Gruvtrollet


Det ena inlägget efter det andra, men idag har vi ju haft bf-dag på gruvtrollet också! Det var faktiskt skoj, BF3 hade lett bäst "team-spirit"! Jag kommer nog sakna klassen en aning när jag tar studenten om typ ett halvår faktiskt... Menmen, här kommer nån bild eller två i alla fall:

Hanna goes taggad!



Gruvtrollet



Emma och Hanna!


Vaniljpannacotta


Har just gjort Vaniljpannacotta!♥




3 dl grädde
1 gelatinblad
3msk socker
1st vaniljstång (eller vaniljpulver som jag använde)
200g hallon
florsocker (till hallonen)

1. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 min.
Koka upp grädden med socker+ en hel vaniljstång

2. Lyft upp gelatinbladet utan att krama den och tillsätt i grädden. Rör till en slät smet

3. Plocka upp vaniljstången och släng den. Häll upp smeten i skålar/glas och ställ
in i kylen för att stelna i 3 timmar.

4. Strö florsocker efter smak på hallonen och mixa till en hallonsås,
eller servera till pannacottan som de är.



( har inte lagt över såsen ännu eftersom de ska in i kylen 3 timmar först!)


Schooooool




Idag hade vi så kul så vi häftade 400 papper! Yeey!



Folk



Eken O.o

That is where I´ll go

Whispers in the dark
Kisses that are burning
Clouding up my heart
Leaving but I'm yearning
You and I belong together
We share a hidden past
And nothing short of my forever
And yours is what I ask

I don't have much to give you
I don't have much to share
I reach as far as I dare go
And pray I'll find you there
I don't have much to offer
Just body, mind and soul
So tell me what you need
Just what you ask of me
And that is where I'll go
And that is where I'll go

I can make your bed rock!


Hemma från skolan då! Funderar på vad jag ska laga för mat, känner mig inte särskilt sugen på något vi har hemma. Hmm... ajja, om inte annat har jag jag kommit på vad jag ska ha på mig på halloween! ;) Nu ska det bara ta och beställas hem här någon dag, taggad som f*n är jag! Synd att det är en månad kvar bara! Haha. Men ändå. Man ska ju vara ute i god tid!

Lisa hade tatuerat sig idag, jag vill också! Men på fredag ska det bokas tid för det också som tur är ;) Det kommer bli awesome! Nej, ska ta och kika i kylen/frysen vad det finns för något! Vi hörs!





Party like a rockstar!



Jaa vad kan man annat säga en en jäkla lyckad helg? Och om inte annat galen på alla sätt och vis? Nog vet man att det är lyckat när bord flyger! Haha hojj. Och gårdagen var också skoj, klockan ett gav jag dock upp, men kul hade jag tills tröttheten tog över tyvärr. Helt slut, sov 13 timmar i sträck! Kan vara en anledning till varför jag inte kommer iväg till sängen nu kanske?
Nej, nu ska jag kika vidare här och sen göra ett försök till att sova eller nått, godnatt!


Bilder från helgen (vissa väldigt suddiga men det får funka):






F*ck


Nu har jag så jävla cepe ont i magen så nu lägger jag mig snart och dör någonstans! jag lovar! fyfan för mensvärk!



Som på julafton hära!


Japp, då har jag införskaffat mig nya högtalare+bas till datorn och en ny mobil! Det är som rena rama julafton här ju! Fett! Minus dock att det är jag som betalat allt x) och det var inte billigt måste jag säga -.- men värt vare! Nu väntar jag på att få middagen serverad eftersom mami är här, sen ska jag höra av mig till folk som ville hitta på nå kul!

Vi hörs!

Det här köpte jag idag!


Sweet like candy


Nå nu är jag hemma från körskolan, äntligen! Om tjugo minuter börjar idol så det blir väl att kolla på den (kanske äta lite popcorn till också va?) och sen är det väl dags för mer plugg -.- och idag provade jag uppdatera min mobil också, hände inte ett skit. Bara att alla inställningar och sånt försvann. Ovärt.

Egentligen borde jag städa också... man kanske skulle ta och dammsuga i alla fall innan mor min kommer imorn. Men det tar vi kanske imorn. Börjar ju först halv två så. Nej, nu ska jag fixa lite här innan programmet börjar! Vi hörs!


Varför tänker man alltid på saker man egentligen inte vill tänka på?



Make believe



Såå då var man hemma från den där skolan då. Nu ska jag bara ta det riktigt lugnt fram tills körkortsteorin börjar! Har ingen större lust att sitta där i 2½ timme idag, men ska man ha körkort så ska man! Verkar som att man kanskekanske blir kvar i stan den här helgen ändå... jag vet inte, får väl se helt enkelt!

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om egentligen, så lika att jag avslutar här. Vi hörs!


En mera sliten jag i skolan idag!




Morrn


Skola snart då, man är som mera trött. Och idag är inte dagen slut förrän härliga åtta på kvällen! Kul va? Nej men idag blir det tårta i skolan i alla fall, fast det vet inte våran lärare om ännu så schh ;) Hon fyller 50 år imorn så vi tänkte att vi köper en åt henne!

Och på torsdag har jag prov om Eu, good luck, har knappt börjat plugga ännu. Men nu ska jag fara så vi hörs!


That is where I´ll go


Hej!

Har haft en riktig mysdag. Kan inte kännas bättre! Och nu är nacken ordentligt masserad (Y) får se när den failar nästa gång då -.- Och nu är jag så jäkla trött så jag vet inte vad. Hade kunnat däcka här och nu lika gärna. Så trött är jag. Men det är som så tidigt ännu, ska slänga igång en film tror jag och sen sova efter det.

Har lite småångest om man ska stanna i stan i helg eller inte. Men blir det ordentligt med ös nästa helg är det väl lika att ta det då istället? Eller? Jag vet inte. Vi ser ju vad som händer i veckan helt enkelt! Åhh nu kom jag just på att jag måste duscha också! Crap! Det är så långt till duschen ju... jaa jag är lat! Eller snarare alldeles för trött. Usch. Nej, det är väl lika att släpa sig dit och få det överstökat, sen kan jag sova gott och lukta gott!

Godnatt!



Det är så här det ska vara
det är det här som känns så sjukt rätt
låt inget förstöra det
lycka♥

20 September



Godmorgon!

Ja det blev ju inte riktigt som förväntat, och Sverige har tagit en aning tragisk vändning enligt min åsikt. Var ska det här sluta?

Nu ska jag i alla fall snart börja röra mig mot skolan, börjar inte förrän om en timma men eftersom jag har allvarliga sömnproblem så tänkte jag sitta där och sociala med folket tills vi börjar. Okejdå, nu tjatar folket så det är väl lika att jag rör på mig! haha

Vi hörs!


If this is what we got, then what we got is gold


Hallå där!


Då satt man här i stan...igen. Det blir då ingen valvaka för min del, men hoppas på det bästa gör man ju i alla fall! Rösta rätt, rösta rött!

Nej jag tar nog tag i lite körkortsteori jag, sen ska jag sova. Har fastnat i en ny låt jag hittade på Spotify också (eller ny vet jag inte om den är?) i alla fall: James Blunt - Stay the Night. Den är skön! Och förstå vad jag längtar till torsdag, för då kommer äntligen min älskade lön! Den behövs, är som helt jäkla pank nu. Och mobil är det första som står på inköpslistan! Synd bara att det är lite dyrt men vad ska man göra.. en Sony Ericsson Hazel blir det!

Sen ska jag skaffa högtalare+bas till datorn också... hoff dyrtdyrt. Ja jag hatar att slösa pengar, men jag älskar att köpa saker! haha, ett problem det dära. Men nu rinner tiden iväg här, vi får ta och höras! Godnatt!


Den här tänkte jag mig!:


Hos Frida.


Livet var lätt när man var liten



Eller hur?

Beyond Hell Above Heaven


Sitter förövrigt och lyssnar på Volbeats nya skiva. Den blir mer okej för varje gång man lyssnar, fast vissa låtar suger riktigt rejält. Så lite besviken är jag, och jag hoppas de inte spelar så många nya låtar på konserten om en månad. Inget jättefel på skivan och de är fortfarande awesome, men jag gillar de gamla låtarna bättre bara.

Menmen, hittills är A new day, Heaven nor Hell, Fallen och Thanks de som jag tycker är rätt bra! Fallen, deras singel, är nog den som är allra bäst.


Getting kinda dizzy


Jag håller på att bli galen. Och om en timma ska jag ut i skogen och kolla när de skjuter älg. Sen ska vi äta tacopiroger och kolla idol. Det var min JÄTTEintressanta fredag, jotack jag vet. Nej men umgås med folk blir det väl förhoppningsvis också. Menmen... hade ju inte tackat nej till annat... nej, det här var ett ointressant inlägg, har bara lite att göra typ. Men nu ska jag ta duschen, så vi får höras.



Damn it


Kollade Idol med mamma och pappa nyss, åt lite popcorn på det. Funderar vad man ska hitta på hela helgen. Om man inte blir sjuk förstås. Hoppas på inte! Men ska väl umgås med Emma och Eken när de kommer till byn imorn tror jag i alla fall! Sen kolla mer idol... eller nått sånt.

Idag sov jag förresten nästan två timmar efter skolan också, ändå var jag lika trött när jag vaknade! Därför jag misstänker att jag kanske håller på att bli sjuk, när jag känner mig så hängig. Men nej det ska jag inte bli, så vi hoppas på det bästa!

Nörda böcker, spel och film lär väl bli min helg. Tur att jag har en massa Körkortsteori att läsa då (Y) Jag verkar vara en av få som inte spyr av att öppna böckerna, tycker faktiskt det är riktigt intressant. Jag menar hallå, man får ju körkort? Klart det är intressant att lära sig trafiken och alla regler.

Sen fick jag veta en annan liten hemlighet idag som gjorde mig väldigt glad! Mer än så får jag inte säga, men info kommer väl inom snar framtid skulle jag tro! Nu ska jag gå och pussa på min duktiga vovve som ska ut i älgskogen imorn igen, sen bara invänta john blund! Han får gärna komma sent, så man inte vaknar så jäkla tidigt imorn.





Den känslan kunde fått vänta någon dag till tack. Fan också.

Let me feel the fall



Gissagissa vad jag gjorde nyss? Jag tände ljus och och tog mig ett första bad i mitt nya badkar. Det var nice! Mindre nice att ta tag i högen med disk där i köket nu. Menmen, vad gör man.

Imorn blir det då troligast byn, är som lika. Nu ska jag invänta mor min, hon jag och syster ska på coop och handla och så. Sen ska det bakas kladdkaka! Ser ut som att det kanske blir en till 18-års fest här snart också! Vi får ju se vad som händer, men det vore lite nice det med! Nej, disken ropar på mig! Vi hörs.


I will try to fix you


Och nu är jag så sjukt trött och mätt (sen middag, ja) så jag vill bara sova! Men jag orkar inte med mitt 12-timmars håll igång imorn med skola, körkortsteori och allt vad det innebär. Usch nej. Och usch på den här dagen, den har mest varit allmänt tung. Men lite mysig också. Bara lite.

Jag vet inte vad som hänt dig, och jag vet inte hur jag ska förstå riktigt. Men jag ska försöka, och jag vill försöka hjälpa dig, men jag vet inte hur. Jag vet bara att jag finns där för dig, oavsett vad som händer! Glöm aldrig det. Även om du inte säger så mycket så finns jag där för dig. Alltid.
Och jag vet att vi kan klara det här, jag vet att det kommer gå. Så länge du försöker så blir det bara bättre! I wont let you down. Det vet jag, och du måste lita på det. För det finns ingen som du, och jag minns vad du sa till mig på sommaren. Lita på dina egna ord.


Sug på engelska B!



Den här dagen gör mig bara irriterad.

all the right moves


Har strax kollat klart Toy story 3 då, kanske tio minuter kvar av den. Haha kommer ihåg när man var liten och älskade de filmerna! Jag minns att jag alltid ville ha någon av leksakerna i filmen själv. Härliga tider. Käkat popcorn har jag också gjort, och tagit en lååång dusch. Fast lite hat åt min nya dusch, den växlar värmen då och då vilket är sjukt irriterande -.-

Imorn börjar man klockan åtta också, sen det där härliga hålet på det. Men man ska väl överleva hoppas jag! Nå nu ska jag fortsätta kolla klart filmen, sen kika klart idolavsnitten jag missade i veckan!



Idol


Jäklar vilken grym röst! Fick seriöst gåshud när jag lyssnade!


Partey!


Sorry, blev inget blogginlägg igår! Jag var så sjukt trött, så jag orkade inte ens kolla klart Toy Story 3 igår med Emma och gänget! Måste kolla klart den någon dag, helt awesome ju, haha. Nåjo, fredagen var ju lika härlig den med, helt galet störd och härlig! Här kommer lite bilder i alla fall, men för mycket av det goda ska vi inte visa ;-)












Det var det det! Och det tog bara tretusen år att ladda upp också! Och de hamnar lite hursomhelst ser jag men det får vara!



All the crazy shit we did last night, those will be the best memories!


Kan inte säga annat än att igårkväll var rätt helvild och awesome! Kommer ett bättre inlägg senare ikväll, har inte riktigt orken just nu. Man mår väl som man förtjänar, haha. Kanske det dyker upp bilder också om jag får in dem på datorn. Tjao!


Tomorrow I´m wearing this!


Hann inte få en bättre bild innan kameran dog, men min nya mysiga tunika/klänning från Gina Tricot för 149kr! (bara jag som tyckte det var ovanligt billigt?)

I´m wearing this tomorrow!





Can you feel my heartbeats, giving me away


Tjao!

Idag vaknade jag upp på bra humör! För igår hade jag en riktigt mysig kväll med bio och så :) Var och kollade Eclipse, även om en viss annan satt ungefär var tionde minut och sa hur dålig den var så tyckte jag den var bra i alla fall! Haha. Och webbdesign kommer jag nog att gilla! Funderar på att snabbtenta av kursen till jul också så har man det överstökat. Känner att sen är det körkort som ska fokuseras allting på.

Efter skolan så drog jag och Hanna på stan, jag fyndade ett par jeans för 89kr! Vilket kap! Och två armband som jag bara blev helt kär i och bara var tvungen att köpa.

"Om det bara finns en enda kvar så är det ödet som säger att man måste köpa!"

Det var min och Hannas teori om den saken ;) Haha. Men nu tänkte jag faktiskt ta och laga någon mat, så vi hörs!


Made my day



och ibland kan saker faktiskt bli lite bättre än förväntat ♥


I can feel your heartbeats


 just want to know
If you too feel afraid
I can feel your heartbeats
Giving you away
Giving us away

I can't understand
How it's making sense
That we put up such defense
When all you need to know
No matter what you do
I'm just as scared as you





It´s a small world



Okej... ursäkta det negativa inlägget, men den här söndagen känns bara skit. Alla möjliga problem som bara kastas över en. Och ett som är säkert är att jag inte lär skaffa ett eget husdjur på ett bra tag igen... inte ett alldeles eget. För jag hatar att ta beslutet att ta bort den... Så idag måste vi tyvärr ta bort min hamster, för hon har blivit jättesjuk... och så är hon redan så gammal... och sånt är aldrig kul, hur litet eller stort djuret än är. Så är det bara.

Idag är jag bara allmänt less helt enkelt. För inget känns som att det går bra. Och det här gjorde inte saken bättre. Och nu ska jag inte blogga mer förrän jag är på bättre humör... vi hörs.



Far far away


jag har kommit fram till att när jag går ut skolan ska jag flytta långtlångt bort härifrån! Det låter skönt. Bara försvinna från allting, usch vad jävla underbart. Visst finns det folk jag kommer sakna ihjäl mig efter, men de finns ju kvar ändå. jag längtar bort härifrån, det är ett som är säkert.


...



Känner mig less på livet


Ny adress!



Har inte direkt orken till att blogga nu, är helt slut efter ca. 10 timmars flyttande! Så numera håller jag till på Shouggatan då! Och jag älskar min nya lägenhet! Supermysig är ordet! Minus till alla trappor man måste upp för då jag bor högst upp och det inte finns någon hiss men nog överlever man. Menmen, nu lyssna lite muusic, sen lägga sig i sängen och sova gottgottgott!


Sleep tight


Nu är jag trött och vill bara sova. Helst slippa skolan imorn också för det känns så stressigt, men det är lika att släpa sig dit. Men magen kurrar enormt just nu så måste få i mig något att äta också. Fick en välbehövligt massage hos min faster ikväll också, usch så skönt det var! (Y) ska nog tillbaka dit nästa vecka också. Nej, nu mat, kolla lite film och sen sova gott!

Cya!


1 september



Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet...

Och sluta säga att du hoppas om du inte tror du vet....

RSS 2.0