Gamla godingar

Do you want me - Da Buzz


Tänk att det här var sån musik man lyssnade på när man var mindre x) Och den har nötts ihelg om något på Lissos bandspelare xD Haha, ohyes, gamla godingar is the shit! (Y)

Övningskört!

Hejsan!

Gissa vad? Nyss har jag övningskört för första gången i mitt liv xD hoff! men det var... skoj, typ :P Eller inte i början, men det ska vi inte tala om xD Men det gick rätt fint efter ett tag ändå ;D Duktiga jag! Ingen kom till skada och bilen är hel, haha x) Nej nu ska jag börja röra mig till ok om en stund och belöna mig själv :D

Kramar!

eeeh, okeej...?

Jadu, jag säger då bara att jag tycker synd om den ungen:



Varför ens skaffa barn om man nu inte ens gillar dem liksom? :S

500 miles

Morron!

Vaknat här för två timmar sen typ, när Jocke for iväg till stan den typen och lämnade mig utan en endaste människa kvar att umgås med i byn :P Varför drog alla stadsbor hem för? xD haha. Nej men igår var jag med Eken och Jocke på dagen i alla fall, sen på kvällen for jag och Jocke hem till mig och kollade film, Hit and Run, haha, söt han är som hoppade till flera gånger av den ;) Ganska bra var den annars faktiskt ^^
Nu gör jag det vanliga, Spotify och fb, och pappa kom nyss in genom dörren :P Funderar på at beställa från Gina tricot inom kort, här är två plagg jag är sugen på:



Synd bara att man inte är gjord av pengar! :P Äsch, nu ska jag kika vidare här, vi får höras! Bjuder på en dagens låt också:

All about us -  Sonic Syndicate

27 Oktober

Godmorgon!

Igår hade jag faktiskt tid att blogga en sväng, men jag orkade inte, så ni fick klara er :P Så vad har jag hunnit med sen jag skrev sist då? åkt runt traktor i ca 12 timmar med massa skön musik på band (xD!) Flummat runt med Jocke och Amanda både natt och morgon, varit till Kuoksu (vad var det också? xD) guidat runt Amanda på alla "fräna" ställen i byn...
ja, det var väl lite kortfattat en liten del av vad jag hunnit hinna med för skumma saker x) Mer idsd jag inte berätta om, det håller jag för mig själv ;) haha.

Kramar!

Gaaah!

Fanny har fått mig att fastna i den här låten!:



Sjukt irriterande att den inte vill försvinna från min hjärna! x)

Annars så har jag inte kommit någonstans på vägen, jag orkar inte baka något. Det är ju så jobbigt att diska undan allt sen xD Funderar att fa ut på byn och köpa mig en trocadero, blev så sugen för att Fanny kommer här och snackar om det! :O Illa... nej men vi får se när jag ids med det med, haha x)


Du betyder mest, jag älskar dig♥

091025

Godmorgon!

idag har man ju ställt fram klockan en timme...alltså en timmes sovmorgon :) Men det spelade ingen roll, man har ju ändå ingen söndagsångest idag så! ;) LOV! Igår så for jag en sväng till stan, hämtade en del grejer jag glömt och så plockade vi upp Jocke och Anna också. Men tror ni inte jag lyckades glömma hälften IGEN ändå? -.-' Lyckat Malin!

Jaja, efter det har jag i alla fall varit med Jocke hela kvällen :) Vi åt varma mackor hemma hos han, vilket jag tror jag börjat gilla igen (brukade hata det förut?) och kollade Hot Fuzz, på 6:an. Den var... konstig :P efter det drog vi ut med Amanda och Lisso i traktorn och gled runt lite, sen hem och sov, vi höll alla på och däcka i bilen xD Nu är jag hemma och väntar på att han ska bli klar med något jobb, och jag funderar stark på att baka något! :) men jag vet inte om jag orkar börja :P Nu ska jag nöta Spotify (Yes, beroendeframkallande!) och fb! x)

Kramar!

Lördag

Hello!

Sitter här och nöter Spotify, har nyss käkat ärtsoppa och plättar :) Ska nog dra mig ut på byn strax och köpa toy, man blir som mera beroende x) Kollat Slumdog Millionare idag också, konstig och ganska bra var den. Nej, nu ska jag klä på mig och dra vidare!

Kramar!

Byn

Hejsan!

Ska vi göra en kort sammanfattning av min dag då? Tänkte när jag ändå inte har så mycket annat för mig :P

Började med skola kl. 09.40, försov mig som bara den, men i tid han jag ändå som tur var. Två lektioner i yä och matte, sen var det slut på den dagen. Jocke bjöd mig på mat hemma hos han, och sen kikade Anna in, hon kom med flyget från Sthlm imorse :) Vid 5 tog jag bussen hem, och jag och syster har hunnit med att steka vårrullar och äta bj´s! :D riktigt smarrigt ^^ och nu drog hon mitt i filmen och lämnade mig ensam -.- schyssta puckar! xP haha

Det var min dag, nu ska jag kolla vidare här och sen fortsätta med film! Kramar!


Måste bara nämna att min syster blivit jättedukig på gitarr! ^^



Mummma :D



HÖSTLOV!

Om ca 2½ timme åker jag till byn, bara så ni vet ;) för nu är det LOOOOOV! :D :D

Men vi hörs när jag är i byn igen xD


Yes


Haha, Linnea blev typ attackerad av en kråka i kyrkoskogen idag xD Och nu har vi fått schema till första veckan på apu:n, mera jobbigt om man säger så. Våran längsta dag är till 19.00! -.-' Nej, nu ska jag kanske fixa nått och äta, känner mig lite hungrig

Kramar!

I gotta feeling

Godmorgon!

Har börjat fundera på att göra om bloggdesignen lite, måste bara få orken till att börja krångla med det xP Nu är det Torsdag, och det slog mig att vi får lov imorgon! Inte illa, fast jag har ingen aning om vad jag ska hitta på större delen av lovet, menmen.
Alldeles strax måste jag börja klä på mig också, jag och Linnea ska och äta på skolan innan våran enda lektion för dagen börjar.
Just nu sitter jag och lyssnar på 21 Guns - Greenday. Ganska bra tycker jag! :) Nej, nu får vi höras för jag måste göra annat!

Kramar!
♥                   




Sometimes love comes around
and it knocks you down♥

21 Oktober

Tralala jag sitter här helt ensam och fördriver tiden. Väntar på att mina kära vänner ska röra sig hemåt igen! :) Och man ids ju som inte sova heller, femman på dagen räckte, vi börjar trots allt först 11.40 med bara en lektion också. Onödigt. Sen ska jag och Linnea och besöka våran APU:plats, sen fritt fram resten av dagen! :)

Och vet ni vad? Sen är det LOOOV! härligt! ^^ sovasovasova!


Jay Sean - Down

No more

Nu sticker jag iväg till skolan faktiskt!

Flipsyde - No more


Even if the sky is falling down

Hejsan!

Är det bara jag som tycker blogg.se krånglat lite mkt på senaste? typ segar ner sig och så :S Jaja, idag överlevde man dansen i alla fall, de flesta av killarna var inte stela och klumpiga den här gången. Och ingen innebandy idag, blev tydligen flyttat till imorgon, grymt onödigt för jag har egentligen inte ens tid! Menmen.

Nu sitter jagi alla fall här mätt och belåten på Chili Con Carne och macka ^^ Ska väl ta tag i städandet snart -.-

Kramar!

19 oktober

Ja då satt man här igen :) Nyduschad och härlig ^^ Om mitt hår behövde tvättas alltså :P Jaja, idag hade vi en till småonödig dag i skolan igen, menmen, och imorn blir det både innebandy och dans på schemat -.- suck! 17.00 får man gå hem först också -.- Just nu sitter jag bara och skriver för att fördriva tiden litegrann, så förlåt om det är lite smått tråkig info hära, ni får leva med det xD Om en stund ska jag gå till Jocke, men innan det ska jag nog kolla lite Family guy tror jag! :) Sååå bra! haha! Och minns ni den där filmen jag snackade om tidigare? "The uninvited" Måste bara tipsa om den igen, grymtgrymt bra! Dock behövde jag se den två gånger för att förstå hur allt hängde ihop, men vissa kanske är smartare än jag x) Nej, nu Family guy på hög nivå hörni!

Kramar!



The uninvited





17 oktober

förlåt för det dåliga uppdaterandet, men jag har väl sånna perioder antar jag. Och datorn har inte riktigt kommit till användning de senaste dagarna heller, har haft bättre för mig :P Men nu är jag i byn igen då, härligthärligt (Y) Ganska skoj kväll igår ändå också :) Och morgonen var också lite rolig, vi var som 8 personer sovandes i Jockes lägenhet, då kan vad som helst hända xD Men nu känner jag att jag fasiken ska baka en kladdkaka faktiskt! :O om... jag nu har ingredienser vill säga -.-' ska ta och kolla!

Kramar!

Skola

Ja då satt man här i den här skolan igen, kan det bli bättre? xD Idag ska vi ha innebandy från 20.30-22.00 med bf3 eleverna från både Kiruna och Skåne. Ska bli intressant. Innan tänkte vi väl kolla "The Uninvited" igen, någon som sett den? grymt bra var den, men vi ska se den igen för att allt liksom ska "falla på plats". men nu ska jag gå och göra lite vettigt skolarbete tänkte jag ;) när jag orkar xD Men vi hörs!

Kramar!♥

Bynbynbynbyn

Nu är jag i BYYYYNNN, och det är ganska nice! Orka slösa bort sin tid hrä vid den här apparaten, HEJDÅ!

091014

Godmorgon!

Är på något konstigt humör idag... ja. Skönt med byn idag i alla fall! Nu ska jag göra mig redo för skolan, så vi får höras antingen senare eller imorgon, beror på hur jag hinner! Och ni i byn bör väl hålla er inomhus ikväll, ifall jag ger mig ut på vägarna xD Säkerhetsåtgärd bara XD

Kramar!

Jo tack

nu blir det GODNATT! Gosar ner mig under mitt varma täcke med film, "Disturbia" heter den, lär nog däcka ganska fort men det ska bli skönt! Och som jag ska sova gott tills klockan 06.45 imorgon ungefär! Tack och hej, vi hörs imorn!

PS: Skulle slänga upp en bild men bloggen verkar krångla just nu -.- too bad, men ni får nöja er ändå då! :) haha, godnatt!

I´m back!

Hallå där!

Haha, har ni saknat mig? ;) Usch nu är jag trött, men så går det när man är vaken för länge... och ändå kan jag inte sova nu?? Skumt det där :S Jaja, en lektion i massage kl. 15.00 idag i alla fall, hur ska man palla det? Lär ju somna dit. Jag vet redan nu hur gott jag kommer sova ikväll i alla fall ;) Och egentligen har jag inte så mycket mer att säga xD Jag är grymt sugen på något, tror jag måste ta duschen nu och sen knalla iväg till konsum en sväng. Vi får höras!

Kramar!

Lalala

Halllow!

jag lever jag lovar! ;) Har bara inte blivit något sittande vid datorn, har sovit hos Jocke hela helgen :) Men vi får höras, jag bloggar mer sen när jag är hemma igen x)

Kramar!♥

091008

Jajamen, vi gillar de enormt nödvändiga dagarna här på bf! En lektion idag, en lektion imorgon... men inte ska man väl klaga egentligen! ^^ Synd bara att den enda lektionen imorgon börjar 08.00 -.- Men sen är det helg! :D Jag sitter här och funderar på vad jag ska äta idag också... funderar på sista tacopajen som ligger där i frysen... hmm... vi får se vad det blir! ;)

Just nu håller jag på och tvätta kläder, måste snart gå dit kanske och vänta på att det blir klart... kan ju alltid ta med mig boken vi ska läsa och vänta... jo jag tror det blir så kanske. Nu är min fantasi helt på noll hära, men jag slänger in en dagens låt som avslut på det här inlägget:

Pink - Who Knew


Godnatt!


Usch, nu är jag trött! åhh vad skönt det ska bli att sova strax alltså!

Idag har jag bara umgåtts med Jocke, för äntligen var han inte så sjuk nåmer! :) Eller ja, vi var förbi både Lisso och Linnea en sväng, det var trevligt det också! :) Stort minus för stormen därute :O Mina händer hade tappat känseln när vi tillslut kom hem till han igen :S Och sen mådde han inte bra på kvällen :/ Så jag tänkte att det var lika att gå  hem igen, var verkligen jättetrött ändå och jag har ju som så långt hem också x) haha. Och imorgon har man en härlig sovmorgon, yey! Nejnej, dags att sussa!

Kramar!

091007

Ahh, de skojjade inte när det lovades 1-2dm snö idag! :O SHIT vad det snöar! Det gillar vi :D fast inte dock att gå hem från skolan i det vädret. Hade hål så vi flyttade fram sista lektionen och fick sluta tidigare, härligt ^^ Nu tänkte jag typ vila lite tror jag, funderar seriöst på en tuppis men då somnar man ju inte på kvällen sen... nej, lite film får det bli och sen får vi se.

Kramar!

Sweet!

Haha naaaw, var bara tvungen att kopiera in hit vad min ibland så söta syster skrivit om mig på hennes bilddagbok idag :)  :



Malin Eliasson

Ja vad ska man skriva om sin syster då? :D
År 0-12 var väll ganska så förjävliga år, vi var varandras pest och kunde bråka om exakt ALLT från varför skedar var silver och himlen var blå, haha :D
år 12-13 har allting förändrats, du flyttade och efter de pratar vi om exakt allt, t.om med sånt som jag inte ens säger till någon annan säger jag till dig.
Alltid bra å ha en syster, skulle aldrig byta ut dig mot någon annan.
Min förebild, mohaaha 8D
Systeryster, jag älskar dig :) och senast jag sa det var nog.. ja det minns jag inte.. :o (A)



Nej jag skulle aldrig byta ut min lillesyrra mot någon annan, även om hon kan gå mig på nerverna ibland! ;)


Cut the crap

Tjabba!

Segsegseeegt i skallen. Jag orkar inte läsa klart boken i svenskan! Jag har ca 70 sidor kvar och den ska vara utläst till imorn -.- men den är så DÅLIG, det är just det som gör att man inte orkar!

Men nog med gnäll om det, idag hade vi livräddning i skolan då, var väl ganska bra kunskap man fick där. Lite halvsegt mot slutet bara :P Efter stan mötte jag upp Frida, och vi sprang ut och in i massa olika affärer och fikade på Safari litegrann :) Haha, vi var där i säkert 2 timmar, men ändå köpte ingen av oss något alls xD fast oj så vi skrattade x) Hörde av mamma idag att min cardigan från H&M kommit också, synd att den inte kom direkt i min brevlåda bara. Och jag brände mig på plattången idag i pannan också! :O typiskt mig! Bara det inte blir ett ärr nu på det också, för nu har jag ett fult streck i pannan! -.-

Och jo, btw, på stan provade jag den där nya Avril Lavigne - "Black Star" parfymen, den luktade ganska gott faktiskt! Blev lite sugen på att köpa den ^^ Synd på att det är så dyrt! Men om man skulle börja göra något vettigt nu istället, känner att man inte får så mycket gjort av att sitta här bara xP

Avril Lavignes nya parfym :)


07:47

Bara älskar att vakna såhär på morgonkvisten :P not. Nä men förhoppnigsvis är det en ganska kort dag idag, vi har ju bara livräddning så man tycker inte den borde vara så lång. Nej, nu ska jag leta fram lite varma kläder eftersom det blir en timmes utomhusaktiviteter också!

Kramar!

If I were you

Då var den dagen över, återigen :) Idag hade vi som vanligt en sån där "nödvändig" dag. 2 lektioner, låååångt hål och fotografering. Inte mycket nyttigt vi fick gjort idag inte :P Jaja, efter skolan var jag i alla fall förbi min pojkvän en liten stund, men han mådde inte bra alls stackarn, så jag och Frida gick hem till mig. På något konstigt sätt kändes det som att vi inte hade pratat på år, vi hade så mycket att prata om! :) haha.

Linnea kom också och umgicks med oss och det blev kaffedrickande, kakätande och filmtittande ;) Nu tänkte jag försöka sova, imorgon står det livräddning på schemat. Vi får höras!

Kramar & Godnatt!


Jag vet inte men jag har fastnat för sånna här söta skor! Dock vet jag inte när jag skulle ha på mig dem, skulle kännas lite jobbigt att gå omkring med sånna i skolan hela dagen? Otroligt söta skulle de vara i alla fall till en tunika och leggings skulle jag tro!


Frida här

hej det är frida nuhär, malin och jag har nyss käkat oss mätta på strips, vi gick till sibylla fram och tillbaka, värt det frågetecken.. Jaduuuuuu, klart det var! just nu så pratade vi om när det kommer såna där deppiga låtar, så börjar man tänka så mycket, och bara vill skriva av sig, eller så blir jag, jag behöver alltid skriva av mig då!
Men nu tänkte jag ladda upp lite bilder :)

meee and malin, då när jag hade orange hår :)

lovvvvve you baby!



I´m with you

Godmorgon!

Så var det dags för skola igen, och nu säger jag bara en sak: Orka. Sova hade suttit finare :P Fotografering idag också 14.10, njaa. Menmen, om man kanske skulle ta och göra sig iordning då. Btw så har jag fått den här låten på skallen också, ditt fel Hanna! ;)



Vi hörs senare!

Kramar!

Är det bara jag?

som fastnat för Erik Grönwalls röst i idol 2009? Han har ju en sjukt härlig, stark och annorlunda röst alltså! :O La inte så mycket märke till det förut, men med den här låten förvånade han mig:



Fire burning

Grymt lite att göra. Men strax ska jag knalla till Konsum och inhandla lite stuff. Sen bara lyssna på musik och fördriva tiden. Nej jag är inte på bra humör, så därför ids jag inte blogga mer heller, orka skriva ett gnälligt inlägg. Hoppas ni haft en bättre dag än jag i alla fall!

Kramar!

Addicted

Sitter här och äter massa vindruvor ^^ mumma! Funderar på om jag ska kolla någon film... nä, det blir nog mer Family Guy istället :D xD

Kramar!


Dagens låt: Jacks of Diamonds - Sonic Syndicate




Dizzy in my head spin like a record

Hallooo!

Då var man hemma igen alltså. I helg blir det inte byn heller faktiskt :P Nu sitter jag och försöker få orken att diska, men det går inte så bra xD Istället slötittar jag runt på olika internetsidor, allt för att slippa x) Skoldagen var irriterande. Första lektionen var INSTÄLLD, så vi hade lika gärna kunnat sova mycket längre -.- åhh! Sista lektionen i matte jobbade vi då in och hade alltså bara en lektion sammanlagt. Nödvändigt -.- Nej, nu ska jag tvinga mig härifrån och diska. Sen ska jag äta mammas tacopaj som belöning! ;) haha

Kramar!

091002

Trött trött trött... SOOOVAA! men nejdå, istället måste man till den där skolan :P skulle gissa på att jag är hemma efter ett någongång, vi hörs då!

Kramar!



Erik Hassle - Hurtful


Godnatt!

Hej igen!

Då var dagen över. Från sist jag skrev så han jag äta massa god tacopaj och umgås med Alex och Frida! :) Efter det drog jag vidare mot Hanna, där blev det massa skratt, tårta och kakor! ^^ Nu ska jag nog ta och försöka sova strax, nu är det färdigfixat med lite grejer och lite städande. Och börjar ju kl 8 imorgon så det kan ju vara en bra idé kanske :P Vi får höras imorgon!

Kramar!

Nyinköpt!

Hej igen!

Hinner inte skriva ett långt inlägg för jag sitter här med Frida, men ska i alla fall visa er kläderna jag köpt! :)



  • Örhängen från JC
  • Klänning från B.young
  • Tröja från B.young

091001

Godmorgon!

Sitter och samlar krafter till att orka börja göra sig redo för skolan :P Kan det inte vara fredag idag så man slipper kliva upp mer? Nog för att vi inte börjar förrän vid tolv idag men ändå xD Och Grattis! Till Hanna som blir 17 idag faktiskt ;) själv har jag 2½ månad kvar tills dess x) Idag blir det tårta och så hos henne också ^^ Fast innan måste jag verkligen städa upp här känner jag -.- :P Klänningen får ni nog isåfall se en bild på när jag kommer hem, för nu måste jag börja göra mig klar!

Kramar!

RSS 2.0