Thinking about you, thinking about me

 
Ibland önskar jag man kunde läsa tankar. Skulle vara behövligt i så många situationer!
Ska precis börja röja upp lite här hemma, men man försöker ju alltid hitta ursäkter till att inte göra det, hehe.
Har varit och ätit karjalan paisti hos mommo idag, en finsk maträtt för er som inte förstod.
Svingott vare!
 
Och nu har jag just löst världsproblem med Hilda över telefon, eller åtminstone försökt.
Vi kom inte fram till så mycket vettigt om det här livet.
Kanske jag drar en spontantripp och hämtar hit henne strax, vi får se!
Eller så blev det förresten, MOT LAINIO! Haha man är bara för galen ibland.
 
 

Take a chance, you never know what might happen.

 
Ännu en jobbvecka och en helg har passerat. Var tar tiden vägen?
 
Är så himla otaggad på att jobba imorgon... ska bli kul att gå dit samtidigt som jag hade velat stanna hemma, sova ut och bara fixa härhemma. Ta tag i massa måsten.
Imorgon ska i alla fall Elli sova över hos mig, mysiiigt! Synd att den där väckarklockan alltid ska tvinga upp en dock.
 
Nä men ihelg var det i alla fall pubafton i Lainio. Så himla kul hade vi! Är så glad att Hilda är uppe här. Fast inte alls länge kvar tills hon måste hem igen...
Måste nog försöka sova nu. Ska ju strax upp. De där tankarna som alltid snurrar iväg någon annanstans!
 
Godnatt!
 

Sjukt bra låt!

 

~

 
 

Loppis

 
Idag har vi haft loppis på Hansibacken. Var inte riktigt med på den eftersom jag ställde klockan på tio och råkade somna om! Men det blev en hel del sålt i alla fall.
 
Sen kom moster, kusin Emma och hennes barn på besök också, det var kul! Längesen jag träffade dem ordentligt.
Fast barnen brukar stå och vänta svinnöjda när jag kommer med deras post, så himla söta, haha.
Delar nämligen ut post i just derat kvarter bl.a.
 
Nu har jag just sminkat mig klart och ska väl fara till Lainio på ett tag. Vad som händer där vet jag inte riktigt men alltid lika trevligt att träffa Hildis!
 
 

Use somebody

 

You make me feel alive

 
Hej igen!
 
Har haft supermysiga dagar i Luleå och nu har jag landat på hemmaplan igen. Har hunnit med två vinkvällar på balkongen, filmkväll, shopping + tatuering (!) hos duktiga Franco på Dead Mans Hand. Kommer lätt göra en till hos honom, förhoppningsvis inom kort!
Och ett besök hos min fina bonusfarbror och hans familj har vi också hunnit med! Så kul att träffa dem, var alldeles för länge sen sist. Och alldeles snart ska dem ha en till liten en så hoppas det inte dröjer allt för länge innan nästa besök!
 
Tog tåget hem halv 6 imorse så var ju något trött. Elli plockade upp mig och vi gjorde i ordning en riktigt brunch hemma hos mig med amerikanska pannkakor, ägg & bacon, smoothie och kaffe. Så himla gott!
Tog en stödvila när hon drog till jobbet och sen tog jag bilen hem till byn.
 
Ska bara ladda datorns batteri lite till innan jag ska gå in och äta sen middag framför ett serieavsnitt. Sen är det dags att ta tag i min grishög till bil. Behövs verkligen!
 
 

I dont care what they say

 

Oh summertimes!

 
Hejhej! Som jag nämnt tidigare så är det sommar och bloggen hamnar som alltid lite åt sidan då. Vi har inte det bästa vädret men det är åtminstone inte minusgrader och snö, så man sitter inte lika mycket inomhus!
 
Så, vad har hänt sen sist då? Festivalen är över, och den var skoj! Johnossi var nog lätt bästa på hela helgen, över förväntan liksom. Tänkte inte ens se så mycket av dem men grabbarna var så grymma så blev kvar hela spelningen istället!
 
Varm festival fick vi också, kan inte minnas att jag klarat mig hela natten utan att frysa förut. Och då hade jag inte ens en kofta under skinnjackan den här gången!
 
Efter festivalen var det tungt att gå till jobbet igen, men har man världens bästa arbetskollegor så gör det ingenting. Trivs verkligen så himla bra där!
Och nu ihelgen tog jag mitt pick och pack och drog till Lainio och världens bästa Hilda. Fick träffa söta Astrid som jag sist träffade när hon var bebis, så himla fin! Vi drack öl, vin och badade bastu. Sen har vi en riktig "girls night" och målade naglarna, färgade håret och snackade kärleksbekymmer ni vet. Perfekt fredag!
 
På lördag åt vi jättegod amerikansk frukost och tog bilen in till Pajala för marknad. Kul att vi trodde de stängde klockan sex så när vi väl kom dit höll de tydligen redan på att stänga. Hann köpa ett till tennarmband i alla fall, i lila läder den här gången. Superfint!
 
Helt spontant blev vi kvar i Pajala när kvällen kom sen och det vankades öltält! Men spontant brukar ju bli bäst, eller hur!? Så jäkla kul hade vi! Vem kunde tro att Pajala levererade sånt drag, haha.
 
Vi förade hemma hos folk vi knappt kände (träffade dock några byagrabbar där så man kände sig lite mer hemma) vi öltältade, dansade på parkeringen och hade efterfest till musiken från min bil, badade badtunna, tittade på solnedgången (eller var det upp? haha) och var allmänt spårade! Hilda och jag ihop brukar sällan bli en lugn kväll även om vi alltid säger det, haha!
 
Och slutligen igår så hoppade jag på tåget till Luleå, eftersom jag fick semester från jobbet den här veckan! Så otroligt skönt! Har inte haft betalda lediga dagar sen studenten så fast det bara är 5 dagar är jag så himla glad!! Sen blir det nog jobb till September igen och det är dags för lite ledighet och kryssning nummer 3... Hehe!
 
Har just druckit två koppar kaffe och diskat lite, och varit på bolaget med Robin innan han drog till jobbet. Nu ska jag nog sminka mig och fortsätta med håret tills Lisa kommer hem. Ikväll blir det kanske något glas vin på deras supermysiga inglasade balkong!
 
Det var lite av vad jag sysslat med den senaste tiden när det varit dött här. Vi hörs så länge!
 
 
 
 
 

Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars, I could really use a wish right now.

 
This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
 
Cause nobody wants to be the last one there
And everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
There's gotta be somebody for me like that
 
Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they're not alone
There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there
 

RSS 2.0