay strong
Cause you know I'm here for you, I'm here for you



Jaaa

nya schemat var ju inte det härligaste kanske -.-

12 Januari

Hej!

Nä den här dagen känns inge vidare. Fast jag har sovit hur länge som helst är jag trött ännu. Och redovisningen failade jag och Linnea totalt på, ska göra om den på fredag. På idrotten kände jag mig allmänt yr så fort jag ansträngde mig, vet inte vad det kan bero på. Positivt är att jag fick Mvg i Engelska A idag i alla fall... hade jag inte riktigt räknat med ändå, men grymt nöjd när jag spikade alla 3 nationella iaf ^^

Mer än så hade jag väl inte att säga, vi hörs!

Kramar!

He´s my heroin

Godmorgon!

Jaa så var väl förhoppningsvis bloggandet igång igen då! Om typ en kvart ska man iväg till skolan igen... usch, jag vill inte! Visst, det är inte så farligt att vara där, men jag vill inte gå utanför dörren -.- Menmen, är väl bara att släpa sig dit. Postitivt är att man får träffa alla igen, minus Lasse dock men hoppas han är på bättringsvägen!

Har väl inte sovit helt toppen heller den här natten, men så är det väl alltid när man inte varit smart nog att ställa om sig i tid som vanligt. Fast jag har ändå sovit ovanligt bra mot hur det brukar vara :O Wellwell, nu ska jag börja bege mig mot skolan om en stund, så vi får ta och höras!

Kramar!♥


9 Januari

Hejsan!

Lisa är på nedervåningen just nu så jag tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt ;) Blev stan idag igen en sväng, köpte lite mer underkläder + ett armband, och nu lyckades jag även hitta en jacka! :D *Happy* Vi har ätit en jättegod middag idag också, både förrätt, varmrätt och efterrätt ^^ Så nu är man mätt som aldrig förr, och det blir nog och kolla "Into the blue 2" här om en stund. Imorgon far jag hem, och sen börjar skolan tyvärr -.- Menmen, nu får vi höras!

Kramar!

So hold my hand and never let me go
Take a leap of fate into the unknown

I will follow wherever it might take us

Chasing through the sky
Higher higher higher♥



8 Januari

Hejsan!

Förlåtförlåtförlåt för den kassa uppdateringen här! Men som de flesta andra njuter jag av lovet för fullt, och då blir det inte mycket tid över till bloggen tyvärr! Lovar jag tar igen det när skolan börjar igen ;)

Idag har jag i alla fall anlänt till luleå över helgen, myys! :) Fast det är ju som -28 här och typ -8 i byn har jag hört, hmm, kanske lika att fly hem igen? O.o haha x) Menmen, idag har jag i alla fall hittat en massa fint på stan och fått min syster att inse sin kärlek till kläder! ;D Haha nu börjar jag tro att vi kanske är släkt i alla fall ;) Fast att pengarna för den här månaden är borta är ju lite ångest -.- blir att leva snålt, men det var väl värt det! Lovar jag ska visa allt i bloggen när jag kommer hem och så! Men nu får vi höras!

Kramar!

"My sister's keeper"

Ville bara tipsa lite snabbt om den filmen! Otroligt sorglig och gripande film, och det är ju egentligen inte så konstigt när det är regissören av "The notebook" som gjort den ;) Den handlar om Kate som lider av leukemi, hennes och sin familjs hårda kamp mot sjukdomen.

Det här är en film man inte får missa helt enkelt!





4 Januari

Hejsan!

Har inte direkt orkat uppdatera här, men idag sticker jag mest troligast iväg till stan i alla fall! Var bara det jag tänkte säga, vi hörs! :P

Kramar!

RSS 2.0