Something else



...Är hos Matilda och bakar kladdkaka med mörkchoklad inuti och vitt chokladtäcke ovanpå! (Y) erkänn det lät rätt smarrigt va? ;)

You get what you want but not what you need


Inväntar syrran just nu. Hon måste göra något åt knuten jag har i nacken innan jag dör. Det är inte trevligt måste jag säga. Och jag tycker det kan vara onsdag imorn istället, så man kan typ börja packa ner saker i lådor och sånt. Och flytta ut härifrån (Y)

Annars har jag varit med Matilda, Emma och Eken och käkat på thai idag. Det var nice! Efter det for jag och Frida till Alex en sväng, och sen for jag tillbaka till Matilda och kollade film. Det var min dag kortfattat! Så mycket mer har jag ju inte att säga, lite onödigt inlägg egentligen men!

Vi hörs!♥

Big time


Gaaah jag blir galen på den här huvudvärken alltså! -.- Nu ska jag knapra ännu mer alvedon som jag levt på i två dagar nu, sen blir det väl staden. Där väntar min stökiga lägenhet. Suck. Grov söndagsångest säger jag bara.




Staden



Morrn, gillar att man inte kan sova länge på morgonen heller. Har vant mig för mycket att stiga upp till jobbet/skolan antar jag. Nu ska jag spela (vad får ni inte veta!nana!) och senare idag blir det staden. Jippi! Eller så inte. Meen jag tar syrran med mig i alla fall!

Vi hörs!



Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet


Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart




Jag vet inte mer


tror jag har en dunderförkylning på G, eller nått. Jag är trött helatiden, i början av veckan hade jag ont i halsen, och idag har jag haft huvudvärk hela dagen igenom. Kul. Och nästa vecka ska man orka med en flytt också. Men det kommer säkert bli mysigt! Nu: Film och choklad!


Whatya want from me


Godmorgon!

i byn. Måste säga att det är skönt att vakna upp och må toppen! Nästan i alla fall, men det ordnar sig sen! Menmen, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom det finns varken tv, dator, cd-spelare eller liknande i mitt rum... och Fannys rum är väl garanterat ockuperat tills eftermiddagen någongång -.- Såå jag får väl sitta här och rulla tummarna under tiden! Hade säkert installerat något spel på datorn om det inte vore för att jag inte tror den pallar trycket. Suck. Jaja, nu ska jag gå till köket i alla fall och gosa med min finafina vovve som jag saknat hela veckan!♥

Vi hörs!


Tralala



Byn idag. Så ni vet! Hejdå.

Still



Never give up on something you can't go a day without thinking about



Your´e hot N' cold


Jag tycker fortfarande synd om mig själv pga min mensvärk. Och mina humörsvängningar är inte att leka med kan jag säga. Nu ska jag tycka ännu mer synd om mig själv för att jag måste ställa mig och diska och laga mat också! Usch!


26 Augusti


Hallå där!


Börjar kännas lite tomt utan bilder, men jag har ingen kabel till mobilen/kameran att lägga in bilder med! Ska försöka komma ihåg att ta med en till nästa vecka.

När jag kom hem från skolan vid ett hade jag så himla ont i magen så jag tog en varm dusch och så la jag mig i sängen och kollade film. Funderade starkt på att ta en stödvila, men man sover så dåligt på kvällen då så jag lät bli. Nu ska man bara få orken till att diska, plocka upp lite här och packa ihop en liten väska som ska med till byn. Men först tar jag nog och nöter lite spel och ett till avsnitt Secret life of the american teenager!

Cya!



Syster och jag i Östersund i somras!

I'm trying to find the words to say


Har just haft min mor här på en trevlig kopp kaffe. Nu inväntar jag syrran och sen blir det bädden när john blund bestämmer sig för att komma på besök. Fast innan jag sover tror jag nog att jag ska ta och äta ett sånt där litet flingpaket från mitt skafferi! Inte ett vanligt, ni vet sånna där små man brukade få någonstans ifrån för några år sedan, med flera olika smaker. Någon som känner igen? Jag kände mig i alla fall som ett litet barn på julafton när jag sprang fram till mamma på kvantum och sa att jag bara måste få köpa :D aaah!

Imorn är den kortaste och lätt härligaste dagen på vårat schema framöver, från 9.20-12.40. Inte illa om ni frågar mig!

Godnatt!

Schema


Nej jag tycker faktiskt inte att det nya schemat är så hemskt. Vi har haft värre (minus körskolan jag inte haft som är den där senaste kursen på tisdag kväll, men den är ju bara till oktober) Eller så är det väl bara det att det är ångest att börja sista året för jag vill verkligen inte gå ut skolan. Det är ångest.





Och bilden blev inte som jag ville utan väldigt liten när man klickar upp den, men man ser ju på ett ungefär i alla fall



All the bad thoughts just let it go




In some crazy way you always make me feel better

...Cause they got nothin' on you

Like footsteps in the dark


Hallå där!

Ännu en dag håller på att passera nudå. Idag har vi spelat brännboll hela Barn & Fritidsprogrammet. Det var väl helt okej, lite småkallt bara. Positiva var att vi fick sluta tolv istället för två (Y) Efter det drog jag på kvantum med mor min, Frida följde också med. Kylen och skafferiet är fyllt med massa gott nu!

Joo juste, ska även flytta härifrån snart... jag har lite delade känslor om det. Blir att flytta till shouggatan, nedanför skolan typ. Älska lägenheten men hata att det ligger så långt från allt -.- menmen, finns ju lite folk som bor däromkring så man får väl överleva helt enkelt! Och som sagt, lägenheten är tio gånger mysigare och dessutom större än den här. Får ett riktigt kök, ett badkar och sovalkov. Badkar hade jag väl klarat mig utan men. Såå hejdå terassen, hej shouggatan! (ogillar namnet, det låter ju helt sjukt xD)

Nu ska jag plocka upp lite här, på något sätt blir det alltid stökigt så fort man städat? :o Sen ska jag och syster käka middag och sen ska jag umgås med kusinerna Hanna och Emma-Leena blev planen just! Thats it, vi hörs!


Fångarna på fortet


Kikar just nu på: Fångarna på fortet! Gud vad längesen sist! Minns att jag älskade det programmet när jag var mindre! Haha


It was so easy last night


Hallå där!


Då satt man här, trött som igen fast man sov typ elva-tolv timmar förra natten. Två lektioner hade jag idag, och efter det for jag till Frida. Och jag kan säga att man blir lagom less på det nya bussystemet i stan -.- Fattar noll av det! Helt ovärt. Menmen, vi var till coop efter många om och men med busstiderna och vägarna och köpte lite smågrejer. Sen var vi på lindex och köpte underkläder, men jag ångrade att jag inte tog de från Kappahl istället. De var mycket finare. Och det där nya modet verkar vara siden, ofta man vill ha underkläder helt i siden?? Vill inte jag i alla fall. Efter det år jag i alla fall middag hos Frida och sen for jag hemåt!

Såå ikväll blir det bara att ligga i sängen och kika serier och sen ska jag sova! Utan syster för hon for till byn idag. Men hon är ju tillbaka imorn så! Nej det är fan skumt att jag är trött igen, skolan var ju inte särskilt ansträngande precis. Och jag kommer nog ha ångest hela året igenom ju närmre studenten närmar sig, haha. Nej jag vill seriöst inte gå ut skolan. Menmen, det blir ett nytt kapitel i livet!

Menmen, nu ska jag gå och göra något annat. Typ äta glass, har fortfarande lite ont i halsen. Vi hörs!






Back in business


Hejhej!


Eftersom jag fått tillbaka min lägenhet idag har jag även fått tillgång till internet igen då! Efter helgens bravader är man rätt slutkörd nu... men det var det värt! Delvis i alla fall. Nej usch vad skönt det ska bli att sova! Ska ta en varm dusch, sen krypa ner under täcket och kolla film och äta glass... jag börjar få ont i halsen tror jag :S Känns helt tjockt där i alla fall.

Anyways, var i skolan idag då. Var rätt skönt att komma tillbaka dit, men jag har lite ångest över att det är sista året. Och hat åt min körkortsteori på tisdagkvällarna. Jag vill också ha det på skoltid -.- Suck, är väl bara att genomlida två månader av det då, annars får jag ju inte behålla min webbdesign så. Syrran har börjat på Bolagsskolan 8A nu också, så hon är inneboende hos mig. Men det är trevligt, jag klagar inte på sällskap. Nej nu borde jag verkligen släpa mig mot duschen, även om det känns som flera mil bort... så trött är jag. Godnatt


Trött!



Jag är trött! Men nej här finns det inte tid för vila/sömn, måste rensa färdigt i rummet, tvätta och packa innan det är dags för att resa till staden imorn. Jag känner mig stressad. Och framförallt har jag ingen ork. Men måste man så måste man.

Vi hörs!

En lista över saker jag behöver:


  • ett liv
  • en ny dator om jag fick välja! -.-
  • en ny mobil! -.-
  • Socialt umgänge just nu
  • choklad!
  • min lägenhet
  • en konsert med en av mina allra bästa vänner!♥ (i oktober smäller det Lisa!)
  • ett körkort (ja och en bil så man kan använda sitt körkort då, wish me luck!)
  • min lön nu tack
  • Träffa stadsfolket igen, kinda miss them! Men vet ni vad? I helgen smäller det också ;)
  • en klippning (sån tur att det blir av på torsdag i alla fall!)
  • att min syster ska komma hem någongång i livet hallå!?♥ Ibland undrar man ju om hon ens bor här ;)
  • sova ut, vilket mitt schema inte tillåter just nu, sova kan man göra när man är död, eller hur?
  • dig
  • ett mirakel som fixar röran i mitt rum som jag inte orkar med
  • och såklart, vinna på lotto så att man har råd med alla kommande utgifter här i livet (Y)

Cause there is no guarantee, that this life is easy



Jag saknar dig!!

Hello sunshine


Hallå!

Joo idag är jag gladare! Kan bero på det überhärliga vädret bl.a.! Idag har det varit en lugn dag på jobbet, eller har oljat på gruvköket hela dagen men det är inte så jobbigt tycker jag ^^ Har varit fram och tillbaka till stan en sväng också. Nu ska jag väl bara ta det lugnt ett tag, sen ta tag i mitt rum. Det blir jag less på däremot. Snart åker jag till stan också! Wiho! Och snart är det semester! (Y) För en helg i alla fall... men ska bli rätt skönt att återvända till skolan. På vissa sätt i alla fall. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen, kika lite serier och ringa ett samtal. Vi hörs!


Måttlig less


Man har väl sånna dagar ibland... saknarsaknarsaknarsaknar... ska ut och övningsköra och se om det verkligen händer något kul idag eller inte... vemvet egentligen. Usch nej jag har en deppdag och jag vet inte riktigt varför heller! Men skönt vore det med helg. Det vill jag ha. Nu ska jag sluta med deppigheten här, vi hörs imorgon med gladare miner!♥

Lev varje ögonblick som om det vore det sista. För du vet aldrig när det är över





Make everything so simple in a crazy

and I´m trying to find the words to say

You make me wanna sing

I wish you were here



Söndagsångest


Som sagt var ja. Idag vet jag inte riktigt vad man ska hitta på heller... usch söndagar är så äckligt sega och tråkiga jämt! Jag ska nog nöta film och serier hela dagen bara. Finns ju inte så mycket mer att hitta på. Kanske dra och sola lite, ser ju. Blev inget filmtittande igår, blev flera timmars pratande och pratande istället. Men lika trevligt var det! Nej, tillbaka till Secret life of the american teenager! Vi hörs!

Happy


Halloo!

Nu inväntar jag Frida och så ska vi dra ut på byn och möta Alex antar jag! Sen någongång ska vi se film, och sen får man ha söndagsångest. Mindre kul. Men sen är det helg igen, och då ska vi ösa! Som fa-an! Meen jag har inte så mycket mer att säga egentligen, tänkte bara slänga in ett litet inlägg! Vi hörs!


You make me happy

So you bring life back to me


Hallooo!


Sitter här och har lite smååtråkigt. Håller på att lite halvt rensa ut mitt rum, pga a secret thing nästa vecka ;) Vad får ni inte veta! nana. Fast jag är inte så bra på det där med att städa, lyckas alltid ta flera timmar för jag gör en massa annat samtidigt. Som att sitta här till exempel, haha. Jag är rätt förväntansfull till nästa helg däremot! Trodde jag aldrig skulle säga det, men jag saknar stan lite faktiskt!

Eller ja, mest att träffa allihopa därifrån igen efter sommaren, och + att min kära vän flyttar dit nu också äntligen! :D Känner att det här året kan bli riktigt bra ändå! Jaa idag har ja helt enkelt en lite sådär pirrigt lycklig känsla i kroppen. Sånna dagar är bra. Minus dock på det pissiga vädret ute. Får gärna bli lite finare till kvällen i alla fall tack. Men nu ska jag ta tag i städandet igen, vi hörs!

Seasons in the sun


Hallå där!

Blev helt chockad när jag vaknade och tittade på klockan imorse: halv två! Haha jag måste verkligen ha varit trött alltså. Men jag klev upp i alla fall, och nu sitter jag och kollar på den där "Paris Hiltons new Bff" i brist på annat. Rätt värdelös tycker jag, men visst är den väl underhållande.

Anyways, igår var jag med Frida då, vi kollade på saw. Jag tycker inte om de filmerna. Fast de tre första går i alla fall bra att kolla, men annars tycker jag bara de är sjukt störda och äckliga! Haha. Sen for vi i alla fall ut på byn en sväng, träffade lite folk och satt och pratade på bussis som vanligt. Tror vi var hemma vid kanske halv två tiden. Idag blir det nog att kolla Mamma Mia, det var ett tag sen. Säkert något annat också! Men nu ska jag fortsätta med tv-tittandet, och sen kolla lite serier också!

Vi hörs!








Gina tricot



Det är farligt när man bara "råkar" klicka in sig på sånna här sidor ju!

Your´e so hypnotic on my heart


Hallå allihopa!

Sitter här i min ensamhet, har just kollat klart Yes Man. Idag har vi varit allmänt svamliga och trötta på jobbet, haha jag gillar:

"Undra hur man lägger upp videoklipp på fb..."

" Nå först måste du ju ha ett konto"

"va...?"

"Oj! Jag trodde du menade YouTube!"

hej vi är övertrötta och det där lät mest kul för tillfället! Haha. Men i alla fall, skönt att det bara är en vecka kvar! Sen blir det staden för hela slanten. Om inte redan på torsdagen jag vet inte... har fått en klipptid då, men är osäker på om jag orkar åka redan då. Men jag tror faktiskt jag ska hoppa i bastun med en hårinpackning och fotbad nu! Det lät mysigt! Och sen någongång blir det nog filmmaraton med Frida! Men vi hörs!

Cause i adore you


Då var åter en dag över då. Jag var och solade på solariet med Frida idag, fick några rejäla bikinilinjer faktiskt, me like! (Y) Hann även med ett mysigt samtal under den tiden, och sen drog jag hem och satte igång nedladdningen av Assasin´s Creed från cdon. Gillar att den inte är klar ännu -.- Suck. Lovar den lär fastna eller något, bara för att det är jag. Och bara för att jag betalt för det.

Mamma gjorde även supergoda mackor med ägg och stekt korv på! Så goda att jag inte orkar äta upp mitt wienerbröd nu ens, haha. Så jag får mumsa på det imorn istället när jag kommer hem från jobbet. Men nu ska jag sitta och invänta mitt spel (om det blir klart det här året vill säga) och kika vidare här! Vi hörs!


Always


Hallå!

Då har man fått en slags medicin i alla fall, och remiss till sunderbyn. Förklaringen till varför jag hade ont i magen alltså. Idag har det varit en grymt chill dag på jobbet! Och det har varit skönt! Nu väntar jag ett samtal från min kära vän, och på att mamma ska komma in så jag kan klicka hem lite saker från cdon jag!

Don´t ever go break my heart again


Har allmänt tråkigt måste jag säga! För ingen här vill hitta på något någonsin.  Det suger. Det lär väl inte hända något hemskt roligt i helgen heller, bara sitta runt. Rensa ut rummet en aning också. Nej jag tycker skolan ska börja istället, är less på att bara jobba + sitta hemma. Och i stan finns det ju som fler folk man kan umgås med också, saknar alla där!

Nånej här ids jag inte sitta i alla fall, och jag önskar det kunde bli helg nu för jag är less på att jobba. Jag vill bara sova! Inte för att jag varit på jobbet idag men då har sprungit på läkarbesök osv istället. Och det är ju hursomhelst bara ångest för alla pengar jag förlorade idag -.- Nej nu ska jag väl gå och göra något vettigare! Cya!



Harry Potter and the deathly hallows

 


 

 

jag vill se nuuu!

 

 


Bring us something new


Frida du har fått mig att fastna i Secret life of the american teenager! haha. Såå nu håller jag på och nöter den faktiskt i brist på annat. Ser ut att vara riktigt fint väder ute också. Synd att man missar det. Kanske sätter mig på altan en stund sen om jag orkar! Men här går det riktigt segt, nu måste jag dra vi får höras!



njdkalds


Såå ännu vet jag inte anledningen till varför jag har ont i magen helatiden. Har några prover kvar att göra och visar det inget så blir det väl en undersökning. Men nog om det, för nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film/sova. Och ha ångest över pengarna jag förlorade på jobbet idag.

Vi hörs!



Life isn´t easy


Jag orkar inte blogga! vad har hänt med blogglusten är frågan? :o




You make me happy, don´t ever forget that

With every heartbeat



Jag har haft den bästa helgen i mitt liv, helt klart♥

Follow through



Oh, this is the start of something good, don't you agree?
I haven't felt like this in so many moons, you know what I mean?
And we can build through this destruction
As we are standing on our feet

So since you want to be with me
You'll have to follow through
With every word you say
And I, all I really want is you
You to stick around
But you have to follow through

These reeling emotions they just keep me alive, they keep me in tune
Oh, look what I‘m holding here in my fire, This is for you
Am I too obvious to preach it
You're so hypnotic on my heart


You're gonna have to follow through
Oh, this is the start of something good, don't you agree?


But dreams do come true sometimes...


...♥

Like a recordplayer



► play the moment

▌▌ pause the memories
■ stop the heartbreak
◄◄ rewind the happiness




Make it simple


baby can I hold you tonight...

Du får inte


Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet


Music



Du får inte - Sonja Aldén

guiding me home


Och med det säger jag godnatt!

Lkab!



Utsikten från min arbetsplats idag! haha

vi lastade gummimaterial på lastpallar...


... och vi började renoveringen av fikarummet!

 

säger bara Grr till outfiten ;)

 

 


 

Med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna


Make everything so simple in a crazy world


Idag har det varit en lugn dag på jobbet! Vi har varit till stan och köpt färg, vi har lyft lite skrot på lastpallar och så har vi börjat renoveringen av fikarummet. Inte så jobbigt alltså, och det har varit skönt! Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen ska jag och pappa åka och hämta mitt paket från junkyard! :D yay! *hoppashoppashoppas* den sitter okej bara. Idag är jag utvilad så idag orkar jag ha ett liv, hoppas någon annan gör det med! Nu hör jag att maten är klar, hejdå!

PS: kommer lite bilder sen!

And there´s no movin' on cause I know that you´re the one


Jag har träningsvärk i mina armar! Och jag är sjukt trött, men inte kan man ju sova redan inte! Ska nog ta en bastu idag, även om jag duschade tidigare, det låter som en grymt härlig idé! Och varför skriver jag det här? Jo för att jag har tråkigt! Ingen är hemma ens som vanligt -.- nåjo, ska kika vidare här! Vi hörs!



Sköt dig själv och skit i andra

en ängel från det blå


Då var första och andra arbetsdagen avklarad! Hade inte tid att blogga igår, kom hem på eftermiddagen efter jobbet och så hade jag massa annat för mig!

Så första dagen på Lkab var kul, vi klippte gräs och tvättade väggar som ska målas om! (vilket vi idag fick veta kanske inte ska det ändå -.-') Och de har ett grymt fint gym där! så jag och Maria passade på en halvtimme efter jobbet innan vi for hemåt. Haha det känns faktiskt att man jobbar på lkab, allt är liksom lite mer "high class" än på alla andra jobb jag varit. Men det är kul!

Andra dagen, idag då, var.... skitjobbig rent ut sagt. Vi har rensat sly vid en parkering där. Min nacke domnade bort av alla knott och myggbett tillslut. skitkul! Sen sorterade vi nå slags metallgrejer, vattnade blommor m.m. man var helt slut redan vid lunch, och jag funderade hur man skulle överleva egentligen. Tackar vet jag kaffeautomaterna!

Såå nu är jag rätt slut, men en dusch direkt när vi slutat satt fint, jag var helt svart i ansiktet (haha) och det piggade upp en lite! Nåndag ska vi ta en bastu där också ^^ inte ofta man har sånt på sitt jobb ;) Men nu ska jag faktiskt lägga mig och kolla film, och ladda upp mig inför en ny (och förhoppningsvis mygg- och knottfri!) dag imorn (Y) Vi hörs!

"Arbets-outfit!"


Här är en del av gymmet! Grymt fint!

 

Och såhär kan man se ut efter en dag på jobbet!



Be with you


Hard work work! Då var det dags för det imorn då... suck. Jag vill inte åka till svappis! Jaja, bättre betalt är det ju i alla fall! Så blir väl film om ett tag och sen ett försök till att sova antar jag! Vi hörs!





Seegt


Jag har fortfarande mensvärk. Och jag ska jobba imorn, och det har jag absolut noll lust till. För jag orkar inte ta mig till Svappis fram och tillbaka i tre veckor. Och ingen vill hitta på något, eller är hemma heller för den delen. Hela dagen känns allmänt grå och trist! Usch. Söndagsångest kallas det väl, eller? xD

Oth



Believe that dreams come true everyday

because they do♥

It feels like home to me


Godmorgon!

Jaa som sagt så blev det ingen bättre uppdatering igår, men jag orkade helt enkelt inte, och sen tog kvällen iväg mig på helt andra platser också. Men nog pratat om det, bröllopet var jättefint som alla samiska bröllop, och alla andra också såklart.
Det började med vigsel och efter det middag. Renköttsoppa och bröd, gott! Det hölls en massa tal och alla mina talangfulla kusiner sjöng, spelade och var lika duktiga som alltid! Var så himla fint när Sara och Hanna sjöng Feels like home - Chantal Kreviazuk. Jag älskar den låten, typ jordens finaste!

Sen blev det en massa festligheter, och kvällen var väldigt trevlig! Vi var ca 200st närvarande har jag hört, så riktigt kul var det! Festligheterna fortsatte på lördagen med bastubad, badtunna, lassokasting osv, men vi bestämde oss för att fara hem istället. Rätt skönt ändå, hade nog inte pallat det där med tält en dag till, haha.


Fredrik och pappa monterar upp Lavvon som de skulle sova i





Vigseln





Sara och Hanna sjunger!




brudparet skär bröllopstårtan!




bröllopsdansen!




Och det var de få bilderna jag hade på min kamera, pappa har med på sin men den är i stugan med dem just nu tyvärr! Så nu har ni fått se en liten del av ett riktigt samiskt bröllop, jag har varit på tre stycken sådana nu! :) Men nu ska jag ta och äta frukost, vi får höras!

Until forever is gone, you´ll be the one


Okej... den här kvällen blev något över förväntningarna. GODNATT♥

Ooont!


Vet att jag lovade ett mer utformat inlägg, men nu är det bara så att jag har en förj*vla mensvärk! Så jag orkar verkligen inte ta mig tid till det, jag är tillbaka imorn jag lovar! Godnatt!♥

RSS 2.0