Don't you worry child

 

Älskar min nya sommaroutfit




Igår hade vi kul!

Var ut med Emma-Leena, Sofie, Elli och Julia. Riktigt roligt hade vi! Mötte även upp Frida på landströms, och en massa annat folk joinade oss också eftersom.
En bra kväll!

Idag har jag mest bara legat hemma och haft tråkigt framför tv:n. Tessan och Joel var förbi en sväng på kaffe också, men annars har det inte hänt mycket annat.
Måndag igen imorgon. Men det känns okej ändå.
Nu ska jag väl fortsätta glo framför tv:n i min ensamhet. Kanske göra någon nytta här också om man nu orkar. God I hate sundays.




Goväder ute idag!

Har suttit på balkongen hela morgonen med elli och druckit kaffe. Solen värmde verkligen också, komsikomsi sommarn! Nu vill jag inte ha kvar all den här snön nåmer.




Good life

Snaaart snart är det helg igen. Här försöker man peppa även om det bara är onsdag imorgon. Men idag har jag varit duktig och jobbat ihop lite övertid också, svarar aldrig fel på kontot sen!
Min pappa skrev och var så glad idag också, han får fortsätta som deltidsbrandman och rökdykare eftersom alla prover visar på att han är frisk nu. Min fina pappa. <3 Tessan har även hunnit vara förbi på en kopp kaffe och skitsnack. Det var trevligt!

Och idag är det prick 30 dagar kvar till kryssen också. Galet taggad! Känns bara som att man har så mycket att fixa innan dess. Och pengar att spara.
Nä, nu ska jag sova. Aldrig att man kommer man i säng i tid.

Godnatt!

You make me feel




Härliga söndag!

Hejhej! Har haft en jättebra helg med inflyttningsfest på fredag hos mig och firande av min morbror i tuolla igår eftersom han fyller 50 år idag!

Nu ligger jag i sängen med en kopp kaffe och kollar Bitchkram. Soligt och fint är det ute, kanske man skulle ta en promenad senare! Och alla dagliga hushållssysslor måste man väl också ta tag i. Men vad gör det, jag älskar verkligen att bo i eget!






Bitch please.



Some people just need a high five.
In the face.
With a chair.

Det bästa med att bo själv

Tända ljus i hela lägenheten när det tillslut blivit mörkt ute, bra musik i bakgrunden, slå sig ner på soffan med en bra bok i handen eller kanske en film/serie.
Det är livet.
Om jag har saknat friheten att kunna göra vad jag vill när jag vill och hur jag vill.




Kom igen nu!




Detaljer

Rätt tomt i läggan ännu och man får ta lite åt gången så långt ekonomin räcker varje månad. Men lite detaljer kan ni få i alla fall! Två bilder blev sneställda men det kan ni tacka den värdelösa blogg.se appen för.










Vårtider











I could be the one to set you free

förlåt för dålig update, flyttat till lägenheten nu så är utan internet för tillfället.
Och nu är jag påväg mot stugan så snart försvinner täckningen här också. Tänkte bara säga hej!

Kram och ha en bra helg!

Då var det dags




RSS 2.0