Vet ni vad?


Beställ aldrig från dressmeup.se. Helt seriöst så är det inte mycket som kan göras rätt av dom. Min klänning är två veckor försenad, nu har den kommit men varken slipsen eller servetten jag beställde följde med.

Då vet ni. Jag är arg. Hejdå.


Have you ever


Förlåt för dålig uppdatering på bloggen. Händer sjukt mycket i mitt liv just nu, så bloggen har fått komma lite åt sidan. Men jag ska väl bättra på det. Försöka i alla fall. Den där blogglusten finns inte riktigt där, men... ska göra mitt bästa!

Helgen har varit typ awesome i alla fall! Orkar inte berätta om den i detalj, men kan slänga upp lite bilder senare ikväll istället! Tjarå!


I was so young you should have known
better than to lean on me

You never meant for a lot


Idag blir det stan då... det är ångest om något. Har VERKLIGEN ingen lust! Vill vara i byn ett tag till tack... på fredag får man åka hit i alla fall, för på lördag blir det roadtrip. Sen blir det kanske stan också, vi ser ju.

Det jag vet nu är i alla fall att jag måste plugga körkortsteori. Det suger. Och jag förstår inte vad vissa människor tror att de vinner med på lögner. Fyfan säger jag bara. Och det är ju mer än en som lever på sånt kan jag säga.
Tror man att man kommer långt i livet på sånt har man då inte mycket att komma med. Lycka till är allt jag har att säga.

Nej, nog om det. Nu ska jag faktiskt plugga tänkte jag. Sen ta senast möjliga buss härifrån... suuuuck.

Vi hörs!



Show me how to lie you're getting better all the time.


Har aldrig känt mig så sluten när varit fri. Men jag har mitt huvud över ytan och kan andas lugnt, och lägga hela min fokus på denna vackra stund



Om 14 dagar. DÅ börjar studentfirandet PÅ RIKTIGT! fyfan vad skoj! Samtidigt som det är grov ångest, så kan man inte hjälpa att längta till det! Det kommer bli sjukt kul, och vi startar med studentfest på arran.

Nästa helg blir det förhoppningsvis en tripp till Finland och ladda upp studentförrådet lite. Sen är det all-in som gäller! Och balen, ja den är man bara sjukt nervös för när man börjar tänka för mycket. Men det blir säkert kul det med!

Nu ska jag gå och fixa mig tänkte jag. Men jag undrar just var det sjukt fina vädret tog vägen hallå? Hoppas de fula molnen försvinner snart.

Nä hörrni, vi hörs!


Show me how to lie you're getting better all the time


Jag lever
. Jag är i byn. Jag orkar inte blogga. Livet är stressigt och irriterande just nu mest. Men det finns härliga stunder med, och det tackar vi för! Hade härligt kompishäng hela kvällen/natten hos Matilda.

Och sånt mår man alltid bra av! Trodde faktiskt jag höll på att bli sjuk, har mått helt konstigt tidigare idag också, däckade på mommos soffa en sväng och mådde helskumt. Men när jag vaknade mådde jag bättre, och så for jag hit.

Här har jag övningskört. Köpt ostbågar. Skämt ut mig lite på konsum (men vad gör det? I byn liksom?) och pluggat lite körkort. Önska mig lycka till. Jag behöver nog det...

Nu ska jag glo film. Och se nu fick ni er ett blogginlägg ändå.

PS: Min röda balklänning kommer nästa vecka. Sitter den inte bra är det kört. Tack för mig!


We gotta act before it's too late


VARNING FÖR ARG TJEJ HÄR! Okej, så här är det: Min balklänning är för det första försenad. När jag mailade de igår fick jag ett svar imorse. Klänningen är i fel färg. Okej, jag dör inte av att den är mörkröd, men hallå!? Kan de inte fixa en pytteliten jävla sak rätt ens!? Får jag inte rabatt på hela köpet efter det här blir jag fan arg på riktigt.

Ett som är säkert är att jag kommer inte beställa därifrån en endaste gång till. Saga fick inte ens sin klänning som hon beställt därifrån. SKITFÖRETAG! Åhhhh jag blir så arg. Men nu ska jag sluta klaga. Fast ibland får man fan!

Nu ska jag bege mig till jobbet om en halvtimme, förhoppningsvis får ungarna en på bättre humör. Fast de får de nog. Och personalen med. Trivs verkligen på jobbet faktiskt! Och det trodde jag inte först, eftersom jag inte känner att det är något jag vill jobba med resten av mitt liv. Eller? Vet inte vad jag vill. Och det är lite jobbigt när man snart tar studenten måste jag säga.

Nej, fortsätta glo runt här tills bussen går kanske va. Och försöka sluta vara matt. Det fattades bara det, ska bli intressant att se hur denna bal slutar... förhoppningsvis lika bra som man tänkt sig. Men det brukar ju inte gå som man tänkt sig. JA, idag är jag negativ tack vare det.




Forget our fears
remember how to trust
I'm gonna need you now
to turn the tide

-



Alltsååååååååååååååå... VARS FAN HÅLLER MIN BALKLÄNNING HUS EGENTLIGEN? Jag vill ha den nu tack -.- skitföretag...

3 maj


Den här dagen gillar inte jag... Så tar helst avstånd från den.


Men jag har haft en enormt härlig dag på jobbet, har faktiskt varit jättekul! Och min kära mormor fyller år idag, måste nog gå förbi henne ikväll ♥ eller det måste jag ändå, för min körkortböcker är där, haha.

Näää men det blir väl att röra sig upp på stan och fixa lite grejer här på ett tag. Så vi får väl höras!


Every rose has it's torn


Helgen var galen. Både positivt och kanske lite negativt. Men för det mesta var den bara härlig! Nu har jag slitit en hela dag i skolan med balen... trist när inte alla kan vara lika engagerade måste jag säga. Får se hur det blir med allting, för det är då allt annat än ett lätt arbete.

Men i alla fall, nu väntar då duschen och sen iväg till Matilda på kaffe och skitsnack. Låter härligt, tycker jag!

Vi hörs!

RSS 2.0