(y)


SUIT UP!


Nu kör vi! (y)



I'm alive


Njeee man borde sätta igång och städa lite här... men jag orkar liksom inte! Kan inte disken diska sig själv och sakerna bara flyga på plats? Snälla? Suck... nåjo, man är mera taggad för helgen nu i alla fall! IMORN SMÄLLER DET!!

Idag:
Mysa med ♥!
Fredag: Suit up!
Lördag: Maskerad!

Har köpt sånna där lösfransar också, funderar vilken dag jag ska ha dem och OM jag ska ha dem. Hej jag är IQ befriad och lär behöva minst 3 timmar på mig att få fast de där sakerna. Men troligast har man väl dem på lördag. Ska bli måttligt skönt med lov också, känner att jag behöver rejäl paus från allt som har med skola att göra.

Nej, nu ska jag städa och fixa! Vi hörs!


Alltså, söt, ge mig?



Vad ska jag göra?


Vad ska jag göra?




The club can't handle me


Har prooov på körtkortsteorin om två timmar... wish me luck. Gissar på att det inte går så bra, vad jag har hört av andra verkar det inte så jättelätt. Massa siffror och sånt man ska komma ihåg, sånt som jag tycker är onödigt. Men det är väl viktigt ändå antar jag.

Käkade just lite food, ska väl ta och slå en pling till Matilda tänkte mig, och höra om hennes kakor hon gjorde igår... ;) Sen plugga lite och sen tagga vidare till körskolan. Börjar känna mig stressad inför veckan, vet inte riktigt varför heller. Men det är rätt mycket att fixa och göra innan helgen så. Nej, nu får vi ta och höras!

Hejs



För du ska veta att jag alltid kommer finnas där
vad som än kommer hända


Don't you know, you're beautiful?


When my world is falling apart
when there's no light to break up the dark
that's when i look at you.
When the wawes are flooding the shore
and I can't find my way home anymore
that's when I
look at you.

Studenten here we come!


Hade mössutprovning idag då... fan så taggad man blev till studenten!! Men fail att bara den dyraste mössan har halvstorlekar = min storlek såklart -.- men annars blir det nog rätt nice... synd bara att det är så länge kvar! Fast jag vill ju samtidigt inte gå ut skolan så nog får det gärna vänta också. Jag och Hanna har även kommit på att vi är som ett gammalt gift par. Hihi!

Nu tänkte slänga i mig lite food och sen så ska jag nog gå förbi min kära mormor i brist på annat. Sen vidare mot Frida och efter det någongång hem för att plugga! Mindre kul.

Vi hörs.


Ganska exakt kommer min mössa se ut sådär :D



dsfdsfs


Har ingen större lust att åka till den där staden idag nej. Fast ändå.

At Fridas place!



Someone like you


Tjo!

Sitter och försöker verkligen verkligen få orken till att plugga körkortsteori.... jag orkar inte! Men ska göra några frågor här på datorn om en stund i alla fall... hungrig är jag också, men jag tyckte det lät som att vi skulle äta om ett tag.

Igår när jag kom till byn så for jag och Frida till konsum och köpte massa gott + käkade thamat + hämtade hennes halloweenoutfit! (Y) Snart så smäller det! Helgen kommer bli AWESOME! vojvoj, synd att hela veckan är kvar bara. Men vi har i alla fall mössprovning nu på måndag, nice det med ^^

Sen på kvällen for jag förbi Emma, där blev det spel och någon öl med massa folk ^^ trevligttrevligt! Vi kom fram till att våran iq inte är den bästa! Vi klarade inte av ett spel som är från 9år x) illa alltså!

Och om ni vill veta vad jag gjort idag så har jag bara glott potc (Pirates of the Carribbean) och sytt lite på min halloweenkostym! Nu ska jag väl kolla upp de där frågorna kanske.... suck. Wish me luck.

Kramar!

Don't you be afraid, baby I am here.


Idag blir det byn. Jag har ont i magen. Jag får inte tag på min pojkvän. Jag har inte orkat packa väskan ännu ens. Nu ska jag gå och dö i sängen en stund. Vi hörs.


Boom Boom


Trööött. Sovit sjukt tungt inatt, har inte ens vaknat när syrran gick till skolan. Skumt. Nå nu, klä på sig och gå och ha en underbar lektion i Svenska B!


I'll keep you safe in my heart


Nu blev jag bara less.

Lägger mig och kollar film med syrran (när hon väl kommer ut från duschen) och vaknar upp på ett förhoppningsvis bättre humör imorn!




I hear you breathin' in, another day begins


Halloo!

Spenderade kvällen/natten hos älskling, mys♥ Jag frågade honom idag om han kunde vara jättesnäll och fota enskild bild på skolfotograferingen imorn så jag kan få en bild på han, men det kunde han inte. Elakt alltså :(

Idag hade vi skolfoto i alla fall, (+ spex) nice! Sen gjorde inte vi mycket mer, fyllde i någon enkät bara. Efter det har jag, Emma och Hanna suttit här och snackat skit i några timmar (Linnea var också här en sväng) och druckit kaffe. Förutom Emma som druckit te, tänkte så alla vet det för hon gillar inte kaffe!

Blir nog troligtvis en tatuering i November/December någongång, yaay! *Håller tummarna* är grymt sugen på att göra en nu och på en gång! Och man börjar bli farligt taggad inför Halloween nu... det kommer bli awesome känner jag på mig! Så länge allt går som planerat så!

Här får ni lite bilder också, sen ska jag ge mig ut i snöstormen på en kaffe, för här orkar jag då inte sitta i alla fall!




Luossatoppen

Freen kille!

Innan Volbeat spelade (Y)

Lycka! ♥ synd att bilderna inte blev så bra dock -.-

Och såhär kul kan man ha på håltimmarna (Y)

Spex!



19 Oktober


Alltså egentligen så har jag ingen större bloglust nu tyvärr. Vet inte varför riktigt. Känns jobbigt att skriva ihop ett helt inlägg, haha.

Idag gjorde vi inte mycket alls i skolan som vanligt, ändå känns det jättestressigt! Fast vi har ju rätt mycket kommande saker, det är nog det. Imorn är det dags för skolfotografering och spex, kan bli skoj! Nu ska jag väl sitta runt och vänta på Jocke. Typ, kolla tv eller något sådant kul. Jag orkar inte med pluggande idag tyvärr.

Vi hörs!



18 Oktober


För alla er som är intresserade så är jag hemma från Luleå nu, Volbeat var såklart awesome! Hela helgen var nog rätt awesome om jag tänker efter ^^ Skönt att komma bort en sväng! Min pojkvän saknade jag däremot, så jag for till honom direkt när jag kom hem igår :) Nu har vi webbdesign, jag är trött och jag orkar inte. Försov mig imorse tills Jocke väckte mig.

Såå idag har jag en härlig skoldag till 16.20, yay på det.


Luleå for the win


Sitter just nu och väntar på Lisa som är i duschen, fast tänkte nog slänga på mig lite smink på straxen jag med. Har slösat en massa pengar på stan idag (!) Ändå köpte jag inte så mycket :o Bl.a. en present till Jocke i alla fall som jag hoppas han gillar ^^

Såå, på en stund ska vi ut och glida bil massa folk, och imorn är det taggning för VOLBEAT! NICE! Nä nu får vi höras för nu har jag inte tid mer! Hejdå!


Spotify


Frida ville ha min playlist så här kommer den! :)

http://open.spotify.com/user/maliinne/playlist/33z3LT7jFeIpyAy8TYUXQt

Party for the win


Sitter och tar en kall hos Matilda, hon fyller ju trots allt 18 idag ;) Så lite måste man ju fira. Strax blir det kaffe och kakor, sen ska jag väl umgås med Jocke resten av kvällen. Imorn drar jag till LULEÅ! TAGGAAAAD! (Y)


Your love is a song


Nää man kanske borde ta och sova nu, eller?

Sitter och väntar på syrran som duschar så vi kan kolla oth, men funderar starkt på att bara lägga mig ner och sova istället. Jag behöver ju det, men på något sätt så blir det ju ändå aldrig av! Gillar starkt att jag fyllder på mobilen idag förresten (för egna pengar!) sen nu så fyllde min kära mor på igen. Lyckat! Så nu sitter jag här med 400kr på mobilen och gratis sms som ändå bara räcker i 30 dagar. Totalt ovärt men ajja.

Men nu verkar syrran ha duschat klart snart, så vi hörs! Godnatt!



Jag.älskar.dig.!♥


För hela världen är du kanske bara en person, men för en person är du kanske hela världen


Har varit lite seg på att blogga, men kan säga att jag haft rätt fullt upp ända fram tills just precis nu!

Tillbringade eftermiddagen/kvällen/natten med den finaste :) Vi kollade The last airbender, fast den var inge bra! Men Jocke den tönten kunde ju typ hela handlingen, alla namnen osvosv. Haha! Han har tydligen följt serien när han var mindre.

Eftersom vi somnade rätt sent så har man ju varit måttligt trött hela dagen, men har ju i alla fall fått hem min halloweenkostym nu! ^^ Det är niiice! taggad till max nu alltså! Annars har dagen spenderats med massa folk, var och käkade pizza med pappa och syrran också. Mums! Nu ska jag ta mig en väbehövlig dusch eftersom mitt hår känns äckligt smutsigt, plocka upp lite här och sen krypa ner under täcket.

Godnatt!

Morrn


Sittetr på webbdesign, trött som fan för att Fridas telefon ringde hela natten -.- vem fan är så dum och ringer med dolt typ 6-7 gånger under hela natten? Hos henne hade vi movienight i alla fall med masa godis och popcorn. Kollade nån skräckis som vi blev rädd av redan på huvudmenyn xD illa alltså. Men nu ska jag väl kanske ge den här webbdesignen ett försök... suck.

Vi hörs.


Baby that's all I need, someone like you, burnin' through me



You're all I ever want, you're all I ever need♥


You're amazing just the way you are


Hallå!

Ser ut som att det blir ändrade planer igen, min man har gått och fått feber :/ Hoppas han blir frisk väldigt snart ♥ Jag åker ju på torsdag eller fredag så det vore ju tråkigt att inte hinna träffa honom! Förstå vad taggad jag är! Usch vad kul det ska bli, och usch vad jag ska shoppa! Sen ska vi stå och hoppa och skrika tills vi blir hes på lördag Lisa!

Idag blir det staden i alla fall, och så ser vi ju vad kvällen för med sig! Plugga är ju något man borde göra, den där körkortsteorin... men jag orkar seriöst inte! Hojja. Jag ska. Sen. Nu ska jag däremot slänga några kläder i tvättmaskin, ta en dusch och sånt innan det är dags att hoppa på bussen!

Vi hörs!


Vad fan hände?


Jaa då var man hemma i byn igen efter en fartfylld och väldigt annorlunda fredag. Jag kan säga att tankarna bara snurrar runt i skallen nu. Usch, mindre kul alltså...

Men i alla fall, igår for jag ju först till byn, fick någon slags ångest över att jag for så jag och Frida tog skjuts av lastbil tillbaka till staden igen. Väl där blev det massa minibussåkande, skojskoj! Vi försökte dra igång en fest men det gick inge vidare, och ja... där gick det ju lite snett. Blev fast i en hiss med 13 personer inpressade där, slutade med att brandkåren kom och räddade oss. Lyckat alltså. Jag som har cellskräck som bara fan också. Men vi dog ju inte i alla fall, och såhär i efterhand kan man faktiskt skratta lite åt det! Haha.

Men tillslut var kvällen faktiskt riktigt lyckad, förutom vissa tråkigheter som hände under natten... Men jag hade kul och det är det som räknas! Nu önskar jag att det fick bli lite lugnt fram till Halloween, men man måste ju offra sig för laget och göra Luleå osäkert nästa helg! ;)


Frida och Matilda i väntan på att bli räddad från hissen! Haha


iiiiisak i mina brills





Happyface


Vet ni vad vet ni vad? :D I år kommer jag få en riktigt dundersöt julklapp kanske! Om allt går som det ska blir en sån här sötsak årets julklapp:



aaaw :)










Pink





Like a record baby


Sitter här och kollar Kenza & Tyra show i brist på annat. Ska nog ta och sova snart tror jag, om man ska orka med ännu en skoldag imorgon. Hade en välbehövlig pratstund och promenad med hjärtat, vad hade jag gjort utan dig?♥

Joo idag kom ju broschyrerna på studentmössorna också, nice! Utprovning den 25:e! Nej alltså nu ska jag ta och kolla klart det där avsnittet sen försöka sova, godnatt!♥





Right now


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like




Sitter här och käkar mat och glor oth. Funderar på om jag orkar fylla badkaret med varmt vatten och bara lägga mig och dö där en stund. Det låter skönt, men det är ju den där orken. Aa juste... har ju färgat håret igår! Då sprack den idén. Haha.

Nä, man kanske skulle ta och plocka upp lite här istället, tända lite ljus och lyssna på musik. Det låter mysigt.

Vi hörs.

You're still the one

Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We might've took the long way
We knew we'd get there some day

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

Ain't nothing better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missing

It´s tearing me apart



...Snälla hjälp mig att förstå bara... hjälp mig att förstå vad som är fel...


No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb


Morrn!

Färgade håret igår, så nu är det sådär glansigt och jobbigt att fixa. Sitter här och försöker vakna till två lektioner i skolan, mindre peppad... Skönt med helg imorn, fast nä. Det hade gärna fått vara nästa helg nu istället tack!

Ska i alla fall på kalas imorn är det planerat, sen vet jag inte. Nej nu ska jag faktiskt ta och sminka mig, klä på mig och borsta tänderna, sen drar jag mig mot the schoool.

Vi hörs!



I will try to fix you, to me you're amazing just the way you are


Nu är det bara så att jag är förjäkligt trött. Ska lägga mig framför oth en stund, sen ska jag väl släpa mig ut om jag orkar. Men någonting måste man ju göra. Vi hörs!


Grillning


Hallå där!

Så idag hade vi utedag i skolan då. Men det var faktiskt rätt trevligt när vi väl hamnade på en mer vindstilla plats än luossatoppen! Efter det fick jag skjuts hem av Cassi, tog en varm och lång dusch, sen har jag bara glott på tv tills nu. Så sjukt trött är jag :S Nu ska jag nog släpa mig till mommo så hon kan typ bjuda på mat tänkte jag mig så jag slipper diska, sen ska jag umgås med ♥ ser det ut som. Ha en bra dag/kväll allihopa!




Började längta till vårens skoterturer och grillningar när vi var ute idag!♥

Hey hey


Ibland är man ju bara för duktig! Har just storstädat hela lägenheten så nu är den skinande ren! Inte illa alltså. Belönade mig själv med två stekta ägg efteråt, mästerkock som man är också ;) haha nej nu ska vi inte överdriva här.

Funderar starkt på att gå och lägga mig snart, men ska nog vänta tills syrran kommer hem i alla fall. Varför kan inte oth släppas idag så hade man haft något att kolla på också? Jaja, rotar fram något och lägger mig i sängen.

Godnatt!

djsfkldsf


Ibland är rubriker bara jobbiga. Blev en oväntad sleepover hos Frida igår! Och idag ska vi äta tacos! Haha har redan klämt korv och makkisar nyss, men nog får det plats med mer alltid! Nej nu ska jag vila en stund framför tv:n tills den där ungen slutar ;) Vi hörs!

I believe in you


Har huvudvärk. Ska vänta på att syster kommer hem igen, sen ska man väl försöka sova när man kan också. Funderar på vad man ska hitta på imorn? Jag känner för att göra något skoj... vet bara inte vad? Det är ju illa nu när älskling inte kommer till skolan heller -.- illa alltså! Men förhoppningsvis blir hon frisk snart, krya på dig fort Hanna för jag dör annars!

Nej men seriöst, börjar känna mig grymt taggad för luleåresan nu alltså, jag vill åka nu och på en gång! Det har hänt alltför lite ihelg, behöver lite fart känner jag. Sen efter det är det ju Halloween, ännu mer taggad! (Y) Totalt värdelöst inlägg är det här också, men jag är bara så grymt rastlös så jag vet inte vad!

Nä, ska nog ta och plocka lite här medans jag dunkar musik, sen kommer väl syrran hem någongång så man har lite umgänge. Känner att jag inte kommer kunna sova på några timmar, brukar ha svårt för det på söndagar tyvärr.

Vi hörs!


Livet kräver mera än du tål


Alltså det finns ju så sjukt mycket snygga klänningar när man väl börjar kolla!
Finns ju typ tusen jag hade kunnat dö för, men frågan är ju när man skulle använda dem egentligen, haha.
Och priset är ju allt annat än billigt, de flesta går på över 2000kr.
Men fina att titta på är de i alla fall!







Blablabla


Godmorgon!

Eller ja, vaknade ju för ett x antal timmar sen men ändå. Just nu käkar jag kladdkaka och kollar på både halloweenoutfits och balklänningar för skojs skull. Drömmer mig bort typ, haha. Det är tråkigt när ingen verkar vara pepp på balen förutom jag?

Sen så svarar inte min kära Frida på mobilen heller, vart hon tagit vägen vet jag inte. Kanske hon sover ännu! Jag försöker få orken att släpa mig till duschen, men det går inte så bra. Jag vill färga håret, men jag är som för snål för att köpa färg. Illa. Nåjo, blir det bara färgat innan Volbeat om två helger så är det lugnt.

Jag börjar få ångest för alla utgifter de kommande månaderna! Jag menar, folk som fyller 18 (och jag själv fyller 18!!) körkort, student, bal, konsert, halloween m.m. Ångest! Men samtidigt vill man ju göra allt, det är ju det som är felet. På något sätt ska det gå runt ändå förhoppningsvis! Men nu svarade Frida! Och nu ska jag avsluta mitt inlägg tänkte jag.
Vi hörs

Den här klänningen gillade jag!


Party all the time


Hold tight


Hallå där!

ja det har inte blivit alltför mycket uppdatering här, men jag har inte haft så mycket tid över. Hade en supermysig kväll igår med den allra bästaste♥ Blev en massa mys, tända ljus, middag och filmtittande! "Salt" kollade vi bl.a. Se den!
Sen har jag bara varit i skolan idag, umgåtts och käkat tårta hos Hanna, dragit byraggen med Frida och kollat idol! Sen vill jag även säga Grattis Hanna på 18-årsdagen! Festa loss för mig ikväll också! För jag planerar att ta det lugnt någon helg nu. Åtminstone tills konserten om 3 veckor! (Y)

Hade jag orkat hade jag slängt upp någon bild eller två här, men jag orkar inte leta fram sladden till mobilen och datorn i byn är ändå äckligt seg -.- Så ni får klara er helt enkelt! Snart blir det att beställa hem kostymer för Halloween också, och lite smått börjar man känna av hur studenten närmar sig med små steg. Kinda scary... om ni frågar mig...

Nej, mitt liv känns rätt underbart för tillfället!♥ Jag känner att det kommer bli ordentliga kliv framåt i livet, och det kommer bli många fina stunder att ta vara på det kommande året! Nu när jag delat med mig av alla mina känslor här (haha) så säger jag godnatt på er!♥


RSS 2.0