Cause there is no guarantee, that this life is easy


It was so easy last night
Should have been strong, yeah I lied
Nobody gets me like you do


You can take my breath away


Hallåå! Nu är jag hemma från Norge igen, och det var verkligen en härlig kväll måste jag säga! Kommer bättre uppdatering här lite senare, haha har inte riktigt orken ännu!

Norge



I guess it was okay then...
Nå nu far jag till Norge på bröllop i alla fall, vi hörs när jag kommer hem igen!

Nighty night



Har varit på byn med Aleex en sväng som vanligt. Lisso, Matilda och Tissen var där också. Ska nog ta och kika lite film och sen sova tror jag faktiskt, jag är så sjukt trött! Godnatt.

Grattis!


Grattis till Ante och Hanna som har blivit föräldrar läste jag, till en pojke! :)



Haha, enda bilden jag har på dem men i alla fall!


Del 2 - Södern

Östersund (ser nåågot sliten ut på bilden men!)


Dalarna




Okej, det skulle ju bli fler bilder, men det här gick så jäkla segt att ladda upp fast jag tog miniatyr så jag orkar inte! Ni får helt enkelt vänta tills senare eller någon annan dag, så synd ;) haha

My day just got a lot better!


Tralala ibland blir man lite extra glad sådär bara! Haha. Nej men jag håller på och städa huset just nu i alla fall, order av mamma. Eller jag blev snarare just klar, syrran ska ta resten. Såg att min adidas-tröja äntligen skickats iväg också! Yay! Nu sitter jag och funderar på att slänga ihop en milkshake, Fanny gjorde en igår så jag blev grymt sugen! Joo det ska jag. Och så ska jag slå igång en film och bara ta det lugnt, känner att det är en sån dag! Men jag lovar jag kommer ut ikväll i alla fall, om någon som läser det här tycker det! Vi hörs!




Wish you were here

Godmorgon!

Då var man vaken då, och idag är det torsdag. Jag sitter här och inser att min lugg är i akut behov att klippas. Inte bra. Och imorn är det bröllop då. I Norge. Det är pappas kusin som ska gifta sig. Lite skönt ska det bli att fara iväg ändå! Minus att jag vet knappt var vi ska sova, var det ska vara osvosv. Det märks att det bara är pappa jag ska åka med, haha.

Ligger en hel drös med folk och sover här också, inklusive min syrra skulle jag tro. Hoppas jag. Annars blir det lite pinsamt sen kanske! Nä men jag vet inte vad jag babblar om egentligen, i brist på annat att skriva. Nu ska jag äta frukost! Vi hörs!




Update: De sov inte alls här, de hade farit iväg med sjubussen tydligen! Haha förstod inte riktigt poängen med det hela att komma hit då ens men jaja!

Until forever is gone


Då var en dag till slut. Och vi är ett steg närmare skolstarten... samtidigt är det ångest, för jag har verkligen ingen lust att gå ut skolan heller. Inte ännu.
Men vad har hänt idag då? Jo först blev jag ju väckt av de trevliga myggen, och efter det for jag över till Alex place med min mor! Inte för att hälsa på honom däremot, utan på Andreas och Sofias übersöta lilla Vilja!♥ Söt som socker den där ungen säger jag bara!
Efter det besöket for jag hemåt igen, och sen for jag vidare till marknaden. Snackade med Emma och Eken där en sväng, gick runt med Alex och Frida, och tillslut gick vi hem till Alex och färgade hans hår! Det blev brunt och det blev snyggt tycker jag! (Y) Såklart glömsk som man är blev det ingen bild. Men det kommer säkert här någon dag!

Sen hade jag ett mysigt samtal, och vi tänkte fara och bada också men vi hamnade på bussis som vanligt istället! Där var det en massa folk, men bara jag Alex och Helena kvar mot slutet av kvällen som vanligt med tusen disskutioner om allt mellan himmel och jord. Haha. Och nu ska jag väl ta och röra mig mot sängen, kika lite film och sen SOVA! För nu är jag trött!

Godnatt!

I just don´t wanna miss you tonight...



Helt ärligt, jag längtar fan tills skolan börjar...

So damn beautiful


Intressant vad läsarstatistiken ökade helt plötsligt? Hmm. Jaja, nu är jag vaken i alla fall, har inte sovit bra inatt direkt. Efter en massa diskuterande på bussis med Alex, Helena och Josefine så kom jag hem vid tvåtiden. Vid fyra somnade jag nog, och halv sju väckte de där jäkla myggen mig -.- så jag somnade inte om förrän vid åtta kanske, och vid elva kom mamma in och sysslade med nått och så skrev Frida den jäveln ;) Haha, nej men då kunde jag inte somna om i alla fall så jag steg upp!

Och idag hoppas jag på att Frida orkar röra sig ut, några dagar sen man såg henne om kvällarna! Nu ska jag och klä på mig och sånt... bara orken kommer, känner mig fortfarande rätt seg. Haha.

Vi hörs!

If it´s worth having it´s worth fighting for



Det handlar helt enkelt om att förlåta och glömma

att lägga det förgånga bakom sig, och förlåta alla misstag

Väntar, väntar och väntar


Nu sitter jag med färgen i håret! Det blir nog riktigt mörkt, kanske inte exakt vad man borde ha såhär på sommaren, men jag gillar det så skitsamma! Och det gör mig inget att det solbleks lite heller faktiskt. Så om en stund blir det duschen och sen ut på byn och möta upp Alex, gud vad jag kommer lukta sån där god efterbehandling. Haha.

Vi hörs!

You know that I'm missing you


Tralala sitter och väntar på att min kära mor någongång i livet ska få tid att färga håret på mig. Men vi ser ju när det händer. Och jag har lovat Alex att komma ut på byn efter det också, haha. Jag tänkte först att det kanske skulle bli en tidig kväll men det ser inte ut så! Usch vad tråkigt jag har nu, därför det här randominlägget kommer upp också.

Joo förresten! Jag fick beställa tröjan från Junkyard för mamma också :D :D me so happy! Nu väntar jag bara på att den ska dyka upp i brevlådan. Hoppas den passar bara!


Someday


Hallå där!


Känner mig bara allmänt seg och slö, tror verkligen inte jag orkar röra mig någonstans idag! Så jag ligger bara härhemma och kollar film, har städat rummet lite också. Var på marknaden idag men hittade inget intressant, inte för att jag har några pengar men. Haha jag och Frida och Alex köpte hårfärg på konsum däremot, så här någon dag ska vi färga Alex hår tänkte vi! Ska bli intressant. Och ikväll ska mitt hår färgas det med äntligen!

Nej, nu ska jag ta och bränna en skiva till bilresan jag har framför mig på fredag! (hur less jag än är på att åka bil) vi hörs kanske senare eller något!



Du skulle bara veta hur söt du är!




PS:
ville ni veta vad jag tyckte om filmen igår? The last song alltså. Haha jag säger ju bara hej "bölar-film" nummer två! Den var så jäkla sorglig den med så man kunde ju inte låta bli att fälla en tår då och då. Men annars var den grymt bra, den rekommenderar jag för er som inte sett den!




Ny bloggdesign!


Nu har jag skaffat en ny bloggdesign! Kände att det var på tiden kanske.

Lips of an Angel

Nu har jag lyckats få in bilderna på datorn i alla fall, som jag skulle visat er igår! Dock är det min dator som verkar krångla, för jag har försökt tusen gånger och det funkar inte, men med den här datorn går det hur fint som helst... hmm. Anyways, sitter och väntar på att Frida ska sluta jobbet så vi kan checka in marknaden lite. Och Alex ska väl också med antar jag! Inte för att jag tror den är så sevärd och vädret är typ halvkasst men det är ju inte så att man har något bättre för sig.

Igår stylade jag min dator lite också med ett sånt där laptop skin. Blev rätt snyggt faktiskt! Måste bara fixa till kanterna ltie mer sen när jag ids. Och så hade jag jättesvårt att somna, vet inte riktigt varför. Eller ja kanske men, i alla fall, så somnade jag först vid fyra-tiden tror jag! Och halv sju väckte mamma mig, det var riktigt härligt! Men jag somnade om och sov till typ halv tolv, då väckte Lisa mig istället, haha.
Och idag tänkte jag äntligen slänga färg i håret också! Lite ångest att det ska bli så himla mörkt just för att jag lyckats bli brun och då kommer se blek ut istället, men annars älskar jag mörkt så det gör inget! Meen nog om det, nu ska jag klä på mig och sen ska jag dra ut och möta upp den där Fridisen!


Såhär ser min dator ut nu!




Alex och Johan igår, fega för kameran såklart!





Och vi spelade prick, jag kom tvåa faktiskt! (Y)



The smell of you in every single dream i dream

Haha gillar att det alltid blir att jag bloggar när jag skriver att jag inte ska ändå! Men mitt humör brukar (för det mesta) ändras rätt fort på nån timme med det! Har i alla fall rört mig ut på byn en sväng och spelat fotboll med Alex och Johan, jag ägde ju ut Johan åtminstone ;) Lisso, Anna och Erik var förbi bussis en sväng också, sen for vi alla hem för det började regna. Nu tänkte jag ta mig något att äta (sällan jag är hungrig) krypa ner under täcket och kolla på The Last Song!

Godnatt!

(Jaa här skulle det vara en bild eller två men datorn vill ju som
vanligt inte samarbeta med mig så tyvärr!)

Hold on

Idag har jag ingen blogglust, så det här blir nog enda inlägget för idag. Men jag är ju tillbaka imorgon i alla fall!

You make me stronger than ever, even how hard it is

Hachiko

Alltså jag säger bara att det här är en film man måste se! Så jävla sorglig! Haha usch vad jag bölade mig igenom hela filmen, och jag är inte ens så känslig annars! (förutom till oth måste jag erkänna xD) Men det här var något! Och de roliga är ju att filmen handlar om en hund...

Den handlar då om Hachiko som hittas av en man på en tågstation som valp. (filmen är baserad på en verklig händelse!) De fäster sig vid varandra direkt, och Hachiko sitter varje dag och väntar på sin husse vid tågstationen när han kommer från jobbet. Men en dag dyker han aldrig upp, och Hachiko sitter kvar och väntar på exakt samma ställe i tio år.





Forever

Såå, då var den dagen över då. Sitter här fryser som bara den! För jag cyklade hem från byn nyss, har umgåtts med alex i några timmar! Innan det var jag hos Frida en sväng också, hon skrattade åt allting och var riktigt svamlig hon, haha. Det smittade som av sig efter en stund också!

Egentligen har jag väl inte så mycket att säga, men hungrig är jag så att magen kurrar! Men jag tror inte det finns så mycket gott kvar, allt är uppätet ihelg -.- Men något ätbart måste jag hitta, sen ska jag krypa ner under täcket och kolla Hachiko! Läste att den var sevärd! Vi hörs säkert imorgon som vanligt! Godnatt!



The clock is ticking

Sitter hemma och gör precis exakt ingenting. Väntar, väntar och väntar. Har städat runt lite och tagit en dusch, matat alla husdjuren och kollat ett oth-avsnitt. Blir nog förhoppningsvis att fa ut med Emma och Erika senare skulle jag tro. Sen efter det vet jag inte, alla jobbar ju typ förutom jag. (eller ja inte Alex och Emma då men (;) Kuuuul. Jag vill också börja 3:e perioden på rätt vecka!

Nej, nu ska jag väl göra någon vettigare. Mitt rum ser ut som ett h-vette men jag orkar inte med det ännu.

Be mine



The smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided you're the one I have decided
Who's one of my kind



Ily



You make my heart beat real fast, and I want this feeling to last, for the rest of my life

The sun don´t shine forever

Har stekt på altan halva förmiddagen/eftermiddagen, Frida kom förbi också och vi gjorde ansiktmasker och solade såklart! Hon är nog snart påväg hit igen, och så ser vi väl vad som hittas på ikväll då!

haha, väldigt vackert jagvet!

Och så min apsöta klänning som kom igår då!

hade ju egentligen kunnit ha på den idag så fint väder som det är, men njaa.

Nu ska jag gå och äta mat, hörde att mikron pep i köket!


You don´t know


Tänk om drömmar för en gångs skull kunde gå i uppfyllelse...?

Södern



Östersund



Två outfits


Min nya skjorta och mina nya armband är favoriter!


The beach




Och glass på typ världens bästa glasställe jag lovar: Tre toppar




utanför huset




Liseberg!




När vi cyklade mot Varberg för att titta på solnedgången:



Här spelade de in sommarlovsmorgon förut!


Och sen på hemresan var vi även förbi Gränna! tror aldrig jag sett så mycket polkagrisar på en och samma gång!







Det var första delen av bilderna då, som är tagna med min typ halvkassa mobilkamera. Fler bilder kommer här någon dag från de andra kamerorna också!





At my place

Sitter här med alex och frida, vi har käkat mat och spelat Cluedo faktiskt :D Nu ska vi diskutera vidare här om framtiden!


Vila i frid

Verkligheten kommer ikapp en alldeles för fort ibland... och på senaste har vi förlorat alldeles för många nära... ibland förvånar det mig fortfarande hur saker kan förändras på bara ett ögonblick. På en liten sekund kan hela din värld rasa samman, på en liten sekund kan du bli lyckligare än någonsin. På en liten sekund blir inget sig likt igen.
Men man ska aldrig ge upp. Det är det allra viktigaste.

Jag vill inte vara någon annanstans än i din trygga famn just nu... Ta mig bara dit och säg att det kommer ordna sig...

I Need You Now..

With every little piece of my heart

Now stay in my life okay?

Pictures

Jag och Frida roade oss lite med att spela Wii idag, ganska skojj hade vi faktiskt, haha.




xD

Anyways, första delen av bilder från Södern kommer imorn, jag lovar!

I´m still afraid, but still

...♥

tralalalala

Helvette

I could really use a wish right now

Den här är jag grymt sugen på att klicka hem! synd att pengarna är slut -.- men vemvet, kanske ifall jag ber mamma jättesnällt om en alldeles för tidig present? haha


I really don´t...


I just don´t wanna miss you tonight...

If it´s worth having it´s worth fighting for

ÄNTLIGEN hemma igen! Jag lovar det här var då den hemskaste natten på länge! För jag har tillbringat den i bilen påväg hemåt. 60 mil med underbar sömn, vilket resulterade i typ nackspärr och ont överallt. Härligt. Menmen, vi var faktiskt tvungna att stanna i Umeå längre än planerat så Fanny kunde kolla upp sin hosta och andningsvårigheter, och jag hade ju härliga människor som underhöll mig under tiden så det var lugnt!

Sen när vi kom hem gick jag raka vägen i säng och det kändes som ett himmelrike kan jag säga att få ligga i en skön och mjuk säng! Jag undrar hur fort pappa körde, för vi var framme två timmar tidigare än mina beräkningar... haha. Nu håller jag på att gå igenom lite vad jag köpt och så, fast kvitton på allt tänker jag inte titta på! Har gått alldeles för mycket pengar den här resan! Men många bra saker har jag hittat, och allt på rea dessutom! (Y)

Resten av familjen sover typ ännu, eller Fanny steg upp nyss. Hon vaknade inte av sin egen väckarklocka som lät förjävligt högt vill jag bara meddela, så jag fick gå och stänga av den -.- Sen när Frida vaknar är planen att dra förbi hos henne eller något liknande, för henne har jag saknat massor! Fast hon har börjat nattuggla den därtypen så det lär väl ta några timmar, haha! Nej nu ska jag faktiskt gå och göra något vettigare än att sitta här, och min nacke/axlar är fortfarande lite ömma efter 2-dagars bilresa så det är lite jobbigt att sitta här! Men vi hörs!


Be mine

Så då har vi varit och hälsat på mammas barndomskompis i Kungsbacka då också! Dom hade världens mysigaste gård måste jag säga! Som en liten "bondgård" var det nästan, med kaniner, hund, hästar, får, höns, kycklingar och katt! Jättemysigt! Vi åt massa god mat och satt och pratade i flera timmar, med hon och hennes dotter Alexandra som är i 20års åldern! Synd bara att tiden flög iväg så fort. För det var jättetrevligt. Och nu är det kväll och imorn ska vi hem. Nej det känns inte alltför lockande att sätta sig i en bil 164 mil norrut, tillbaka till kalla Norrland. Fast lite skönt att komma hem igen såklart, men nog hade jag kunnat stanna här ett tag till!

Och Fanny har ju byggt upp hela sin framtidsplan nu, hon ska bo på landet här i kusten och så ska jag självklart bo varje sommar hos henne och njuta av den här underbara platsen! Haha ;) Hur det ska gå med hennes allergier och allt är ju en fråga, men vill man så går det väl!

Nä nu kanske man skulle börja röra sig mot sängen och sova... blir en tidig morgon imorn. Godnatt!

If tomorrow never comes, would you know how much you mean to me?

-If they can do it then so can we-

Åhhh jag är så sjukt jävla trött! Men nej inte får man sova inte. Eller det är ju ingen idé heller, måste ju njuta av sista dagen här. Även om vädret är halvkasst idag. Men det är rätt skönt, för det liksom svider i ansiktet så fort jag kliar där och det är lite rött. Samma sak på armarna. Så det kanske är bäst att undvika sol idag va?

Såå eftersom jag ändå behöver något att underhålla mig med för att inte somna: På Ullared hittade jag då:

- 2st ansiktsmasker
- Monopol Sverige + Cluedo (japp, här ska det spelas! Speciellt till påsk! haha)
- Hårfärg (om det ändå vore så billigt varenda gång -.- 69kr och var jag brukar köpa den annars går det väl på ca 170kr)
- Kollegieblock till skolan
- Fanny och jag delade på The Sims 3 Destination Världen tror jag den heter
- Laptop skin
- Bobbys schampo och balsam (återigen sjukt billigt! 10kr/st!)
- En ring!
- Godisgodisgodis! Till hemresan tänkte jag mest
- Kalender för 2010/2011
- Presenter till mamma och pappa (min kära far fyller nämligen år imorgon, men jag kände mig taskig om bara han fick en så mamma fick en också! En sten formad som ett hjärta där det står: "älskade mamma/pappa" på. och så får vi ju hoppas att de inte läser dethär nu bara.)

Var det något mer... Joo juste, införskaffade mig Titanic på dvd också för 29kr, eftersom vi bara har den på vhs så. Den filmen får mig seriöst alltid att gråta! haha.
Det var väl det, har jag missat något är det väl synd för er då som får missa den intressanta informationen! Nu ska jag dra mig härifrån och dricka kaffe, kanske man förhoppningsvis piggnar till en aning då!

I don´t regret a thing

Då var vi hemkommna efter dagens äventyr, har varit på GK:s Ullared heela dagen lång. Har hittar en massa saker faktiskt, till billiga priser! Sen åt vi sviingod thaimat på en restaurang där! Tror aldrig jag ätit så god som den var. Fanns typ tusen sorter att välja på också!

Så nu är man rätt trött efter att ha sprungit runt där hela dagen och dessutom blivit väckt redan sju på morgonen för att fara iväg. Och här om några timmar ska vi tydligen iväg på någon middag också, hos mammas barndomskompis. Och imorgon blir det hemfärd. TRIST! Ska bli skönt att komma hem till alla man känner men tråkigt att lämna det här stället! För jag stortrivs! Menmen, förhoppningsvis kommer vi väl tillbaka snart, och nu ska jag gå och kolla vad som händer i resten av huset! Vi hörs!

You know I care for you, maybe too much sometimes

Då har man just cyklat två mil typ, känner mig grymt duktig! (Y) Vi cyklade in till Varberg och tillbaka och passade på att kolla solnedgången också! Och käka glass såklart! Haha, på tal om annat kom jag på att jag skrev att det inte skulle bli så mycket bloggande under semestern, men så blev det ju i alla fall! Sån tur för er!

Men vet ni vad, nu ska jag ta och spela Gh med Jossan, så vi får ta och höras!

When the wawes are flooding the shore

Åhh så härligt! Jag vill seriöst inte åka hem till myggen och den halvkassa sommaren därhemma -.- här hade jag kunnat stanna hela jäkla sommaren! Nu har vi varit på stranden hela dagen, och äntligen ser det ut som att jag fått lite färg jag med! haha. Tog ett dopp i havet också, det var lite småkallt först men sen var det bara underbart! Nu väntar jag på att Fanny ska bli klar med duschen så jag kan sno den, sen ser vi väl vad som händer resten av kvällen då!

Imorn blir det Ullared i alla fall... och troligast stranden, det måste vi väl också hinna med. För på tisdag åker vi hem -.- men jag saknar alla underbara därhemma däremot ♥ om jag hade kunnat packa ner allt jag känner och är van vid i en väska och ta med mig hit ner hade jag lätt flyttat på en gång! Nej nu blir det duschen! vi hörs!


Det finns saker som jag inte litar på med dig och det vet du... tillit är något som måste byggas upp, så se till att bevisa det....

Bakom varje stängd dörr finns något nytt

Ett ganska fint och sant citat taget ur One Tree Hill:


Take a look at yourself in a mirror. Who do you see looking back? Is it the person you wanna be? or is there someone else you were meant to be? The person you should have been but fell short of. Is someone telling you you can't? Or you won't? Because you can. Believe that love is out there. Believe that dreams come true every day. Because they do. Sometimes happiness dosen't come from money or fame or power. Sometimes happiness comes from good friends and family and from the quiet nobility of leading a good life.Believe that dreams come true every day. Because they do. So take a look in that mirror and remind yourself to be happy. Because you deserve to be.
Believe that. And believe that dreams come true every day. Because they do.


Kärlek

Jag har världens bästa släkt på alla håll och kanter av Sverige måste jag säga!♥

I think you could save my life

Tjoo!

Sitter och väntar på maten just nu, vi ska äta grillat! (en aning gladare!) och tänkte jag skulle prova Fannys kokosolja som man ska ha när man solar. Aldrig testat förut? så får se vad det ger för resultat då. Senare på kvällen ska alla vuxna överge oss som vanligt och vara ute och ränna, (som att vi får det eller) så vi ska spela hög musik och grilla marshmallows har vi bestämt! Och dricka massa cola så blir vi helt övertrötta och härliga, eftersom vi alla går runt som vandrande lik redan nu. Alla är så sjukt trötta, tror det blev för mycket av det goda igår, haha.

Nej man kanske skulle gå ut i solen nu eller? (Jo det blev ju finare väder till slut, lovar det är minst +25 i solen! Nice!)

You get what you want but not what you need

Nåå jag vet inte, idag är man mest bara trött. Och less. och lite allt sånt på en gång. Och vädret gör det inte bättre det heller. Visst det är ju varmt och så men ingen sol. = ingen strand. Sug på den. Känner att det är ett väldigt negativt inlägg här, haha. Men jag är rätt negativ idag tyvärr. Så det för nog räcka med det här inlägget innan det blir alldeles för dålig stämning! fast Liseberg var awesome måste jag ju säga! Kärlek till Balder och Kållerado! Haha. Och jag fick mig en rejäl nervkick och ett gott skratt på Spökhotellet Gasten också! xD Nej, det var det jag hade att säga för idag, om det inte kommer ett till litet inlägg på kvällssidan, vemvet!

Yeah, I´m afraid, so what do you want from me?

Life is life

Wohooo Liseberg nästa då! Grymt taggad! (Y) Haha

Just don´t give up

Hey, slow it down
What do you want from me
What do you want from me
Yeah, I'm afraid
What do you want from me
What do you want from me

There might have been a time
When I would give myself away
Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So what do you want from me
What do you want from me

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, what do you want from me
What do you want from me
What do you want from me



Oh my

endast 3 veckor sommarlov kvar för resten av mitt liv har jag kommit fram till :O snacka om ångest! Måste verkligen bege mig in mot Varberg och tröstshoppa pga av detta xD vi hörs!


I will try to fix you

hejsan allihopa!

Jag vet inte riktigt vad som ska hittas på här idag, nu när jag kollar ut genom fönstret så regnar det litegrann och är mulet i alla fall. Det pratades om shopping i Varberg igår, så kanske det bär av dit idag då! Inte tackar jag nej inte, shopping är nice! Bara pengarna räcker till allt annat också! Känner att det börjar bli lite brist på det.

Igår på natten när vi inväntade våra kära föräldrar vispade vi grädde och doppade färska jordgubbar i, och så åt vi hallon också. Det var mums! Fanny åt nudlar också. Sällaan. Och så hade vi det trevligt och mysigt och pratade om allt från A-Ö.

Nu ska jag nog gå och höra vad som händer idag kanske, vi hörs!


I will always be there for you, no matter what happens, trust me


Stay strong

Keep holding on
Cause you know we´ll make it through
just stay strong
cause you know I´m here for you
There´s nothing you can say
Nothing you can do
There´s no other way when it comes to the truth

So keep holding on
Cause you know we´ll make it through

Keep holding on, cause you know we´ll make it through




Have faith. Be strong. Dreams come true everyday

just believe it♥


So tell that someone that you love, just what you´re thinking of, if tomorrow never comes

Något annorlunda, och jag är lika nervös som första gången, konstigt nog.
Och så är jag rädd. Livrädd.

Jag lever tänkte jag ju meddela! Kom fram till härliga Träslövsläge ("läjjet") utanför Varrberg igår! Det ligger alltså utanför Göteborg för er som inte vet. Kan ju börja med att berätta att vi for på Söndag morgon vid halv åtta. Jag sov typ heeela vägen ner till Östersund, där vi checkade in på ett mysigt hotell! Jag och Fanny tog en kvällspromenad i hamnen och käkade på Donken, även om jag hatar deras hamburgare och shit -.- men chicken nuggets var då helt okej (Y)

Nästa dag var det shoppingdags! Hittade lite trevliga saker, och jag tror vi kom iväg från Östersund först vid halv fyra, med en åtta timmars bilresa framför oss -.- Såå vid halv ett tiden på natten var vi framme hos Siv, nästa dag var det så sjukt varmt! Jag höll nästan på att ta vattenglaset jag hade på en restaurang och hälla det över mig, så varmt var det! Men vi åt jättegod thai-buffé i alla fall och promenerade längs Göta Kanal! Så mycket man orkade, eftersom värmen typ gjorde en helt seg.

Sen for vi iväg, i jordens regnväder, och jag vaknade upp typ tre timmar senare och då hade vi inte så långt kvar heller. Vid halv sju på kvällen var vi framme hos släkten, blev en kvällsrunda ner till vattnet här med, och planering inför kommande dagarna. Blir mer shopping i Varberg imorn, och troligast Liseberg på fredag då! (Y)

Och idag har vi helt enkelt bara varit på stranden, höll på att bli bränd av en manet, inte så kul! Men jag klarade mig galant, men jag måste säga att jag ser ut som en snögubbe jämfört med resten av gänget här. Tänk om man kunde bli brun någongång -.- Men nu ska jag nog snart ta duschen också, och på kvällen ska de vuxna på konser så vet inte riktigt vad vi andra ska hitta på. Men det löser väl sig!

Nej, drar mig vidare nu, ha det bra!

Vakat

har vakat med syster! Nu säger jag hejdå till Norrland och hej till Göteborg! Strax sticker vi, och jag ska ha kul även om det är lite ångest samtidigt! Skulle tro att det blir bloggpaus under hela tiden nästan, eller får väl se om man hinner slänga in nått inlägg någon dag kanske jag vet inte. Inte för att min blogg är den intressantaste heller så ni klarar nog er! HEJDÅ!

I wish that moment could last forever

Nu vet jag inte vad som händer. Gör mig bara inte besviken nu, snälla... I won't give in if you wont...♥

Baby can I hold you tonight...

Jag hoppas verkligen att du var ärlig nu... för annars vet jag inte vad jag gör.

Det behöver inte bli så...

För en stund ska jag stanna upp, jag ska skita i allt och greppa tag om livets goda sidor! Bara för en stund.

How do you know?

Lek nu inte med mina känslor bara...

Just say that it´s okay...

Sorry, is all that you can say... but you can say baby, baby can I hold you tonight... Baby if you would have told me the right words, on the right time, would you be mine...

Alla vägar har ett slut... men sanningen är att jag vill ha dig nu som jag hade dig förut...

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Hur ska man veta vilken väg man ska gå när svaret inte står skrivet ännu?

Ja... hur gör man?

Anyways, Göteborg snart då! Ska bli grymt nice, men jag kommer sakna alla fina härhemma!♥ (inkulsive dig.) Men ska försöka ha det så kul som bara möjligt, Liseberg blir ju AWESOME! (Y) Sen är jag snart hemma igen! Imorn blir det grillmiddag med massa folk härhemma, sen troligast beachen med massa folk! Så länge vädret tillåter vill säga! Och bara för att jag skriver så nu kommer det väl vara bajs. Nu ska jag sociala vidare med folket, det vill säga via faaacebook. Väldigt socialt, jagvet.

Vi hörs!

Lately I´m so tired.

I hate it.

Never Give Up

I won´t give in if you wont...


Just let me be me

För mina ögon kommer alltid le mot dig, kan det begäras mer av mig?

älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns...

Ursäkta mig, men var beredd på ett känslosamt inlägg.

Jag har verkligen inte en bra dag idag. Kanske bäst att hålla sig borta från världen då... Jag försöker, och det började gå, men nu är jag rent totalt livrädd att falla tillbaka till var jag var för ett tag sen. Jag orkar inte mer... och jag vet inte hur det här ska sluta heller... den värsta känslan jag vet är att bara stå och titta på, och se den andra hålla i kontrollen. Det hatar jag verkligen. Man är så jävla hjälplös. Så nu står jag här och har gett mig in på något som kommer bära eller brista. Jag kan inte svaret. Jag önskar jag visste, men det gör jag inte. Hjälplöst står jag återigen och bara tittar på. Jag vill långt bort härifrån, men samtidigt inte. För några dagar sen kunde jag fly en aning, men jag menar, nu är jag ju här, på en helt annan situation än vad jag trodde. Hatarhatarhatar. Det enda som gör ondare än att ge det tid är att ge upp. Så jag står kvar. Och jag behöver dig.

Behövde bara få skriva av mig lite, ursäkta för negativiteten. Nu ska jag börja plocka lite härhemma skulle jag tro, föra ut hunden och lägga mig i sängen och käka glass och kolla film. Vi hörs♥

I guess I just got lost

Jävla bajsväder och jävla bajsdag.

Wake me up when september ends

Jag vill bara ställa mig upp och skrika rätt ut. Är så jävla less på allt återigen. Det började gå bra, men nu är jag rädd för att hamna på ruta ett igen. Med allt. Det är som bära eller brista. Och det vore allra enklast att bara ta den enkla vägen... fast den är ju inte enkel den heller, det är ju det som är det värsta... eller få som man vill för en gångs skull... men livet är ju inte rättvist någongång, eller hur?

Men nog om det, ska väl ta och fixa ihop något gott att äta, slå igång någon bra film och förhoppningsvis somna i lagom tid för en gångs skull, för imorn tänkte jag och Frida tagga stranden om vädret håller i sig♥

taggar Göteborg om en vecka (Y)


Loosing my mind


Neeeeeeeeeeej, solen gick just imoln, jag som skulle ut och steka -.-'



Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr...

Think things trough

Jahapp, såklart lyckades man hamna bland vimmelbilderna på Kiruna cc:s hemsida också xP



Meet me halfway


Steeekväder ute säger jag bara! 23 grader i skuggan! Nice!






Oh when I look back now
that summer seemed to last forever
and if I had the choice
yeah I´d always wanna be there
those where the best days of my life

Jag vill om du vågar

Så då sitter man här igen, lyckat att man alltid vänder dygnet åt h-vette på sommaren. Försökte kolla lite oth och somna till det, gick inge vidare. Så nu sitter jag här och käkar glass och kollar runt! Känner att ögonen börjar bli trötta dock, så kanske man skulle försöka sig på att sova igen istället? Får nog bli så, vi hörs!

Våga ta steget.





Hur ska det gå?

Jadu, nog ska livet vara alltför förvirrande.... helgen var så jävla bra, och nudå.. allt är upp och ner och återigen fattar jag ingenting...

I don´t care what they say...

Look into my eyes you will see
What you mean to me
Search your heart, search your soul
When you find me there you'll search no more
Don't tell me it's not worth trying for
You can't tell me it's not worth dying for
You know it's true
Everything I do, I do it for you

Look into your heart you will find
There's nothing there to hide
Take me as I am, take my life
I would give it all, I would sacrifice
Don't tell me it's not worth fighting for
I can't help it, there's nothing I want more
You know it's true
Everything I do, I do it for you

I would fight for you, I'd lie for you
Walk the wire for you, Yeah I'd die for you
You know it's true
Everything I do, I do it for you

Jag står på kanten, det bär eller så brister det...

so you found out today
you're life's not the same
not quite as perfect
as it was yesterday
when you were just
getting in the groove
now you're faced with something new
I know it hurts
and I know you feel torn
but you never gave up
this easily before

There's no giving up now
do you really wanna give this all away?
can't you ever see things in a different way someday...
such a beautiful thing to throw away
you should think things through
over and over again
all over again

Make believe

Det går bara åt helvette om man intalar sig det...

All the crazy shit we did those nights, those will be the best memories!

Det är som lite synd att det här festivalandet är över egentligen. Har varit så jävla värd helg alltså! Nåväl, vi får se till att fortsätta göra sommaren awesome helt enkelt! Nu ska man bara lyckas bli människa igen efter den här 3-dagarsrundan x) Tillbaka till den gråa vardagen osv. Menmen, taggar Göteborg på Söndag åtminstone :D det ska bli nice det med! Nu ska jag nog ta mig en dusch tror jag, känner mig sliten ännu efter helgen x)

Vi hörs.

One word: AWESOME!











TACK FÖR EN AWESOME HELG MED MASSA AWESOME MÄNNISKOR!♥

It always hurts


For the world you might just be one person

But for one person you might just be the world...

Kf 2010!

det var en jävla AWESOME helg är allt jag har att säga! (Y)

Bilder kommer sen!

Getting away

Sticker till festivalen idag! Wish me luck. Man får ju se vad helgens bravader för med sig. För mitt humör är inte det bästa tyvärr... och det är orättvist.

RSS 2.0