Someday

 
Snälla ge mig taggning för Halloweenfirande ihelg? Hittar inte den taggen någonstans... men förhoppningsvis kommer det väl.
Har i alla fall varit på stan med Emila, köpt lite smågrejer, gått på bolaget färdigt och tagit en fika! Nu är jag hemma och trött som vanligt, haha.
 
Ska nog plocka lite här, ta en dusch och kolla någon film bara. Skulle färga håret idag men orkar verkligen inte. Det får bli imorgon helt enkelt.
Snart är jag ledig och då ska jag resa bort härifrån. Var det än blir ska det bli otroligt skönt. Och otroligt skönt med lite ledighet!
Sen är det snart dags för kryssning igen... hehe. Nä vi kunde liksom inte hålla oss. Men vadfan, man är bara ung en gång! Längtar.
 
Nä, nu ska jag göra något vettigt härhemma istället!
 
 

Tisdag

 
Har varit ute med kusinen en sväng på raggen, lika dött som alltid.
Nu ligger jag i sängen och har mensvärk, hatar livet typ. Trött som fan också. Som alltid.
Men vad har man att klaga om egentligen. Kollade "Tillsammans mot cancer" galan tidigare och bölgrinade nästan ihjäl mig alltså. Jag har det sjukt bra som får vara frisk... man tar nog det för givet alldeles för ofta ibland.
 
Glömmer faktiskt bort att jag också varit sjuk en gång. Inte just i cancer, men njursjuk. Två enorma operationer. Men åren har gått sen dess och man glömmer nästan bort helt ibland att man varit sjuk. Bara mina två operationsärr som gör sig påminda ibland då.
 
Men som sagt, det finns de som både har haft och har det mycket värre. Jag är ju ändå helt friskförklarad idag.
Nä, nog om mig. Man ska vara glad att man får vara frisk helt enkelt.

Nu ska jag kolla någon film sen ska jag faktiskt sova! Kriga vidare imorgon. Vill nog bara ha fredag nu, eller nått.
Jävla pms-humör.
 
Godnatt!

Så jäkla grym!!

 

In my mind.

 

No law can change us, we have to change us.

 
Ja.... måste bara säga att man blir så oerhört förbannad på den här världen idag. Lyssnar på P3 hela dagarna på mitt jobb och man får höra så mycket hemskheter och sjuka saker så man vet inte vad man ska känna tillslut.
 
Förra veckan i relationsrådet skrev en tjej in och berättade att hon legat med ett x antal personer, men sedan ljugit till sin pojkvän en betydligt mindre siffra. Han tyckte då hon var "äcklig", fast han legat med tvådubbla så många som hennes riktiga siffra. Ursäkta mig men vad fan är det med sättet att se på kvinnor idag!?
 
Det är ju helt jävla sjukt vilken könsfördelning man har idag. Hur kommer det sig egentligen, att tjejer är ena "riktiga jävla slampor" så fort de legat med minst lika många som en kille har? Var är det logiska i det?
Varför ska tjejer behöva vara pryda och skötsamma medans killar får göra precis hur som de vill utan att någon pekar finger?
 
 
Nä det är fan inte lätt att vara kvinna i dagens samhälle. Och inte bara det. Det är fan inte lätt för unga människor idag att ens våga vara sig själv!
 
Inte konstigt att många mår psykiskt dåligt, är stressade, utseendefixerade, testar miljoner olika bantingsmetoder för precis ÖVERALLT läser man om olika "snabba" sätt att gå ner i vikt. Precis överallt kryllar det av senaste modet, senaste trender, anti-age metoder, botox och silikon för så perfekt kropp som möjligt utöver bantingsmetoder och dieter, olagliga blekningskrämer för att få ljusare hy (för det anses  även vara vackrast att vara ljushyad idag! japp, ni läste rätt) senaste hit och senaste dit. Nytt nytt och nytt, helatiden.
 
 
Alltid ska vi vara först och bäst. Man ska sträva efter att vara så perfekt som möjligt. I samhället. Inte för din egen del alltså.
 
"Var dig själv, men glöm inte bort att se till att du passar in också!" Jo tjena. Sjuka jävla värld.
 
Och framför allt: Många känner att de till och med behöver droga sig med olika preparat eller genom rökning för att klara av vardagen. För att känna lycka och mening med livet.
 
Och idag fick man höra om denna artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17702815.ab
 
Blev så arg så jag kokade när de berättade om det. Ja jag blir så arg så jag orkar inte ens uttrycka mig här. Tydligen ska det vara okej att bli utsatt för vad som helst på internet vare sig du är med på det eller inte. För hey, samhället och media är ju ändå påväg åt ett så sjukt vridet håll så det är faktiskt okej att bli utblottad och kränkt naken på internet även om du inte gick med på det själv? Eller hur var det nu?
 


Punkt. Förlåt för alla svordomar men ibland är också det nödvändigt. Det är inte ofta jag delar med mig om åsikter och jag hade kunnat skriva så sjukt mycket mer. Men vi lämnar det såhär.
 
Ha det bra! Nu ska jag sova och ladda batterierna för en ny jobbdag imorgon.
 
Ps: I övrigt har dagen faktiskt varit helt fantastiskt bra, jag är egentligen superglad!
(det här inlägget var bara i stundens hetta) Ds.
 
 
 
 
 

Am I wrong




Everywhere

 

Dear Monday I wanna break up. Sincerely it's not me, it's you.

 
Trött, trött, trött. Behöver jag säga att jag hatar måndagar? Idag var det då kaos... eller, jag har varit med om värre. Men ändå. Inte okej.
 
Så efter jobbet orkade jag varken handla eller laga middag, blev skrovmål från Annis och det tyckte jag var helt okej efter den här dagen!
Sen har jag bara varit halvdöd på soffan och spelat lite Gta 5.
 
Fråga inte ens vad jag gör vaken ännu om jag är så himla trött... hehe.
Vi hörs en annan dag i alla fall! Godnatt!
 
 
 

Same love

 
Bland de finaste låttexterna jag hört på länge...
för ja, tragiskt nog så är världen på väg åt fel håll på många sätt om du frågar mig.
Tycker verkligen alla ska ta sig tid att lyssna på innerbörden av den
här låten!
 

 
When kids are walking 'round the hallway plagued by pain in their heart
A world so hateful some would rather die than be who they are
And a certificate on paper isn't gonna solve it all
But it's a damn good place to start
No law is gonna change us
We have to change us
 
 

You never know




No strings

 
Idag har vi haft Ap-träff på jobbet. Vi gick igenom arbetsplatsenkäten vi gjort och blev indelade i grupper där vi skulle diskutera och skriva ner synpunkter om våran arbetsmiljö. Det var intressant faktiskt!
 
Var inte lika kul att lämna bilen på jobbet och knalla hem sen.... kanske skulle bytt till vinterdäck förra helgen ändå? Får hoppas skiten smälter bort så jag kommer hem på fredag.... jag gillar snö, men inte ÄNNU. Det är inte ens November....
 
Annars har jag i alla fall klickat hem Gta 5 igår. (lyckan över att vara ps3 ägare nu för tiden!) Det skönaste med att jobba på Posten är nog att jag får i princip alla mina paket levererade dit. Så slipper sällan hämta ut massa saker, hehe! Samma sak om jag ska skicka tillbaka kläder eller något, bara slänga i säcken på jobbet.
Otroligt bekvämt måste jag säga.
 
Nä, efter att ha spenderat tolv timmar på jobbet idag är man ganska så slut. Så nu ska jag slå igång en film och sen sova otroligt gott! Vi hörs!
 
P.s. så tycker jag ni ska spana in den här tjejen också om ni inte redan gjort det, grym!!
 
 

P.s. Idag var det kul med snöstorm





One way or another

 

I wanna live while we're young

 
Hade ju nästan glömt bort de här grabbarna!
Så nu sitter jag och just och kollar den här musikvideon igen, mums!
Japp, jag är en liten One Direction tönt, haha. Men jag bryr mig inte! De är faktiskt bra okej!?
 
 
 
 

On top of the world

 
Eftersom jag inte tar tag i mitt liv och ligger och drar mig i sängen endast för att jag för en gångs skull faktiskt kan och inte är på jobbet, så tänkte jag passa på att slänga in ett inlägg.
 
I torsdags var det kalas och fika, Fredrik fyllde 20 år! (jag bad han gå på bolaget redan i somras meen, hehe)
Och idag är det dags för ännu mer firande av honom! Det är så himla tråkigt att han har flyttat till Luleå... men jaja, nu har jag i alla fall tre anledningar till att åka dit oftare!
 
Annars då, dagarna rullar på och det är redan en hel månad sen vi var på kryssning?? Känns som att det var en vecka sen! Helt sjukt hur fort dagarna går. Jaja, ingen ångest över den saken i alla fall, vi har ju en till väntandes den 28 nov... hehe.
Ja folket det är sjukt kul med kryssning!! Ni borde prova ni också innan ni uttalar er om den saken. Jag har verkligen träffat så många härliga människor runtom i Sverige som jag har kontakt med fortfarande.
Man får verkligen upp ögonen att det finns så mycket mer än den här lilla skithålan som väntar på en.
God jag måste verkligen ta mig härifrån.... det finns liksom alltid kvar fattar inte vad man fegar för.
 
Fast ja, en fördel är ju att veta vad man vill göra eller vill bli innan man flyttar någonstans... suck.
 
Nä, jag måste verkligen ta tag i allt här nu. Köpte en massa grejer igår jag måste packa upp (världens finaste klocka från rusta!) och städa måste jag göra... duscha, fixa mig och allt sånt där ni vet. Ikväll smäller det!
Jag är sjukt taggad.
 
Vi hörs!
 
 
 

Wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older

 
Ibland är det jobbigt att vara vuxen.
Ibland vill man bara vara liten igen, då när man inte hade ett bekymmer i världen.
När man kunde krypa upp i mammas famn och få tröst om man var ledsen.
 
Jag saknar den tryggheten tror jag.... att det alltid finns någon där. Jag saknar att inte vara ensam.
Men nu ska man stå på egna ben, man ska vara klok och förståndig, vuxen och stark.
Man ska ha ett eget hem och en egen ekonomi, bra utbildning ska man skaffa sig och helst
en fin man till sina framtida barn. Skaffa hus och jobba arlset av sig för pengarna man måste ha för
att få allt det där också för den delen.
 
Jag hatar inte veta vad jag vill med mitt liv. Ibland hatar jag alla måsten, allt ansvar.
Ibland önskar jag att jag kunde vara som alla dom som bara sticker iväg och reser och pluggar och bara vet exakt vad de vill göra helatiden. Jag vet ingenting.
Men jag hatar att stå still. Det känns i alla fall som att det är det jag gör.
Ja, ibland blir man bara less helt enkelt. Ena dagen har jag en känsla en annan dag en annan.
 
Tiden går så fort också. Jag får nästan panik. Ja, ibland önskar man att saker var lättare.
Men livet ska väl inte vara lätt. Det är väl det det går ut på.
 
 

Gåshud över hela kroppen.

 
Älskar Skinny Love.
Älskar den här versionen. Han är fan riktigt duktig alltså!
Får rysningar.

Heja Erik!
 
 

If these wings could fly

Har så mycket att säga men har helt enkelt inte funnit mig tiden att sitta ner ordentlig vid en dator på flera dagar! Och jag är ju inget fan av att mobilblogga! Men det kommer ett inlägg imorgon, lovar!                             Idag har jag i alla fall äntligen fått mig en egen postbil på jobbet, som jag längtat! Har avslutat en tvådagars utbildning för alla vikarier idag också, så nu är jag helt slut och tänkte krypa ner under täcket! Godnatt på er! 


RSS 2.0