All I need is you

Hemma i byn igen och har tryckt i mig massa mat (Y) Om det var gott alltså! Och för er som undrar varför jag inte svarar på sms osv så har jag inga pengar på telefonen -.- Men ska fylla på senare ikväll! Strax tänkte jag börja dra mig ut på byn till Emma en sväng, är egentligen lite för lat för att gå men man kan ju ta och vara lite social iaf :b

Sen ska jag hem och bara kolla film och ta det lugnt! Imorron kommer Lisa hit och på fredag blir det stugan med hela stora "familjen" ;) Dvs: Jag, Jocke, Lisa, Fanny, Nisse, Mamma och Pappa ;D Myysigt! ^^ Nej, nu ska jag dra mig!

Kramar!♥


31 Mars

Godmorgon!

Eller vad man nu ska säga x) Jocke är i skolan nu, så jag är helt ensam här :( Funderar på att göra mig nån macka eller två, men ingen mjölk finns det, och konsum känns så långt bort och utomhus känns inte så lockande -.- *lat* xD Och inget mer vettigt har jag ju egentligen att skriva, så vi hörs! :b

Kramar!♥

30 mars

joo, fick just redan på att jag inrw har några lektioner imorron, SÅ NU TAGGAR VI PÅSKLOV SOM FAA-AN ALLIHOPA! ;D (Y)

30 Mars

Hallå!

Har vart på stan och fikat med älskling och Angelica för en stund sen :) Och om ett tag ska vi ta bussen ner på lompis en sväng! ;b idag taggar vi påsklov!

Kramar!♥

30 Mars

Hejsan allihopa!

Sorry för en dålig uppdatering återigen! Men jag har inte haft tid liksom ;) Haha nej men igår blev det ju att vaka (-.-) så idag har vi mest bara tagit det lugnt. Älskling är redan helt utslagen här i sängen bredvid mig, funderar på om jag ska gå dit o lägga mig jag med! Idag har man ju klarat av 1 prov, en redovisning och en utvärdering, inte var det lätt ska jag säga! Övertrött som få. Orkade inte med sista två lektionerna eller matteprovet ens. Som jag hörde är helt hopplöst också för den delen. Well, får ta igen den efter lovet istället.

Sen kom jag att tänka på en till sak också nu när jag ser han ligga här och sova en bit ifrån mig ^^ På lördag har vi 11 månader tillsammans!♥ Tänk så fort tiden går... nej, nu blir det seriöst bädden för min del!

Kramar&Godnatt!♥


29 Mars 05:17

tydligen vakar man nu också -.- Men det kan ju vara kul också (Y) noot, lär ju vara död imorn om inte annat. Och nu uppdaterar jag endast för att Emma vill det också x) Så egentligen har jag inget vettigt att säga, och övertrött är jag xD Jocke tofflade för mig för en stund sen, han gjorde två mackor åt mig ^^ (Y) Det var najs. Nej seriöst, jag har verkligen inget vettigt att skriva XD Vi hörs!

Kramar!♥

Touch and go

Den har satt sig på min hjärna!

Touch and go - Swingfly


28 Mars

Kom på att det var idag man skulle ställa fram klockan. Det är ju lite trist, då måste jag ju lägga sig tidigare rent logiskt -.- eller... tänker jag rätt nu? jag tror det xD Jaja, idag blir det staden i alla fall... skola imorgon, ångest... 2 prov framför mig att göras -.- Känns inte bra! Nu ska jag väl nöta film, äta mat, duscha, plugga osv innan det blir staden!

Kramar!

You´re all that i ever want

Johej, då har älsklingen just gått hem... Så nu sitter jag här och funderar på vad man ska hitta på tills det blir att åka till honom i staden imorgon♥ Tjatig som jag är, så är jag oerhört glad att jag har honom, Han är den bästa som finns, den som alltid får mig att le fast allt känns svårt! Jag kommer aldrig kunna förklara med ord hur mycket han betyder för mig!♥ Sådetså. Såå, kanske man skulle slå igång en film eller något liknande, tills min mamma kommer hem... om det hade funnits någon film att kolla vill säga :b Har redan sett alla -.- Men något hittar jag väl på förhoppningsvis! Vi hörs!

Kramar!♥♥


"He's Just Not That Into You"

Joo filmen jag såg igår var ju "He´s just not that into you". Den var faktiskt grymt bra! Rekommenderas! Lite kul slut hade den också x)


He´s just not that into you (Svensk titel: Dumpa honom!)


You´re beautiful

Godmorgon!

Sitter här och lyssnar på You´re beautiful - James Blunt. På något sätt har jag fastnat i hans låtar, ändå brukade jag inte ens gilla han förut. Hmm.. men dom är ganska fina i alla fall (: Som vanligt är man vaken såhär tidigt, men jag gick ju och la mig rätt tidigt igår :b planen var att övningsköra nu på morgonen men tydligen är pappa redan på jobbet så det blev inget :b

Såå, idag blir det att umgås med ♥. Inte så mycket annat skulle jag tro :) Eller jaa, det var ju det där med att plugga... sug på det. Jag hatar matte!

Kramar!

 


Lycklig

Jag är så lycklig som har dig♥

Imma be

ÄR DET BARA JAG SOM ÄR GRYMT TAGGAD PÅ PÅSKLOV!? ;) Seriöst, nu kan det ta och komma det där lovet! Fan så skoj det ska bli! Jaja, bara 2½ skoldag kvar så! ^^ Kom just ut ur duschen, det var mera nice det. Och nu väntar jag på maten, fast jag är inte så hungrig när jag proppat i mig massa godis nyss, fast gott med tacopaj ska det bli ändå! Och ännu mera skönt ska det bli med en myskväll för mig själv i byn idag faktiskt, känner att det behövs (Y) Är helt slut. Synd bara att man måste plugga också -.-' Men efter blir det film och mys! Ska kolla nån film mamma fick med i senaste Amelia-tidningen tänkte jag. Nej, nu nöta mer muusic och sen ÄTA!

Kramar!

Nu...

...lägger jag mig i sängen med min kära bok och lite godis, så kanske huvudvärken släpper och man blir lite piggare (Y)




Yeey!

Min kära mor började ha sina funderingar igår ifall vi kanske skulle svänga förbi Avrikafestivalen i sommar när vi är ute och semestrar. Och vet ni vad det bästa med det är? VOLBEAT kommer dit!! :D Fyfaan vad glad jag blir om vi far dit ^^ Oddsen är väl inte jättestora men jag ska försöka övertala henne på ett eller annat sätt x) Plus i kanten att hela familjen diggar Volbeat hemma (Y) haha, men det var bara det jag ville dela med mig!

Kramar!


Just a little lost

Just kommit tillbaka till lägenheten från LKAB:s Turistgruva... det gav mig bara huvudvärk, och nu vill jag till byn! Helt onödigt att jag ens for hit egentligen... Jaja, nu ska jag nöta mer musik :b Och invänta bussen till byn!

Kramar!

Your the ultimate

Hallå alla bloggläsare!

Ännu en dag i skolan då, med massa hål återigen. Men provet gick nog bra tror jag :) Bara det värsta kvar nu nästa vecka :S Vi ser ju hur det går! Nu vill jag verkligen ha lov om något! Usch så skönt det ska bli. Nu sitter jag och har beslutsångest om att fara till byn eller inte, men det vore bra just för att jag slipper släpa på nån väska när man ska till byn imorn, har en hel del saker att ta med. Vi ser ju här på en halvtimme vad som händer. Nej, nu ska jag diska och nöta mer musik! Vi hörs!

Kramar!

24 Mars

Hejsan!

Jaa igår var jag med min pojkvän som ni kanske märkte, så ursäkta för dålig uppdatering! :) Sen hade jag faktiskt ingen lust att blogga heller :b Meen idag var det skola som vanligt då, mera kul att man fick 4 timmars hål -.- (Y) Fyfan... för att fördriva tiden blev det pizza på Tre Kronor och sen bara svammla runt av övertrötthet. Nu är jag i byn faktiskt, tänkte det är lika att fara hit en sväng... så får man höra att det inte finns nått vatten xb lyckat. Men något annat kul är ju att Dead by April kommer till Kirunafestivalen iår! :D Det var nice! En aning bättre än Amy Diamond och Nanne Grönwall kanske x) Nej, nu ska jag äta något gott (som går att laga utan vatten? Hmm) och kika tv! Sen plugga -.-

Kramar!


Ganska najst!


Pssst...

Min pojkvän bara grundlurade mig och färgade inte alls svart förresten! ;) Det blev mörkbrunt, och se så snygg han är nu!♥


23 Mars

hallåå!
jag lever jag har bara ingen blogglust idag riktigt! förlåt! (: Haha jag är väl helt enkelt för upptagen och för lat för att skriva här, men vi hörs nog imorn säkert! ;)

Kramar!♥


My sweet Angel

Nyss hemkommen från skolan då. Blev lite väl mycket övertrötthet där mot slutet, allt var bara awesome och saker gick överstyr xD Nu ska jag fixa ihop nått att äta, och sen tänkte jag och Linnea dra med bussen till kvantum :b Tänkte man skulle följa trenden och fara dit "bara för att" x) Sen håller jag även på att övertala min pojkvän om att inte alls färga håret svart, det går sådär. Han får inte! :( Vi får väl se hur jag lyckas med saken :b

Nej, nu kurrar magen rejält, kanske dax att fixa ihop nått att äta va? Vi hörs!

Kramar!


22 Mars

Godmorgon!

Drar mig till skolan strax då, i mina nya converse och leggings ;) (jaa det är för mycket snö ute för det ännu men det struntar jag i xb) Igår umgicks jag med Emma och Eken, massa svammel där x) Hursomhelst hade det varit fint att åka utomlands nu. Synd bara att vi inte lär komma så långt, jag och Emma fattade inget av hemsidan vi kollade på xD Vad menas med "tvårumslägenhet" och sen under det står det ändå bara "ett rum?" :b fattar noll xD Nåjo, nu blir det skolan strax, så vi hörs!

Kramar!

Skoooter!

Kom in för en stund sen från skotertur med papsen, Nisse och Fanny :) Vi var en sväng till Nanki, och strax blir det att fa ut med skotern igen en sväng ;) Haha, lika att passa på när det är riktigt stekarväder ute!

PS: Idag fick jag mina Converse och mina leggings med nitar på! :D :D *Happy* Kanske man tar dem på sig imorn bara för att jag kan? ^^

Kramar!

Grilla ^^



Nisse och Fanny ;b




I love you

Nu är jag bara sådär sjukt underbart kär!♥


21 Mars

Godmorgon!

Blev en lite annorlundare kväll än vad jag väntat mig igår, men det var väl kul ändå! Gjorde en ny header till bloggen nyss, eller den är ju ganska så likadan, bara lite nyare bilder och annorlunda färg på texten, om ni nu märkt det! Idag blir det nog ut med skotern tror jag, om de där skitungarna vaknar nångång vill säga ;b

Ångest att det är skola imorn -.- kan det inte bara bli påsklov nu liksom? ^^ Nu ska jag nog strax hämta något att äta och sätta mig och läsa lite ur min kära bok, känner att magen kurrar. Vi hörs senare!

Kramar!



20 Mars

Hej!

Idag har jag haft en übermysig dag med älskling! :) ♥ Först på dagen satt jag och kollade på när han plogade gården, jag tänkte steka i solen men solen ville inte vara med! Så jag gick in och väntade på att Jocke skulle bli klar istället. Efter det bestämde vi oss att fara upp efter älven med skotern och ta en kaffe med pappa, Fanny och Nisse som var i Farfars stuga! :) Efter det for vi hem och käkade tacos och mös på med film! Haha, jag fick han att se The Notebook äntligen! Så länge jag tjatat ;) Sen lyckades han skämma ut sig som bara den på fb! xD Aaah det var dagens seriöst xD Han är söt, han lyckas alltid med sånt ;) Haha! Anyway, nu tänkte jag att jag kanske slår en pling till Frida och sen blir det ta det lugnt resten av kvällen! :)

Kramar!
What you got boy is hard to find
I think about it all the time
I'm all strung out, my heart is fried
I just can't get you off my mind
Because your love your love your love is my drug




Do you remember

Hallå allihopa!

Sitter just nu och kollar National treasure 2 - hemligheternas kammare på tv, eller jaa, nu är det ju paus men! Så idag har jag och Fanny dragit runt med skotern en sväng, så jäkla härligt! Älskar nya skotern! :D ♥ Efter det har jag varit med Frida också, vi pratade om allt från A-Ö som vanligt ;) Mys på det! Är egentligen extremt trött, men känner att det inte är dags att sova riktigt ännu! Ska kika klart filmen, sen läsa lite ur Twilight och efter det sleepa! Vi hörs imorgon!

Kramar!

Våran skoooter ^^


Sen en tid tillbaka

Hejsan!

Nu sitter jag i lägenheten och väntar på att få åka till byn! Då ska jag och syster ut med skotern!! :D :D  Och vi skiter fullständigt i vädret ute, nog är det värt det ;) Nk-provet gick väl sådär idag, men care, det kommer fler chanser. Godkänd är jag nog i alla fall. Nu: Nöta musik och vänta på bussen! Vi hörs!

Kramar!


Haircut

Här har ni då en bild på mig som jag lovade ;) Lite halvsuddig blev den, men det duger ^^





Worth dying for

Hejsan!

Sitter hos Matilda just nu och nöter musik och kollar tv ;) Idag var det skola som vanligt dårå, estet hade konsert också, grymt duktiga som alltid! Man fick ju rysningar ibland t.o.m.! Emma Risbo var också där och uppträde, grymt duktig tjej det med!

Kämpade klart med psykologin idag efter jag slutat också, gillar att jag fick ihop en hel A4:a men ändå fattar jag inte riktigt vad jag menar med allt jag skrivit xP Och imorn har man NK-prov -.- Illa att jag inte pluggar just nu, men jag ska... sen. När jag orkar. Och imorn är det helg, skööönt! Ska SÅ köra skoter ihelg! Och mysa med pojkvän ♥ och träffa Frida! så du vet! :D Haha. Nej det här blir nog en bra helg ändå har jag en känsla av ;D Anyway, jag slänger in en bild på nya frillan när jag kommit hem igen! Vi hörs!

Kramar!♥


18 Mars

Hero of war - Rise Against

Så sjukt fin låt! Hemsk men ändå fin!


Du är söt!


Om man skulle...

Jag orkar inte plugga IGEN! Naturkunskap + Psykologi here I come... uusch, jag är less! Just blir man av med ett prov så kommer nästa -.- Trevlans... nej så istället slösar jag bort tiden här framför datorn istället... nej ska nöta vidare här, sen plugga och sova!

Kramar&Godnatt!

17 Mars

Tjosan!

Var lite ångest att åka från byn idag och lämna skotern orörd där :/ Men jag ska då ut med den ihelg en sväng, hur kallt det än är! Såå idag hade vi då provet i Svenska B... det var inte så svårt som jag trodde, så jag klarar mig nog i alla fall :b Men fick ju även veta att vi har 3 prov på samma dag måndagen innan lovet, not so great -.- Fast vi fick flytta ett som tur var...

Efter skolan stack jag iväg till frissan, det blev guldbruna slingor och en snelugg ;D Kanske får ni en bild nån dag om jag ids slänga upp en ^^ Sen mötte jag upp Emma och Erika, och nu sitter vi alla hos Tuldis ;) Egentligen borde jag vara hemma och plugga till nästa prov som är på Fredag, men så kul ska vi inte ha det idag! Nu ska jag sociala vidare här, vi hörs!

Kramar!♥

16 Mars

Hejsan!

Idag har det varit fullt upp, haft en våldsam men lite smått awesome rugbymatch på idrotten i skolan, pluggat en massa till svenska provet som är imorn (som att jag fått in något i skallen ändå? -.- det här är hopplöst!) Och efter skolan skulle pappa ha med mig och Fanny och "köpa en skoterhjälm åt Fanny" x) Okej, vi köpte ju en skoterhjälm, men poängen att jag följde med var att de hade en överraskning. Vi har bytt ut karibon mot en ski-doo summit 700! ;D Inte illa om ni frågar mig!

Såå det var ju nice, och för att fira käkade jag och papsen hampis också ;) Så idag har jag varit på extra bra humör, synd bara att det förstördes när jag kom hem och insåg att jag troligast kommer faila stort på provet imorn -.- Lika att fortsätta plugga som bara den, så ser vi ju om man överlever imorn!

Kramar!
Nya pärlan ;)


Kväll

Tjaoo!

Nu har jag och Lisa vart barnvakt till hennes småbröder, och om en stund blir det bastu skulle jag tro ;) Sen ska vi kolla Tristan och Isolde och tjocka med Ben & Jerrys's ;D Nice om ni frågar mig! Imorn ska vi på brunch hos Ante och Hanna innan jag åker hem också :) Nej, ska sociala vidare här!

Kramar!♥

Att älskas utav dig är det vackraste för mig♥


13 Mars

Morrn!

Nu är jag vaken. Igår var vi hos Lisas kompis Sandra med hon och Amanda, det var trevligt! :) Sen kom vi hem och pratade och satt vid datorn lite innan vi sov. Nu är Lisa i duschen, tänkte nog ta den efter henne! Det var väl allt jag hade på hjärtat!

Kramar!

Shopping!

SÅKLART var skinnjackan slut i just min storlek -.- Men problemet var lätt löst, mamma klickar hem den från internet idag istället ;D Annars köpte jag två tröjor och ett linne (förvånat nog i rosa och babyblå!) och småsaker som nagellack, smink och sånt. Jag är nöjd! ^^ Vänta bara till mina converse och skinnjackan landar i brevlådan ;D Då är jag redo för våren! Shoppingen avslutades med milkshake på Blå gåsen som vanligt ;D

Nu ska jag sociala vidare här, vi hörs!

Kramar!♥


12 Mars

Idag är det Fredag.

Idag ska jag på stan.

Idag är jag gladare än på länge♥

Idag fyller Lisa Saarijärvi 18 år! ;D

Idag ska jag köpa en massa kläder. Eller ja, inte en massa men jag ska nog köpa en skinnjacka bl.a. :D

Idag är en början på något nytt!♥

Kramar!♥


02:48

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, det finns ingen bättre än du ♥

 


Music in my ears

With you - Chris Brown

-sommaren 08, minnen! Satt jag och Lisa och diskuterade här på bussen igår. Den låten får mig alltid att tänka på den grymt härliga sommaren ^^

Losing you - Dead by April
You Better die young - Nomy
Sexy bitch - Akon
A moment forever - Volbeat

- Lär nog alltid få mig att tänka på 2009! ^^ Underbara och många minnen för livet där med <3

Nu är det bara så att...

jag saknar dig...

11 Mars

Nu har Lisa lämnat mig ensam den typen -.- haha. Får väl fördriva tiden med dator och så tills hon kommer hem helt enkelt ;) Och imorgon tänkte jag dra på stan tills hon slutar skolan! Tråkigt att gå själv men :( Jaaa jag hade väl inte så mycket mer att säga egentligen... tidsfördriv bara :b

Kramar!

As the night comes...

Nu har jag anlänt till Luleå! Känns härligt att vara här, även om jag saknar en viss person... Menmen, är ju tillbaka hemma på söndag i alla fall. Imorgon ska Lisa vara borta större delen av dagen/kvällen, så får se vad jag ska hitta på! Funderar om man skulle kika förbi Andreas & Sofia ifall det går bra för dem :) Har beställt tid till frissan idag också, härligt, det behövs! (Y) Så nästa vecka får mitt hår en uppfräschning ^^ Nej, nu ska jag nog tjuvkika ett oth avsnitt från Lisas dator här, sen sova!

Kramar!♥

...so comes all the thoughts...

Those will be the best memories

Eftersom jag varit vaken så länge har jag hunnit bli uttråkad också. Så ni behöver inte läsa alla onödiga inlägg jag skriver här, det är mest bara tidsfördriv x) Och när man blir uttråkad kommer tankarna också... jag tänker på hur fort den senaste tiden har gått alltså... Jag menar, 2009 vars försvann det? Det är i alla fall garanterat det året som gett mig mest minnen för livet. Det känns sjukt hur mycket som har hunnit hända det året, och att det redan är snart ett år sen det blev börjat på något nytt och underbart, med dig ♥ Och så många nya härliga människor man lärt känna! Jag blir nästan rädd idag. Tiden går för fort, jag skulle vilja liksom "frysa" tiden för en stund, för snart är jag vuxen, snart tar jag studenten och allt vad det innebär... Det skrämmer mig lite faktiskt. Det blir ett nytt kapitel i mitt liv. Och jag vet inte alls vad jag vill göra av det ännu... Men som sagt, alla fina människor och alla oförglömliga minnen! 2009 är verkligen ett år, värt att minnas!♥ Vi får se till att göra 2010 lika bra!




Har inte så många bilder på den här datorn tyvärr, de bästa är på min egen dator utan internet -.-

You don´t know what you got til' you missing it a lot


We have been through so much
to get were we are.
but baby I know,
we can go far

Your love is a melody

Godmorgon

Självklart, självklart ska man vakna till såhär tidigt och inte kunna somna om -.- vad irriterande!! Jaja, blir väl att fördriva tiden med film tills jag måste gå till affären och ta ut pengar och köpa något smarrigt till bussen... Kommer hem på Söndag igen, sakna mig inte för mycket! ;) Jag ska göra det bästa av det i alla fall, jag saknar så många där, ska bli kul att träffa dem!
Nu ska jag fixa lite musik till mobilen och sen kika lite oth, vi hörs!

Kramar!

Never Give Up

Jag känner mig konstigt glad idag. Vet inte varför. Eller jo, jag känner mig grymt taggad till Luleå imorn! (Y) Kanske är det det... ska bli härligt att komma bort, och härligt att göra något annorlunda än att bara sitta på samma ställe helatiden! Nu känns det att saker kommer bli bra igen, jag vågar hoppas det. Det ska bli bra. Jag ska se till att det blir det... Bara så du vet♥ Och om inte annat är det grymt fint väder ute idag, det gör en också på bättre humör. Och såklart att jag klickade hem skorna och leggingsen för en stund sen faktiskt! :D *Happy* Fast min härliga utväxt i håret är ju inte det roligaste -.- Måste ringa och boka tid till frissan idag, hela håret känns så slitet med en fet utväxt mitt i allt. Inte nice... helt meningslöst inlägg det här också, men jag kände att jag behövde skriva av mig lite. Nu ska jag nog ta tag i mitt rum, packa väskan och hänga upp tvätt. Sen ser vi!

Kramar!

9 Mars


Your love is a song - Switchfoot



Fastnade i låten, den spelades på ett av Oth avsnitten jag nyss kollade på ;b Imorron åker jag till Luleeå! ;) Det ska bli härligt, och jag hoppas hinna hälsa på lite folk nu när jag en gång är där också ^^ Och så är det ett måste att gå på stan också x) Idag ska jag nog beställa converse-skor och ett par leggings också tänkte jag ^^:

(Jag ska dock ha dem i svart)


Om inte annat



Jaa om inte annat kommer ju Erik Grönwall till kf :) Fast jag kan inte nån låt med han vad jag vet, men Higher är ju grymt härlig ^^














Music

Never Never - Willy Clay Band

8 Mars

Tror jag lagt upp det här klippet förut också, men tjejen är ju så himla duktig!


7 Mars



Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
Because I need you baby



Music

Fall for you - Secondhand Serenade <3

Hold your head up high

This is not what I intended
I always swore to you that I would never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed
But I have loved you from the start

I won't live to see another day
I swear its true
Because a boy like you is impossible to find
You're impossible to find

Because tonight will be the night that I
will fall for you
Over again
Don't make me change my mind

So breathe in so deep
Breathe me in
I'm yours to keep








...

can you tell me what I should do?
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?
how to get to your heart.

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny
...
♥ 

Det gör ont.

Har inget att blogga om, bloggar när jag ids igen

kram

RSS 2.0