jag vet inte




Nåå jag vet då inte vad som är bäst, men nu har jag lugg i alla fall!

You had a bad day?


Har klippt lugg igen!
I did it, men var sjukt nervös precis innan att jag skulle ångra mig! Men det blev helt okej och jag kommer nog trivas ändå! Tills nästa bad hairday då vill säga. Haha.
Bild kommer senare.






When you try your best but you don't suceed. And you get what you want but not what you need


Idag ska jag lämna in lönespec på stadshuset och vara och klippa mig. Sen vet jag faktiskt inte.

Har jobbat hela dagen, idag är jag mycket piggare. Vi får se vad resten av kvällen har att erbjuda!

Vi hööörs.



When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.

-


jag vet vad som måste göras
ändå sitter jag kvar här...

I wish nothing but the best for you. No matter what.


Åt just plättar, mommos såklart! Så nu är jag sjukt mätt. Hörde att det blir staden ihelg, men det kan nog vara skönt det med. Tänkte hålla mig till det nyktra hållet, meen man vet ju aldrig vad som händer! Stan brukar ha den effekten.

Jag har väl inte så mycket att säga egentligen... jobbar i vanlig ordning, bilen krånglar i vanlig ordning, livet är lite upp och ner i vanlig ordning. Nothing I can't handle alltså!

Nää, ska väl fortsätta och lata framför serier, fortfarande sjukt trött. Satsar på en tidig kväll ikväll.

Jag tycker det är en skillnad på att det gör ont för att du förlorat den som gjorde dig lycklig,
eller att det gör ont endast för hur mycket den personen faktiskt skadat dig..


Karma is a bitch



trötttrötttrött


Har ingen lust att kliva upp från sängen alls... så sjukt trött. Men idag ska det jobbas till fyra, och bilen ska till volvo om ett tag. Suck... vill bara ligga kvar här!

Idag ska jag nog inte göra något alls, bara vara. Känner att det är en sån dag. Lägga mig i tid ska jag också göra! Nu ska jag verkligen det. Så man vaknar lite piggare någongång.

Nä, det är väl dags att börja göra sig iordning va...

vi hörs.


Sometimes all you have to do is forget how you feel and remember what you deserve


Har inte varit vid internet något sen igår. Har inte så mycket att berätta heller... eller vill inte egentligen, så håller det för mig själv.

Spenderade natten hos Alex, han är världens bästa vän. Drog till skolan och hängde, fick prata med jättegoa Linno och det kan jag säga hjälpte verkligen. Vi sitter liksom i samma sits hon och jag många gånger, och hon är nog nästan den enda som vet exakt hur det känns.

Fyfan för droger. Det fan bara förstör jävla allt. Fyfan att sånt skit ens existerar.

Den som inte varit där vet inte hur det är.
Den som är fast vet inte hur det är att bara sitta hjälplös och titta på.
Så folk som inte har en enda aning, ska inte öppna sin käft heller. Pröva vara oss i den sitsen för en dag, skulle ni se hur det känns.

Nej men nu ska jag inte vara så negativ, idag har jag inte varit det faktiskt direkt. Mest bara trött pga sömnbrist inatt. Förde varsin chokladkalender som överraskning åt Casper, Klara och Oskar, och gud så glada de blev! Sötungar ♥ de fick sina favoriter på kalendrarna, Toy Story och Bilar. Casper avgudar Bilar. Själv avgudade jag Toy Story när jag var liten, haha.

Har varit ute och kollat på julen på Kirunas alla gårdar med Matilda och Gecko, så sjukt mysigt överallt! Har typ världens julkänsla, och ser fram emot julhelgen på jobbet också faktiskt! Kan nog bli mysigt där också ändå.

Nu ska jag mysa ner mig i min onepiece, glo serier och imorn ska jag föra bilen till volvo och så ska jag jobba. Kuligtkuligt.

Godnatt.






Jag önskar att det var du.






När ska det här få ett slut.

Tomorrow's another day.


Jag drömde så sjuka drömmar inatt så när jag vaknade kunde jag inte skilja på om det var på riktigt eller inte.
Och jag vaknade av att jag grät. Sånna drömmar vill man helst skippa, men sånt kan man ju inte kontrollera,
eller hur?

Går inte riktigt att förklara hur den var heller, den var riktigt twisted. Men den kändes sjukt verklig. Nä, jag tror att disken kallar på mig, en dusch och sen är förhoppningsvis min bil tillbaka så man kan dra härifrån....

älskar att köra bil. Åka bil. Med hög musik. Man känner sig fri på något sätt. Ungefär samma känsla som att sätta sig på en skoter och köra full gas iväg. Det är en underbar känsla. Hela världen känns typ problemlös för en stund.
Men jag vet inte, det kanske bara är jag. Nu ska jag dra i alla fall. Kände att jag bara behövde dela med mig av det här ointressanta inlägget.

Vi hörs.


I remember all the things we wanted, now all my memories are just haunted


Då var man nyvaken. Typ i alla fall, har hunnit kolla 2 avsnitt av Greys. Är fortfarande trött, Zimba var snäll och bestämde sig för att dra med mig ut halv sju redan. Ibland är det inte lika kul att ha en valp. Men jag ångrar det inte, han är världens finaste ändå!

Idag måste man väl åka till stan... ångest som det är också. Nä jag känner att jag vill bort härifrån för en stund. Nadja, är det en Finlandstripp vi måste ta snart? Tycker nästan det. Där trivs jag asbra!

Min lön var ju inte heller mycket alls att hänga i granen. Fyfan vilken ångest... hoppas nästa lön är lite bättre, inte mycket dock med tanke på det dåliga jobbsystemet. Och jag hoppas på några jobbdagar till i veckan för snart är månaden slut... shit, det är December snart! Helt sjukt vad året gått fort. Tycker inte ni det?

Snart fyller jag 19 år. Det är ju inte heller något speciellt, 20 hade varit lite finare, lite bättre. Haha. Nä, ska dra mig mot sängen en sväng igen, vi hörs.

1 år...


-


Watcha say


Jo men att här i byn händer det ju grejer! Men vad säger man, karma is a bitch. Och jag tycker inte ett dugg synd om någon. Man måste lära sig skillnaden på rätt och fel.

Nu är jag hemma igen efter lite bilglidande och ska mysa ner mig i sängen framför datorn och se om jag hittar något gott och ätbart.

Har varit sugen på choklad typ heeela dagen men inte orkat dra mig till affären. Illa dära. Fast mina bildörrar hade typ fryst fast, men efter lite våld och hett vatten fick vi upp dem i alla fall!

Nä, sängen kallar! Vi hörs.


I deserve better than you.


Har inget vettigt att blogga om. Sovit hela dagen och glott serier. Pappsen ringde under dagen och sa att han hittat navkapslar till vinterdäcken på bilen åt mig. Det var ju nice i alla fall.

Vad händer i byn annars då? Snön vräker ner och nu verkar det bli vinter på riktigt faktiskt. Får vi hoppas i alla fall.
Igår blev det härligt byahäng med några härliga byapojkar och Frida + någon öl på det. Det var nostalgi på hög nivå! Har inte hänt på jättelänge. Även om man blev lite otaggad där mot slutet var kvällen ändå trevlig.

Om ett tag ska jag dra ut på varvet, sen blir det nog faktiskt några öl till skulle jag tro. Blev en hel del kvar från igår så det är väl lika!

Nä, chillar vidare i min onepiece och drar och sminkar mig lite! Vi hörs.

Du skryter om att du är en man, du är en bluff. du är ingen jävla gangster du är ingen bandit, du är förlorad, en idiot, nu och för all jävla framtid.

Hellre att sanningen svider än att lögnen gör det.


Men det är kul måste jag säga, nästan skrattretande. Att folk verkligen tror att sanningen inte kommer fram i slutändan.
För det gör den. Men det som är fucked up är att man fortfarande blir förvånad...

One life, one love, one piece


Då var man i byn. JÄKLAR vilken resa hem alltså. Sista biten var inte kul! Isiga vindrutetorkare, oplogad väg och sjukt dålig sikt. Gör helst inte om alltså. Om jag klagade förra helgen så var då det här ännu värre!

Men, man kan ju vara glad åt att hemma väntade två söta vovvisar på mig, och gissa vad? min ONEPIECE! den är asnice! Kärlek till den alltså ♥ Passar perfekt en sån här kväll när man knappt vill gå utanför dörren. Fast ska väl hänga med Emma en sväng, annars ska jag då inte göra någonting alls!

Idag var min sista dag på Clara, Kasper och Oskars dagis. Trivdes så bra där så jag saknar redan stället... hoppas jag får komma tillbaka snart! Ungarna har tvingat mig att rita 375 teckningar idag ungefär. Men de är söta ändå. Julpyntat, ätit popcorn och kollat film har vi också gjort!

Nä, nu ska jag mysa vidare framför tv:n i min onepiece och äta godis. Det är fredag, så man får!

Vi hörs!

Såhär kul kan man ha på dagis, haha



Söta lilla Oskar på dagis idag
när vi pusslade ihop ett trasigt skepp



och såklart, min nya softa onepiece! ahh!




Damn right!


You got you're own rules of right and wrong


Alltså, ibland undrar jag verkligen över min läsarstatistik här på bloggen? Vilka är ni som läser egentligen? Man blir ju nyfiken bara för att siffrorna är så enorma vissa dagar... Tycker inte att mitt liv är så speciellt intressant egentligen. Inte min blogg heller. Men kul att folk klickar sig in här i alla fall!

Så, speak up. Jag vill veta! Heheh

Det hjärta som skulle bli ditt på nå vis, det fryser nu sakta till is..


Idag har jag jobbat på mina söta småkusiners dagis. Idag har jag ätit, fikat och julpyntat med mamma. Imorn är det jobb som gäller, sen byn för bokstavligen hela slanten... pengarna räcker knappt till känns det som. Och inte jag heller. Har så mycket tankar i skallen helatiden. Ändrar känslolägen helatiden och är bara allmänt fucked up. Nä nog längtar man hem till byn alltid. Där känner man mest bara lugnet...

Men joo förresten! Till något lite positivare. Bion igår var sjukt bra om ni frågar mig. (Breaking Dawn) Men dålig stil det där med att dela upp den i två delar, hur ska man palla vänta på nästa del liksom? Jag skulle nog lätt säga att det är bästa hittills i alla fall! Så man undrar ju hur sista filmen blir? Förhoppningsvis lika bra, men det tror jag nog!

Nä tillbaka till mitt kvällsunderhåll, nivetvad. Sen somnar jag förhoppningsvis om någon timme, uppstigning 06.30!
Vi hörs.

Och det som skulle vara värt att minnas
blev bara något jag helst vill förtränga...





I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down

But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But that's nothing new

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like an angel, heavens not the thing for you,
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologizes, it's too late

Goodnight


To forget someone you love is like forgetting someone you never met.


Men ett som är säkert, är att det går att bli lycklig igen!

Silly boy


Sitter hos mommo i vanlig ordning. Gillar mitt egna lilla rum hos mommo. Ska strax dra mig mot köket och äta lussebullar! Mums!

Idag vaknade jag klockan 8 av alarmklockan och förberedde mig på att jobba. Tror ni det blev nå eller? Åhh så less. Nä, dags att ta sig i kragen och söka nytt jobb alltså. Det är som lika.
Eftersom det inte blev nå jobb somnade jag om till elva, sen ville Frida ha mig till skolan för hon hade hål. Så dit drog jag mig, drack en kaffe och snackade med henne och Christoffer som klarade teoriprovet idag. Grattis till honom!
Undrar hur det gick med resten? Hoppas det gick bra, kul när folk får körkort! Minns själv vilken lycka det var.

Alex har gjort halkbanan också den typen, han tyckte tydligen att det var segt också. Förstår mig inte på honom, jag hade kunnat göra om den igen, lätt! Sjukt kul ju.
I alla fall, så släpade Frida med mig på sin mattelektion också. Jag har godkänt i matte b, men nu undrar jag faktiskt hur det gick till? haha fattade noll.
Men jag fick träffa min gamla lärare så det var kul! Han är störtskön. Träffade Inko också, som alltid är lika glad att se en. Saknar skolan.

Så ikväll blir det bio också, ett helt gäng är vi som ska gå. Skoj! Sen har inte jag mer planerat på schemat. Men det har varit en bra dag! Och dagen har känts lite bättre än igår. Skönt det.
Önskar bara att min onepiece kunde komma, undrar var den håller hus?

Nä hörrni, duschen nästa så vi hörs!

Blir nog lugg nästa vecka, jappjapp!


I can't remember your face


Okej, vem försöker jag lura? Sömn är väl bara att glömma på några timmar. Ont i magen som bara den och klev upp för att dricka ett glas vatten och ta en alvedon, såklart blev man pigg.

Ska försöka få tag i lisa och skypa via mobilen lite.


It will be a day like this one when the sky falls down


Sov typ inget alls förra natten... så ska ge det ett försök att sova snart. Men det går nog bra.. är för trött för att tänka alls. Nä, mysa ner sig under täcket, fortsätta glo serier och snart så sover jag nog.




Cold as ice


I've never been anywhere as cold as you.

I wanna be like the sunshine


Nöter Greys Anatomy och hoppas på att den där sömnen kommer någongång...

Trött men kan inte sova.



Changed plans.


Blev ingen bio idag. Tar det på onsdag istället! Så nu sitter jag och Emma hemma hos Matilda, och har så kul så vi anmält mitt ex till bigbrother. Okej, lite kul var det ju. Haha

Ska väl ta och fortsätta sociala här, kanske dra ett varv eller två med bilen och sen dra sig hemåt!

Vi hörrrrs.

Breaking Dawn


Ikväll blir det bio med Hilda och folket!
Breaking Dawn ska vi se!



Someday karma hits you in the back, and that someday you should be prepared


Vaken och kollar Grey's. Jobblös. Något less om inte annat. Ångest som fan, så inte kan man sova vidare heller. Så planen blir väl att kolla klart avsnittet, ta en dusch och göra ett besök på den kära gamla skolan.

Det var ju som ett bra tag sen man var där och hängde. Så tänkte fara dit och bli lite nostalgisk. Om man saknar skolan alltså... inget fel i att tjäna pengar dock. Det är väl det som är bättre. Man kan göra mer saker som man inte kunnat förut. Faaast, då måste man ju få jobb också! Suck...

Nä, dags att sluta ordbajsa. Vi hörs!


PS: Det här är en bra dag. Jag har övertaget, äntligen. Jobbigt? Syynd.

Onepiece


Snart blir jag också ägare av en sån där supermysig
Onepiece.
En förtidsjulklapp av mina föräldrar,
tack ♥




och så ser den ut!

-


But there's a side of you that I never knew, never knew

And all those things you said, they were never true never true


And I don't care what they say


Sitter hos Frida för tillfället. I stan. Yes, man hamna här ändå såklart. Men det kanske är lika ändå. Lite mysigt är det ju, köttbullar och makkisar står på spisen!

Nä det var väl ungefär så mycket kul jag hade att säga, slänger säkert in något inlägg senare också när det blir serienötande i min ensamhet.

Tjarå!

Rubrik


Svinkallt just nu men ursäkta mig, var är SNÖN? Hittills visar det då -22 här vid älven hos mig i alla fall. Kul. Ska skotern stå hela vintern var det tänkt eller? Hoppas jag inte, för suget börjar komma rejält nu.

Sitter för tillfället hemma i alla fall med Emma, snackar skit och sådär. Inte sugen på att ens gå utanför dörren idag. Kanske man chillar vidare i byn va! Tror det. Blir ändå mörkt om ca. 2 timmar och bilen är ju helt så den kan man inte köra till staden med i mörker. Trist.

Fick en rabattkupong från Guldfynd hem i brevlådan igår också på 30%, bara för att jag fyller år snart tydligen. Snällt.

Nä, ska sociala vidare, vi hörs.




Sitter hemma med Emma det rimma



Love it!


Min älskade bil krånglar igen. Fan också. Nu är det tydligen något med strömbrytaren, får se, den åker väl in på verkstan igen såklart.

Annars har jag umgåtts med Emma hela dagen, och vi ska ha pyjamasparty över natten. Sweehet. Nä, strax skjutsa mor min till jobbet.

Vi hörs.


You're gonna catch a cold from the eyes inside your soul


Då var man vaken! Skönt och vakna upp i byn. Har nog aldrig kännts så skönt som det gör just nu. Tur att jag inte stannade kvar i stan.

Är så sjukt sugen på choklad så jag måste nog iväg till affären innan den stänger för dagen. Fast det betyder också att jag måste gå ut och skrapa rutorna på bilen och det är ju ganska så ångest... Nej men nu ska vi inte vara negativa, jag HAR en bil att skrapa rutorna på i alla fall. Det om något är lycka.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl färga Emmas hår annars är dagen ganska planlös. Jo... Frida ville också dra ut på lite hemliga missions, så det ska vi väl också göra! Om hon inte ångrat sig.

Nä, nu ska jag kolla (gissa vilken serie? haha) Greys, och dra mig mot affären.

Vi hörs!

är hundvakt hela helgen också, men inte klagar jag



Två bilder


Hur glad blir man inte när man kommer hem till en sån här sötis!
Birk ville inte vara med på en bra bild, han surar alltid när man ska ta en bild på han, haha.




Blev helt nostalgisk idag på skolan när jag hittade den här boken!
älskade de böckerna när jag gick i skolan! Haha nörd.



Take it back in time


Det här är mina sysslor för ikväll:


Testa Skype med Lisa för första gången, måste ju se hur bruden
har det där i Irland! Plus att hon inte har något telefonnr att ringa till,
tur att detta program finns då alltså!





Och såklart! Vad annars? ;) Helt fast! Ni som inte följer den, gör det!


Du kanske bär på massa saker, men du vet att jag förstår en del.


Fan, jag saknar redan alla söta ungar på raketen. Hoppas jag får komma tillbaka dit snart! Det är nog faktiskt mitt favoritställe. Alla är så himla söta! Och personalen med.

Nå nu sitter jag i byn i alla fall. Påminn mig att aldrig köra bil hem i mörker och snöstorm. Man såg absolut ingenting! Bara snöflingor så fort man slog på hellysena! Svinkul måste jag säga.

Nä, nu måste jag ta mig i kragen och äta något, sen vill mami ha skjuts till jobbet och jag tänkte dra med Emma ut på raggen. Eller ja, hon tänkte dra ut mig med min bil. Sen blir det Grey's och popcorn resten av kvällen.

Låter som en perfekt Fredag om ni frågar mig! Usch för alkohol!


Du fråga vem som förstört mig och jag gav dig inget svar


Jag vet inte vad det är, men jag tror du förstört mig.
Hur fan kunde du göra såhär mot mig? Tycker du att jag förtjänade det eller?
Du lovade, du lovade så innerligt att du var bättre än så.
Du svek.
Och ja, jag mår mycket bättre utan dig. Men bara för att jag gör det
betyder det inte att såren inte sitter kvar. Att det inte känns.
Och jag undrar om jag någonsin kommer sluta sakna,
eller någonsin kunna lita på någon som
jag litade på dig.
Hur kunde du...?

And now you think that you're the only one who doesn't have to try


Fyfan så skönt att dra till byn idag. Och snö har det kommit också! Nej, kommer verkligen inte ångra att jag for dit. Gosa med mina fina får jag ju göra hela helgen också, och bli väckt av en nospuff i nacken klockan sju varje morgon. Hihi.

Nä, nu ska jag äta ett äpple, en hallonkaka och dricka mjölk och tagga för jobb klockan tolv!

Vi hörs.

Because of you I am afraid...


...Ville bara säga godnatt. ♥ och jag ser fram emot en ny jobbdag imorn!


-


you and me my freeend!





Ensam är stark, men tillsammans är vi oslagbara! Love you! ♥

There's a reason people in your past didn't make it to your future


How do you know where you're going
When you don't know where you've been
You hide the shame that you're not showing
And you won't let anyone in
A crowded street can be a quiet place
When you're walking alone
And now you think that you're the only
One who doesn't

Have to try
And you won't have to fail
If you're afraid to fly
Then i guess you never will
You hide behind your walls
Of maybe nevers
Forgetting that there's something more
Than just knowing better
Your mistakes do not define you now
They tell you who you're not
You've got to live this life you're given
Like it's the only one you've got

Memories have left you broken
And the scars have never healed
The emptiness in you is growing
But so little left to fill
You're scared to look back on the days before
You're too tired to move on
And now you think that you're the only one who doesn't

What would it take
To get you to say that I'll try
And what would you say if
This was the last day of your life

Chase the dream


Hey boy



Då kör vi snart då... jobb från 12.00-16.30, både idag och imorn och sen tar jag helg!! Och drar till byn. Gud så skönt det ska bli. Nej, blir verkligen inget stan för mig. Kan ju inte stanna här när man inte alls har någon lust till det.

Har flyttat till mommo för tillfället också, men hallå, hon har t.o.m. ett snabbare internet än vad jag har! Det är fan illa. Så det går mkt fortare att fixa serier att kolla här.

Nä, kolla klart Grey's sen röra sig mot jobbet.

Tjarå!

Even the best fall down sometimes


Hur kommer det sig att man aldrig lägger sig i tid fast man varje morgon tänker: "ikväll ska jag lägga mig svintidigt!" för att man är så trött? Det är skumt. Nej istället sitter man här tolv på natten och är inte ett dugg trött, snarare övertrött för att man inte gick och la sig i tid...

Är fortfarande hos mommo i alla fall, i mitt egna lilla rum jag har här. Trivs hos mommo, man får mat på bordet och blir riktigt ompysslad. Skönt att ha någon att prata med också. Min fina mommo.

Idag har jag varit och checkat in Hildas nya place, som hon delar med sin rumskompis. Krillo var förbi en sväng också, och efter kaffedrickande och skitsnackande drog de in till stan och jag gjorde också det för att äta. Sen har jag varit och myst med Sara och Frida en stund också. Vi åt glass och drog en statoil. Mys på det.

Nu är väl planen att dricka en festis och kolla Grey's i vanlig ordning. Skulle dragit ut ihelg men idag bestämde jag mig för att det minsann blir byn och biltvättande istället! Förlåt Alex!
Nä, dags att slå igång några avsnitt om man ska lyckas somna någongång. Imorn ska jag vakna klockan sju och försöka få jobb på raketskolan igen. Där trivs jag!

Godnatt.




So try you best now


Okej, vill inte verka som värsta nörden eller så, men måste bara visa några bilder på rihannas sjukt coola stil! Diggar den som fan alltså! Visst, inget som riktigt är just "jag" direkt, skulle t.ex. själv aldrig ha på mig sådana kläder, men stilen diggar jag enormt!






plus att jag älskar hennes tatuering i nacken också! Så sjukt snyggt.














Who do you think you are


Sitter hos mommo och testar hennes internet som bara är där jämt utan att användas. Har just käkat pasta med lax och räkor, underbart gott! Och nu vill tydligen Frida och Sara ha sin glass som är hos mig, eller ja att vi ska åka till Sara och äta den, så bäst jag rör på mig dårå!

Kramar!


Take a bow, you played your part, and like a star you played it so well


Det jag är mest tacksam för är att du tog mig ur det där livet. Tack!
Jag är glad att jag gått min egen väg och inte lever som ni gör.
Det får inte någon att må bra... inte jag heller.
Du förstår nog inte riktigt, och kommer aldrig förstå, hur dåligt jag mått över det...
Men hellre går jag min egen väg än följer din, så tack!


You're just a boy, you don't care how it hurts.


Tycker bloggen lätt blir lite tråkig sådär utan bilder, så tänkte att jag slänger in några nu!


Bakade hallonkaka igår, supergott!





Hihih! får aldrig bra bilder på min sötis för han rör sig heelatiden, men sånna som duger i alla fall!





Färgade håret idag, provade nya Schwarzkopf Perfect Mousse. Hittills är jag då nöjd, lätt att applicera på sig själv!
Skönt det, så behöver man inte be någon hjälpa en helatiden. Färgade brunsvart, det jag trivs bäst med!




Okej, nu har jag bara en sak att säga: HAHAHAAHAH! Lisa, den här är endast för dig! Min sjukt fula idolbild!!
Hahahahah jag dör.




Det är fel på världen idag.


Ni förstår verkligen inte hur många som drabbas, det är inte bara er själv och endast er helatiden? Förstår ni inte det? Ni förstör både er själva och alla som bryr sig. Men det ser ni inte.

Serier jag följer...


One Tree Hill - Hamnar lätt på topp. Finns ingen bättre serie, så sjuuukt jävla underbar! Beroendeframkallande är vad den är. Sista säsongen sänds i Januari, deprimerande...




Pretty Little Liars - läste om den på någon blogg och tänkte jag skulle ge den ett försök. Också en sjukt spännande och bra serie! Hoppas dock att de inte gör den för lång, rädd att den blir utjatad då bara.






Lost - har kollat varenda avsnitt från början till slut. Också en av mina favoriter.





Heroes - också en väldigt bra serie. Tror att det ska göras en till säsong, men är inte riktigt säker. Hur som helst, riktigt bra den med, om man gillar sånt.




Grey's Anatomy - började jag faktiskt följa förra veckan först, haha. Men, vad kan man säga, nu är jag fast!






Sen har jag faktiskt tänkt börja följa två serier till, men man vill ju inte vara en no-lifer och bara sitta hemma och glo på dataskärmen hela dagarna. Så tar en i taget. Men, de är i alla fall:


Vampire Diaries - alla säger att den är typ, awesome? Så måste väl nästan ge den ett försök kanske!





Hellcats - har sett nått avsnitt på tv, vet inte hur bra den är men tänkte prova kolla den i alla fall.





first of all: You don't know me. And second of all: You don't know me














Nothing will break me down


Vad gör jag vaken nu? Öh jo, jag väntar på ett jobb som inte verkar komma. Less på att slåss om jobbplatser, och less på att fara runt över hela stan. Det är verkligen inte min grej.

Jag tror det är dags att söka jobb. Något stabilt. För jag behöver verkligen pengar nu!

Nä, snart är det ju lika att lägga sig igen... men nu är man ju redan vaken så nu är det ju svårt att somna om...
suck...

Because of you.


Tycker det är intressant hur mycket läsarstatistiken stigit på senaste tiden? Så intressant liv kan jag väl knappast ha. Men ta det inte fel, alltid kul att folk läser!

Bloggen fungerar väl för det mesta som en dagbok för mig. Kanske ännu mer förut än nu dock. Menmen, som sagt, kul att folk letar sig in här. Nu ska jag glo Grey's Anatomy och sen sova.

Jo, förresten! SNÖN har äntligen kommit! Som jag längtat. Snö är mysigt. Och snart får man dra ut med skotern förhoppningsvis också! (okej, bara för att jag säger så är den väl borta imorn)

Godnatt!




Varför ljuga när alla andra redan vet sanningen?


Då var man i läggan igen då. Ska strax äta mat med mami (och syster också tror jag?) sen ska jag fara till Frida min fina!
Längtar redan tillbaka till byn faktiskt. Till mina vovvar. Okej kanske inte till Zimba som kommer och väcker mig klockan 7 varje morgon genom att hoppa på mig, nosa mig i nacken och slicka mig ansiktet... okej, det är rätt sött. Men inte just när man ligger där och faktiskt försöker sova. haha.

Nä hörrni, pasta med ost & skinksås står på menyn, dags att dra!





Live your life




Lev livet. Ingen annan kan leva det åt dig.
Var stolt över dig själv, och låt ingen få dig att tro
att du inte är värd det.
För det är du.
Skilj på rätt och fel.
Skit i personer som försöker trycka ner dig.
Behåll de som är de där lilla extra guldkornen i vardagen.
Lev livet, för det går inte i repris.



I like that


Godmorgon!
Härlig känsla att vakna upp i byn. Känner mig helt okej idag ändå, nu väntar jag bara på att bli hungrig. Är ju kul att man inte varit det sen sådär lördag eftermiddag eller något. Magsjuka är svinnice. Eller så inte.

Nej men idag blir det stan, inte så sugen men vad ska man göra. Hinna nöta lite Grey's ska jag då göra innan det, helt klart. Min nya drog. Fast den slår aldrig oth.

Haha hittade ett ganska intressant citat idag:


Det är väl ändå ganska sant? Eller?
nej nu ska jag ta en dusch och sen ska jag lägga mig och glo serier!
Vi hörs!

We found love in a hopeless place


Damn vad jag diggar den här bruden alltså! Hennes klädstil i den här videon är ju amaazing. Och budskapet är väldigt starkt. Rihanna lyckas igen, och jag kan inte sluta nöta den här låten!

We found love - Rihanna ft. Calvin Harris


Lista.

När kände du dig senast älskad? - Idag.
När älskade du nån senast? - Finns många jag älskar jämt.
Vem älskar du mest i världen? - Min familj och mina allra närmsta vänner.
När vill du dö? - När jag levt klart.
Är du lycklig? - Ja för allra mesta är jag det, sen kommer det saker ivägen då och då bara.
Vad skulle du göra om du fick 1 miljon? - Dra långt åt h-vette härifrån till att börja med.
Vad skulle du göra om en random person kom fram och sa att han/hon älskade dig? - sagt: okej?
Vad skulle du egentligen göra just nu? - städa i köket... ska göra det snart.
Vad skulle du göra om en man förföljde dig sent på kvällen? - ringa någon.
Kan du sjunga? - folk säger väl det men jag vet då inte riktigt om jag håller med.
Kan du dansa? - ja det tycker jag.
Kan du spela något instrument? - njae inte direkt.
Kan du Matte E? - haha klarade knappt Matte B?
Kan du sitta still i 3 timmar? - kanske inte direkt.
Det mest fjortis du gjort? - vet inte. Tell me.
Det mest fina du vet? - min hundar är finast. De är alltid glada och finns alltid där som bäst när man behöver det.
Det mest fula du vet? - att bli så äckligt jävla sviken, Av någon som aldrig lär sig heller.
Det mest elaka du gjort mot någon? - den som vet vet och det ångrar jag också så.
Hur många gånger har du spytt på fyllan? - några gånger.
Hur många speglar har du i ditt rum? - i min lägenhet har jag två.
Hur många öl pallar du? - olika.
Hur många har du legat med? - det är nog min ensak.

Sometimes you gotta let something go to get something better


Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Resten av ditt liv - Timbuktu

She shines in a world full of ugliness, she matters when everything is meaningless



Jag vill blir frisk nu tack. Less om något. Jag behöver gå till jobbet och tjäna pengar.
Nä ska väl nöta serier i vanlig ordning, och fixa iordning lite för pappsen, fars dag idag!


Lördagsmyyys



Grey's Anatomy i stora mängder, choklad och fyllechaffa, det blir min lördagssyssla det!


När man har tråkigt sådär.

10 frågor om förhållanden

vet du vad kärlek är? –  det vet jag. verkligen...

är du singel? –  jajameen!

om inte, vem är du tillsammans med? – -

varför tog det slut mellan dig och din förra partner? – det funka inte...

tror du på kärlek vid första ögonkastet? –  nej inte direkt

hur många har du varit kär i? – riktigt på riktigt jävla kär... i en.

är du kär just nu? –  nej

finns det någon du vill ha? –  kanskee

var går gränsen vid otrohet? –  När man gör saker man bara borde göra med sin partner. Vadsomhelst.

Är det okej att ragga på någon annan när man har kille/tjej? –  nej verkligen inte!



10 frågor om dig själv
namn? – Malin Eliasson
när fyller du år? – 13 December
några piercingar? – öronen only
vad har du på dig just nu? – billabongtröja, linne, jeansleggings
vilken årstid är bäst? – våren och sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – när man får vakna utan att klockan ringer, helst bredvid någon man tycker om
vad tycker du mest om hos dig själv? – jag vet inte, att jag törs stå för vad jag tycker är väl en sak
vad är du bra på? – öhm... att laga korvstroganoff? haha
vem älskar du mest på denna jorden? – familjen, mina vänner, mina 2 underbara hundar.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – såklart med någon, men är van att sova själv.

10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? – jag skulle nog säga att Lisa vet allra allra mest.

vem är den roligaste av dina vänner? – min kära vän Alexander och Gecko!

vem är snyggast av dina vänner? – jag vet inte, haha

vem är mest partyprisse? – hahah Nadja och jag rockar dansgolvet alla gånger ;) och Gecko är ju rätt party hon med!

vem är den du helst har filmkväll med? – Allihopa!

vem av dina vänner strular du helst med? – ingen helst! Men det har väl hänt det med!

vem av dina vänner föredrar du att ha sex med? – no friends with benefits for me!

vem av dina vänner saknar du just nu? – Finlandsgänget, Nadja, Lisa... ja, det var nog dom! De andra saknar jag såklart med men träffar oftare!

vem av dina vänner som bor långt borta väljer du att träffa om du får välja? - Alla i Finland!

vem av dina vänner är mest ”evil”? – Hahah, Gecko säger jag där med!


10 frågor om din familj

vem står dig närmast? – Allihopa tror jag nog
har du bra kontakt med både föräldrar och syskon? – aa det har jag väl
vem är farligast i din familj? – hahah
vem ser roligast ut i din familj? – eh va?
vem är coolast? – jag, lätt!
har ni något husdjur? – två finisvovvar!
vem har du mest gemensamt med? – jag vet inte, mamma säger pappa i alla fall!
vem står för underhållningen? – tv:n är på 24/7
sover du oftast med? – ingen, Fanny förut
roligaste kvällen med familjen? – finns nog många, fast det var ju ett tag sen vi hängde hela familjen men

10 frågor om idag

vad har du gjort under dagen? – sovit, varit sjuk, varit lite mer sjuk, åkt till byn, ätit god mat, och nu sitter jag här.
vem har du spenderat dagen med? – mamma och pappa
vad ska du mer göra idag? – kolla greys, sova, mysa med vovvarna
har du gjort något dåligt idag? –  inte vad jag kommer på
vad har du ätit idag? – för första gången sen torsdag kväll, ohja!
har du duschat idag? – japp
är du trött nu? – njaa har sovit sen igår eftermiddags så kanske inte direkt
vad händer imorgon? – inget alls
går du i skolan? – har tagit studenten så nej
har du varit i skolan idag? – -

annat
hur mår du just nu? – förutom att jag är sjuk så bra!
har du piercat dig? – i öronen endast
är du hungrig nu? – nej åt just
vad är klockan nu just nu? – 18.38
vilka sidor på internet är du inne på just nu? – facebook, bloggen

telefon/mobil

vem ringde dig senast? – cassi
vem ringde du senast? – mamma?
vem pratade du med sist i telefon med? cassi
vem smsade till dig senast? – isaaak
vem smsade du till senast? - alexander
vad står det i ditt senaste sms i inkomna sms? - -
vad står det i ditt senaste sms i skickade sms? – -



familj

hur länge sedan var det du träffade din morsa? – nå senast idag
hur länge sedan var det du träffade din farsa? – han sitter som bredvid mig nu
hur länge sedan var det du träffade dina syskon? – några dagar sen

övrigt
har du sminkat dig idag? – nej
lyssnar du på musik just nu? – nej
vilket är ditt favoritband/artist? – massa
vad gillar du för musik? - allt möjligt

smink och hår
använder du mascara? – ja
använder du wax? – har provat innan turkiet faktiskt!
använder du ögonskugga? – jo
använder du kajal? – ja
använder du hårspray? – ja
använder du volymspray? – nej? eller va?
använder du mousse? – ibland
använder du deodorant? – klart
använder du skinspray? – haha nej
använder du parfym? – ja
använder du läppglans/läppstift? – ibland
använder du brunkräm? –  nej
använder du rouge? – nej
uppsatt hår eller hängande? – både och
plattar/lockar du håret varje dag? – nej, men oftast
målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha what, nej

Life is too short!




Av så många skäl är jag glad att du fanns i mitt liv.
Av så många fler skäl önskar jag att det aldrig hänt...
och det är helt sjukt att ens tänka så...
så ska det inte vara...

Du ljuger fan bättre än delfinerna simmar


Hemma i byn. Skulle vara skönt trodde jag. Nä, ska mysa med mina finaste och hoppas på att man blir helt frisk snart. Äta älgkött med min kära far ska jag också göra. Älskar mina vänner och mina familj, ni är guldvärda ♥



Somewhere along the road it got hopeless


Mår faktiskt lite bättre idag. Kan sitta vid datorn utan att nästan tuppa av, och lyckades få i mig lite frukost också. Om turen ligger på min sida får jag behålla den också. Skönt!

Men bästa medicinen är ändå den jag får när jag ska hem till byn idag! Mina favoriter väntar därhemma! Vilken lycka ♥ Ni förstår inte hur mycket jag saknar dem alltså, helt sjukt. De lyser upp hela ens dag.

Känner en saknad över mycket idag känner jag. Saknar att ha ett normalt liv (min Fredag igår var jättekul kan jag säga!) saknar mina hundar, saknar Finland, saknar Lisa... ja, lite allt möjligt helt enkelt.

Och nu när jag kom och tänka på det, tror jag inte jag spenderat en enda nykter fredag i den här lägenheten förrän igår. Sjukt? Ja. Men vad ska man göra i den här vidriga staden förutom att gå på krogen? Inte mycket kan jag då säga. Nä, nu ska jag glo lite film, ta mig en dusch (det behövs) och dra mig mot byn.

Usch vad skööönt. Vi hörs!




Döööööööd


Förkylning igår. Magsjuka imorse. Influensa just nu skulle jag tro. Kan inte bli bättre!

PS: jag var skitsnygg på idolbilden. Hahahahha. Bild kommer när jag blir frisk, det här funkar inte.

Tänk på det innan du dömer någon.



Good feeling


Sitter hemma hos mig med Frida, dricker kaffe och diskuterar. Väldans nice måste jag säga! Har blivit sjukt förkyld också, förvånar mig om jag ens har rösten kvar imorn alltså. Och åtta timmars jobb har man ett se fram emot... men pengar är det jag behöver, så det blir ett måste!

Nä, ska fortsätta sociala här, vi hörs!

Lyssna, vänta, håll ut


Juste, har ju helt glömt berätta en grej! Tatuering nummer tre är på gång nu äntligen! Har sökt tid sen augusti men inte fått någon. Nu är ju bara problemet att jag bestämt mig men nu sådär plötsligt har jag börjat ha svårt att bestämma mig. Jobbigt!

Men men, tiden är inte förrän i januari så jag har ju ett tag att fundera. Och vad det planeras att bli får bli en överraskning då! Hihi

Vi hörs!


Life is life and life is good





I remember when you lost your head
Sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful
And I remember every word you said
How you were scared because you never been
somewhere so beautiful

- One Tree Hill ♥





Chillmode


Tänker inte röra mig en meter nu förrän Frida slutar och maten ska serveras av min mor. Helt slut. Fast ändå inte lika trött som jag var igår men jag vet inte, känner mig helt färdig bara. Eller, jag måste nog ta och göra mig en grillmacka ändå tror jag... eller nått. Som sugen på något men kommer inte på vad.

Nä, fixa något nu, glo oth och ta en stödvila. Låter perfekt om ni frågar mig.




Now learn the lesson of life. Just don't make yourself learn it twice.

Kanske dags att lära sig att folk bara bryr sig om en?
Gör inte samma misstag två gånger, för då är det inte ett misstag utan ett val. Och då är det även kört med det.


Day N night


Sitter och fixar lite ny musik till bilen och dricker kaffe. Finns det något bättre än musik egentligen? Det är då en stor del av mitt liv i alla fall.
Här är några låtar som spelas på min Spotify just nu!


We found love - Rihanna ft. Calvin Harris


Levels (Radio edit) - Avicii


Change the way you kiss me - Example


Day N Nite (Radio edit) - Kid Cudi vs. Crookers



Truetrue



Lugg eller inte?



Jag vet inte hörrni, lugg eller inte?
Man blir som lite sugen igen ibland!
Men jag vet inte... fast, på bloggen får man ju aldrig svar på saker
för folk är väldigt tysta av sig! Och nu när jag börja kolla på gamla bilder också,
fan vad längesen man använde hatt! Dags att börja igen kanske?






Du om någon borde förstå


Då har man slutat jobbet för dagen. Börjar bli förkyld också. Livet känns inte great idag kan jag säga. Men så är det ibland. Det går över. Och livet är bra, misstolka mig inte. Men när personer gör saker man verkligen aldrig trodde så är det inte konstig att det känns.

Menmen, ska väl ligga kvar i sängen och slöa någon timme eller två eller tre tror jag. Dra en kopp kaffe hos en vän, fundera lite mer, äta mat, lägga mig och stiga upp till nytt jobb imorgon. Det känns fint dock! Skönt att få stanna på samma ställe ibland. Är lite less på det där med springvikariat.

Har lust och slänga upp lite bilder på bloggen osv, men tror ni man hittar någon kabel till datorn då eller? Nä inte det inte. Så om jag inte hittar den får jag lösa det på fredag i byn helt enkelt. Gud så jag längtar dit. Helt sinnes.





Du har ditt eget facit
för rätt och för fel

Du kanske bär på en massa saker
Men du vet att jag förstår en liten del

Jag har slutat prata
Jag är så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Mina fina

Jag saknar mina fina pälsklingar. Något sjukt.
Dom får mig att må så bra!

Hjärtan på dem! ♥♥



Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.



Jag kan inte släppa tanken att alla visste förutom jag.



Don't tell me you're sorry 'cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
Really had me going
But now it's time to go

And the award for
The best liar goes to you

For making me believe
That you could be faithful to me
Let's hear your speech, Oh

How about a round of applause
A standing ovation

Shame on me


Jo förresten, hade en a-a-awesome time in Finland! Sjuukt kul, och jag har nog aldrig varit på en krog med så mycket ös. Heeeelt crazy. Och på lördagen var vi på födelsedagsfest med Big Brother tema. Hade så sjukt kul!
Finland sure knows how to deliver. Och alla där är så jäkla trevliga!

Man känner sig välkommen överallt. Åh love it. Nä, måste helt bestämt tillbaka dit om inte alltför länge i alla fall. Här kan man ju inte stanna! Nu ska jag röra mig utåt i alla fall, hänga gäng med E & E innan jag gör ett till försök att få tag i min kära vän Frida. Och drar och väcker Alex.

Lisa min sötnöt flyttar till Irland idag också... hojja ♥ Kommer sakna henne något så sjukt. Jag hoppas du kommer ihåg att ringa mig om nån timme hörru! Nä nu ska jag dra på mig kläder och röra mig härifrån.

Vi hörs.

We found love in a hopeless place, and sometimes I wish I could take back those days...


Fortfarande på lite smått dåligt humör måste jag säga. Men det är ju inte förvånande att så fort man är i Kiruna är det något värt att diskuteras.

Idag ska jag umgås med mina fina, de som funnits där genom vått och torrt, och som aldrig svikit, aldrig snackat skit. De senaste åren har jag verkligen förändrats, det kan jag lätt säga. Säkert både till bra och dåliga saker, jag vet inte. Jag vet bara vad som förändrat mig i alla fall. Du förändrade mig. Och det bästa jag lärt mig är att stå för vad jag tycker och vägra bli nertrampad av någon.

Döm inte folk du inte vet något om. Du vet inget om hur den personen haft det i sitt liv, vad man gått igenom. Så är det bara. Nä jag vet vilka mina äkta vänner är, de som står vid min sida always. Det är de man kan lita på. De enda man kan lita på uppenbarligen. Och ni vet vilka ni är.



Ni två är bland de bästa jag vet ♥




Jag vet inte vad du tror heller, att jag inte bryr mig eller? Bryr mig mer än de flesta, mer än du någonsin kommer förstå, och jag hoppas att du inser det en dag. Och jag vet inte vem som är sämst av oss egentligen, du eller jag? Jag gjorde det jag vet är rätt, och jag slutar inte bry mig ännu heller fast du svek mig något enormt. Jag har aldrig känt mig så idiotisk och dumförklarad. Nertrampad av någon. Alla visste förutom jag.

Men jag tänker inte vara arg. Spenderade alldeles för lång tid till att vara det förut. Och då visste jag inte ens hälften. Tack för att du gjort mig till en starkare person, du har lärt mig att överleva hur mycket någon än sårar en. Och du har visat mig hur det är att innerligt älska någon av hela sitt hjärta. Men det viktigaste jag lärt mig är att det går att bli lycklig igen. För det är jag. Jag mår bättre än vad jag gjort på väldigtväldigt länge!

Och ångest är att vara mänsklig vet du. Så jag vet inte var jag har dig... aldrig mer. Tack och hej och jag hoppas verkligen du lär dig.


Show me how to lie your getting better all the time

LISTA

1. Är du kär? - Kan jag inte säga
2. Har du snusat? – nej
3. Har du fimpat en cigg på nån annan? – haha jo
4. Har du legat i sängen brevid en kille? – aldrig!
6. Har du blivit slagen allvarligt? - nej
7. Tar du droger? - sånt är idiotiskt
9. Har du pussat en tjej? - Jarå
10. Hatar du någon? – hata är ett starkt ord, men däremot hatar jag vad någon gjort mot mig.
11. Älskar du någon? - det gör jag verkligen ja
12. Har några av dina vänner svikit dig? - ohja
13. Har du djur? - 2 underbart fina vovvisar hemma i byn, saknar!
14. Har du sovit brevid en tjej i sängen? – haha ja
15. Hatar du dig själv? nej, trivs bra med mig själv
16. Gillar du orange? - visst
18. Har du nån sjukdom? - har haft 2 njursjukdomar
20. Har du en gris? – haha wft nej
21. Har du en plattång? - jaa fast den är ju borta någonstans för tillfället
22. Har du en bror? - inte det inte
23. Har du sjukt bra humor? - alltid!
24. Är du brunett? – yes, and I like it!
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? - Lovely
26. Tycker du om hästar? – inte direkt
27. Har du en hund? – som sagt, 2 av de bästa
28. Har du skilda föräldrar? - nej
29. Har du gått på simskola? – i typ ettan?
30. Har du sagt bög till en kille? - jaa fast på skämt
31. Har du sagt fitta till en tjej? - yes
32. Har du fuskat? – på?
33. Har du en teve på ditt rum? - i min lägenhet ja
34. Har du lunar? - hahah nej
35 Har du msn? – har en men ser inte direkt poängen
36. Har du en syster? - jajamen
37. Har du bruna ögon? - nej, grönblåa!
38. Gillar du att fota? - jag gillare men är dålig på det!
39. Har du sett dig själv brinna? – öh va? haha
40. Hjälper du dina vänner? – alltid!
41. Gillar du tacos? - typ det beesta
42. Tycker du att du att du ser bra ut? ja nog har man fått mycket självförtroendekickar ihelg i alla fall!
43. Har du dansat? - senast igår, som fan! (Y)
44. Har du spelat fotboll? - japp!
45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - njaa
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? –  haha nää
47. Har du ätit sniglar? – men fyfan
48. Äger du en locktång? - yes
49. Gillar du att tugga tuggummi? - var mitt beroende förut
50. Borstar du tänderna varje morgon och kväll? - så gott som
51. Gillar du kläder? – kärlek!
52. Hatar du falska vänner? – de är väl inte vänner då? Eller?
53. Gillar du räkna matte? – hate it
54. Älskar du någon nu? - ja. Kommer alltid göra men det förstår nog inte personen själv.
55. Har du gråtit inför en vän? - för mycket, för många ovärda tårar också.
56. Kan du sjunga? – folk säger det, fick den komplimangen igår faktiskt! haha, men jag vet inte
57. Har du sett nån död? – det med
58. Säger du vad du vill? - ja, man ska stå för det man tycker
61. Kan du tala spanska? – förstår mer än vad jag kan prata
62. Är du kortare än 1.60? – nej
63. Älskar du sommaren? – finns ju inget bättre, förutom skotervåren dock!
64. Älskar du vintern? – som sagt, skotervåren!
65. Har du mer än 1 par skor? - men ofc
66. Brukar du sjunga när du är i duschen? - njaa
67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? - jo, lekarna spårade ur ibland när vi var små helt enkelt, haha
68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? - tror inte det
69. Gillar du att städa? - hate it, ytterst sällan
70. Gillar du att sova länge? – ja!
71. Har du vart med om en olycka? - krockat med bil 1 gång
72. Är du förvirrad? – för det mesta
73. Har du mer än 6 par byxor? - säkert
74. Har du förlorat en vän? – mer än en.. inte svårt i denna stad uppenbarligen.
75. Gillar du att shoppa? – ja men inte att slösa pengar, där problemet sitter
76. Har du varit i paris? – nej
77. Gillar du ormar? - fyfan
78. Klarar du dig själv? – jarå
79. Har du lagat mat? – haha ja
80. Är du klantig? – jag är ju det!
81. Har du foppatoffler? - yes
82. Har du mer än 20 låtar på din data? - lätt
85. Har du mer än 7 par nagellack? - säkert
86. Har du busringt? – ohja, good old days
87. Har du skällt på din bror? - om jag haft nån
90. Sover du med nått gosedjur? - haha nej
91. Har du åkt nånstans utan att du får? - det har jag
92. Vill du bara bort ibland? - ja helst typ nyss vill jag flytta härifrån.
93. Har du tältat? – senast i somras
94. Har du bränt dig? – japp
95. Har du lekt med levande ljus ? - yes
96. Har du lekt anden i glaset? – yes
98. Bor du i skåne? – helt tvärtom
99. Gillar du hip hop/rap musik? - yes
100. Är du på sista frågan nu? –  tyvärr inte nej
101. Är du singel? – yes
102. Har du flygt flygplan nån gång? - senast för 1 månad sen
103. Har du kul just nu? – nej, borde sova men vad gör man
104. Är du blyg? – nja inte direkt kan jag påstå faktiskt

Remind me?


Påminn mig igen varför jag fortfarande bor kvar i den här hålan? Åhh den är så patetisk så det finns inte. Så jävla less så att ni förstår inte gott folk. Om man ändå bara hade kunnat stanna i Finland känner jag. Yes, jag trivs där.

Inte en jävel som känner en, ingen som dömer en, inga folk man stör sig på eller helst bara vill undvika, inget skitsnack, you name it. Svar ja jag är jävligt bitter just nu, och fan att man ens sitter kvar här ändå i den här sketna stan... uuuusch.

Vi hörs.


Vad gör vi? Nu kör vi!


Jajamen folket, ikväll taggar vi utgång! Sjuukt taggad faktiskt. Men insåg att jag tagit med mig alldeles för mycket outfits för nu kan jag fan inte bestämma mig. Skit också. Det får väl bli bara något sådär i sista sekund sen.

Om ett tag ska vi inhandla alkoholhaltiga drycker, ni vet, här i finko får man ju göra det själv ;) hehe. Sen är det fix och sen kommer det ett gäng härliga människor hit, både finska och svenska, sen kör vi!

Juste, dealen för ikväll är att pratar vi svenska och finskarna finska, är det en vodkashot varje gång? Hmm, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det! Men man blir ju kung på engelska efter några drinkar så det är ju lugnt!

Nä hörrni, ha det bra ni där i Sverige, vi har det bäst här, vi hörs!





;)

Just like a pill


Och så hade man fuckat upp dygnet dårå. Fast klockan är ju bara halv tio svensk tid, så så farligt är det väl inte ännu... men känner på mig att det lär dröja några timmar innan john blund kommer och hälsar på!

Imorn är det dags för utgång här i Finland dårå, taggad tjej? JA! Fan så kul det ska bli. Nä, ska väl joina Nadja i soffan och nörda Angry Birds. Fan också, hon som har fått mig helt fast i det. Det enda vi gör hela dagarna när Tapio är i skolan, haha.

PS: Jag har köpt ett par nya skor fast jag inte borde. Men det blir bra höstskor, sånt som jag inte äger heller så helt onödigt var det väl inte. Converse är som lite för kallt nu för tiden enligt mig. Massa kärlek på dem hur som helst ♥




Ps igen: Frida, jag tror du råkar äga likadana, har jag fel??? Puss på dig i alla fall och hoppas det inte gör nå! Hihi


@Tornio


Sitter för tillfället i Tornio och chillar med en viss Nadja. Funderar ut vad man ska göra hela dagen. Och om inte annat såå hade jag träningsvärk igår kan jag säga att den är ännu värre idag.

Det känns ungefär som att någon kortat av musklerna i mina vader. Svinmysigt sådär! Men nästa kör vi igång boxningen igen, känner att nu jävlar är det dags att komma i form! Och i den där farten lär man bli en bodybuilder in no time... seriöst, ni ska bara veta vilka tränare vi har. Men det är en grymt skön känsla efteråt!

Så, här blir jag och Nadja då kvar till Söndag i alla fall, grymt skönt ska det bli! Känns tråkigt att inte ha några bilder på bloggen någongång, tror det är något jag faktiskt måste börja med! Men det får ni vänta med till nästa gång!

pöss!


RSS 2.0