World in fire



Ha en bra Valborg allihopa♥

Something so beautiful

Hejsan!

Kom hem från bion här i byn för en stund sen, har varit och sett "Remember me". Den var bra! Slutade väldigt sorgligt dock :( Såå, imorn är det dags för skola igen. Yaaay säger jag bara. Nu ska jag väl ta och packa vidare här, blir borta från byn i typ två veckor ;o Sen måste jag läsa den där boken. Jag lär ju inte lyckas bra med det måste jag säga. Menmen. Nej, tar tag i packandet nu så det blir gjort!

Kramar!♥

Remember me


25 April

Tillbringar natten hos älskling idag ^^ Vi har just kollat Paranormal Entity ett gäng här, den var ju inte lika bra som Paranormal Activity i alla fall! Nu börjar man redan få Söndagsångest, dags för skola snart igen -.-' Men sen till Valborg är jag helgen i stan med Jocke :) ♥ Och nu ska jag kika vidare här, så vi hörs!

Kramar!♥

Weird


22 April

Tjosan!

ÄNTLIGEN är det helg imorn!! Fan så skönt det ska bli. Jag ska umgås en massa med Frida och mysa en massa med ♥! Kanske man skulle ta och tigga ihop pengar till bio också? "Remember me" går ju på Söndag, den känns ganska värd att se.

Dagen i skolan var ju inte alltför jobbig heller, fick sluta redan halv ett ^^ Känner mig inte lika taggad för morgondagen, men då får man ju i alla fall åka till byn sen! Nu slänger jag upp de där bilderna från igår tänkte jag! Inget särskilt intressant men ändå :b




Haha jag och Hanna fick rita många förklaringar innan vi förstod varandra xD ändå pratade vi om samma plats helatiden XD Ja jag gillar halvkassa skisser som ingen av er förstår er på ändå säkert ^^




Hanna på Naturkunskapen ;) Måste vara de mest roande lektionerna vi lyckas ha varje vecka




Haha! XD




Det var det. Nu ska jag göra något annat än att sitta här i alla fall

Kramar!



21 April

Hallå!

Just nu är min söta pojke i duschen, så jag tänkte att jag passar på att skriva lite här! Skolan idag som vanligt då, svammlat runt en massa idag igen som vanligt xD hojj nog har vi ganska härliga lärare ibland måste jag säga x) Har några bilder från dagen men kom på att jag inte har någon sladd till mobilen -.- Så de kommer väl in hit när jag får tag på en skulle jag tro. 

Dans var det på idrotten idag också, och det var faktiskt inte så hemskt ^^ På vägen hem till Jocke kom jag på att jag glömde den där satans boken i skolan också, det går bra med mitt läsande -.- Men det löser väl sig på ett eller annat sätt.

Nu vill jag ha helg tack, och helst skippa de två skoldagarna som återstår av den här veckan. Jag orkar bara inte. Nej, ska väl ta och kolla vidare här och vänta på att älskling ska bli klar nångång (han duschar fan längre än mig!) ;)

Kramar!♥


20 April

Hallå där!

Jaa nu var man lite dåligt på det där att uppdatera igen. Men nu är jag tillbaka!

I söndags tänkte jag och min pojkvän gå på bio, men flimen vi tänkte se visades tydligen nästa helg så det blev inget. Nu funderar jag på om det är värt att se "Clash of the titans" på valborgshelgen eller om vi kanske ska se "Shutter Island" till söndagen? Jag har nämligen inte hört så bra kritik om den första... menmen, vi ser ju hur det blir ^^

Igår var jag och Linnea förbi Hanna också (för första gången på länge konstigt nog) och det var massa trevlans ^^ måste definitivt börja göras oftare tycker jag! Och skoldagen idag har varit lat, fylld med massa skratt och övertrötthet som vanligt ^^ Lite småkul var det när jag och Hanna fick dra från lektionen för läraren och alla andra satt kvar, jag följde endast med Hanna för att hon inte skulle känna sig emo tydligen, sa han xD

Såå nu är jag i byn då, och här måste det pluggas ikväll. Eller läsa ut den där boken jag verkligen inte vill läsa -.- Vet inte hur man ska fixa det också. Nej, nu ska jag nöta vidare musik osv!

Kramar!

Hanna idag på samhällslektionen^^



Trååk, samhälls är ju inte mitt favoritämne precis -.-



Mina nya shoes hade jag på mig idag också ^^ Gillas starkt! Och tur är
väl det att jag inte lyckas blir längre än Jocke i alla fall (Y)



Bättre bild på skorna ^^ (Eller ja, inte bättre kvalité -.- men fotat från en bättre vinkel)









Music


Kiruna är inte Sverige

Hah, den gilla jag! xb


Spring


Utan dina andetag

Gillar inte dem annars, men den här låten är helt okej!


17 April

Godmorgon!

Har väl inte varit de intressantaste blogginläggen på senaste, men jag har inte haft någon lustatt skriva heller. Igår umgicks jag med Frida i alla fall, haha massa skratt och svammel där som vanligt ;) Hon blev ganska ledsen när jag fick en flodhäst i mitt kinderägg och inte hon, så hon var tvungen att gå tillbaka och köpa en till XD Kul hade vi!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får väl ta dagen som den kommer helt enkelt. Jag tänkte kolla en film på tv:n imorse och tycka synd om mig själv för att jag hade så ont i magen, men den dumma saken ville ju inte fungera -.- Så har kollat massa halvkassa program på tv:n istället, för att kolla lost på datorn gick ju inte heller för sig. Nej, man kanske skulle hitta något vettigt att göra nu!

Kramar!

Nu vill jag ha sommar, tack!


16 April

Tjohoo äntligen är det HELG! Nu ska jag dunka vidare musik här för syster har fixat högtalarna, och sen ska jag slå en pling till min kära vän Frida Andersson Junkka! ;)

Vi hörs!




Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig

allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå

utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

14 April

Den här dagen suger. Jag vill att älskling ska bli frisk nu :( Och så kan det gärna ta och bli helg, jag är less på skolan och på den här stan!


13 April

Vad mer kan man säga om den här dagen än att jag befinner mig i byn (Y) snart blir det att laga mat, fixa läxor, duscha osvosv. Vi hörs!

Kramar!

You´re so beautiful, so damn beautiful






Du är mitt hjärta och det är för dig som det slår

Nu tänkte jag pallra iväg mig till mommo, tar nog och sover där inatt! Kom just hem från älskling, han mådde lite dåligt :/ Så jag tänkte jag låter han sova istället... nej man kanske skulle röra på sig strax innan det blir hur mörkt som helst ute? :b

Kramar!




För vad vore jag utan dina andetag, du betyder så oerhört mycket för mig! :)
Joakim Lidehult♥


12 April

Nu ska jag äta mat (Y) denniskorv och makkisar, vad annars x) men det är gott så vaddå! Skolan idag, nya schemat kan ju ta sig nånstanns. Bokstavligen. Men jag fick mvg på idrottsprovet, snacka förvånad jag blev! Hade räknat med ett g, typ. Men det var ju bra. Fast matte B prov lär ju gå åt h-vette, men det ska vi inte tala om. Nej, nu är maten strax klar, vi hörs!

Kramar!

Birk

min fina vovve♥

Det är hit man kommer när man kommer hem

Tjo!

Har inte haft tid att uppdatera ihelgen, men den har varit värd (Y) Uppdaterar bättre när jag ids, nu ska jag nog äta något gott kanske!

Kramar!

Påsklov

















Okej, nu ville inte fler bilder komma in -.- men fler kommer senare idag eller när jag har tid nästa gång!

9 April

Godmorgon!

Då var man hemma från stugan igen, eller jag kom ju hem igår men hade inte riktigt tid att uppdatera då! Kvällen spenderades med en massa härliga människor :) Påsken har varit grymt härlig iår! ^^ Och jag fick faktiskt 7st harrar konstigt nog :O Jag brukar som aldrig få fisk x) Menmen, bilder från veckan kommer nog upp lite senare idag!

Kramar!


5 April

Hallå där!

Är hemma i byn en snabb sväng för att duscha osv, så tänkte jag passar på att skriva ett blogginlägg också! Har haft en massa skoj i stugan med Lisa och älskling, far tillbaka dit idag och stannat till torsdag (utan Jocke däremot :/) Blir säkert skoj det med! ^^

Om inte annat var vi ju till Lannavaara pimpeltävling på lördagen, det söög. Fick varken fisk eller pris någon av oss ju -.- Men åt mat gjorde vi ju! (Y) Haha, det är fan det mesta vi gör därborta xD men nog är det lika! x) Mat är najsst (Y) Nej, nu ska jag strax hoppa i duschen, så vi får nog höras på torsdag nästa gång skulle jag tro! Då kommer bilder också!

Kramar&Glad påsk!

2 April - Bloggpaus

Godmorgon!

Jahaa, det här blir väl sista blogginlägget på ett tag då. För idag sticker jag till stugan några dagar och där finns det varken mobil eller internet -.- Inte det härligaste! Det som är mest ångest är ju att leva utan Spotify i en vecka! :S

Vet inte när jag kan blogga igen, eller det lär nog inte bli så värst mycket under lovet annars heller, men jag hör av mig när jag får chans igen!


HA ETT BRA LOV ALLIHOPA!♥



3 april: 11 månader med underbaraste♥

Hemma!

Tjohoo, nu är jag hemkommen igen, har varit ut och åkt skoter en sväng med älskling, Lisso och Anna! :) Grilla lite korv gjorde vi också (Y) Nu sitter jag och inväntar Lisa som bör anlända här på en stund (: Tills dess ska jag nöta vidare här! Vi hörs!

Kramar!

Vad vore jag utan dina andetag

Drar strax ut på mission med Frida! Sen blir det ringa ♥ och sen kanske höra när Lisa tänkt anlända också! Vi hörs!

Kramar!

Singing that melody


Rude boy - Rihanna


Imma be - Black eyed peas


Promise me(acoustic) - Dead by April


Mockingbird - Eminem


Your love is a song - Switchfoot


Touch and go - Swinglfy


Hero of war - Rise Against


Memories - David Guetta ft. Kid Cudi


I only wanna be with you - Volbeat


Sexy bitch - David Guetta ft. Akon


RSS 2.0