Joooomenvisstserru!

Tjo!

Sitter här hos Matilda, vi har klämt massa kaffe och glass nyss! ^^ Krämigt om inte annat ;) och nu öppnade vi hennes aladdin ask också xD Gillar att man fick reda på idag att vi har nationella imorn om inte annat! -.-' Grymt lyckat! Tur att det är engelska så det borde väl inte gå så illa tycker man. Nej, nu ska jag sociala vidare hära, vi får höras!

Kramar!♥

30 November

Godmorgon!

Då var man tillbaka till skolan igen då, praktiken är slut. Och jag måste säga att den börjar ju som värst, MATTE! -.-' hoff! Tur att vi bara har repetitioner och sånt, boken gjorde vi ut innan praktiken. Annars är det väl inte en jättejobbig dag, lång bara. Dock kommer jag ju inte kunna göra något på massagen men får väl se vad som händer, ska snacka med min lärare om det.

Slutar kl. 16.20 idag då alltså (-.-) Wish me luck!

Kramar!

Pepparkakor och oth

Kan det bli bättre!? Nej ;) För det är vad jag ska underhålla mig med nu, sen ska jag sova. Godnatt!

Switchfoot

Only hope - Switchfoot


29 November

Hejsan!

Inget intressant händer här inte, därför har jag inte skrivit ännu heller :P Eller ja om ni nu vill veta är det 15 minusgrader ute, härligt. Och idag ska jag till stan. Ännu mindre härligt. Har nyss kollat lite idol och ätit tacos. Nu ska jag väl tråka vidare här i några timmar tills bussen går.

Kramar!

She wolf?

She wolf - Shakira: Usch, det är en låt jag verkligen avskyr -.- Hur kass som helst ju! Jag menar, hon sitter liksom och ylar i låten t.o.m? Seriöööst! -.-' Och jag gillar att Jocke slog igång den på Spotify igår, och det värsta var att han kunde hela första versen och refrängen XD Hans ursäkt var: "Jag fick den på hjärnan och var tvungen att nöta den 1000 gånger om, men den suger ändå!" x) Jooovisst x) Nej Shakira har gjort bra låtar, men det här är då kasst på hög nivå.



One tree hill

Min absoluta favoritserie!♥ Usch jag kommer avlida när den tar slut :( Men tur att det finns några avsnitt kvar ännu! ;)

One Tree Hill genom åren:

Säsong 1


Säsong 2



Säsong 3



Säsong 4



Säsong 5



Säsong 6


Säsong 7


Och nej jag trodde seriöst inte sista säsongen skulle bli någon höjdare då Peyton (Hilarie Burton) och Lucas (Chad Michael Murray) inte medverkar, men nej där hade jag fel för de lyckas faktiskt göra den precis lika bra ändå!♥


28 November

Hejsan!

Kom hem här för två timmar sen typ, älskling har blivit sjuk :/ Så när han somnade täntke jag att det är lika att jag rör mig hemåt så inte jag också blir smittad. Om jag inte redan är det, känner mig lite konstig :S Fast det kan ju vara pencillinet också... och tummen är stor som en ballong.

Det känns som att det är Söndag idag, och ändå är det ju bara Lördag! :D Kan ju bero på att jag var ledig fredagen, gud så skönt det borde man få ha fler gånger! Men nu ska jag väl strax återvända till oth, så vi får höras! Ps: idag blir det tacos på menyn härhemma, mums! :D

Kramar!



It doesn't really matter what you say or do
I wanna spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only wanna be with you

Volbeat - I only wanna be with you♥



Johnny Cash

Sitter hos Jocke och lyssnar på Johhny Cash ;)


Valentine´s day

Är det bara jag som tycker den verkar bra? ^^ Den får jag inte missa när den släpps! Många bra skådespelare är det ju med också :)


27 November

Hej!

Ska försöka mig på ett litet inlägg, annars känns det så tomt här :P Kom till byn igår, var med Jocke hela kvällen♥ Sov där också, fast på morgonen när jag vaknade hade han stuckit till skolan den typen ;) Så jag knallade hem och nu sitter jag här, ska väl ta och duscha och tvätta lite kläder.
Lyckat att jag kom på att mina enda rena jeans blev kvar i väskan hemma hos Jocke! Lika smart som alltid är man -.-'

Men det första jag gjorde när jag kom hem var att käka en massa Pepparkakor & mjölk!♥ Mumma! Kanske man skulle reagera nu va? Jooo...snart! Vi hörs! x)

Kramar!


26 November

Ids inte skriva något, här får ni en dagens låt istället:


Angel - Kate Voegele

25 November

Hejsan!

Jag har bloggtorka. Inget som känns tillräckligt vettigt att skriva om :P Men om inte annat kom my heart will go on upp på min Spotify nu, typ världens vackraste ballad enligt mig, och vilket sug jag fick att se "Titanic" bara därför! :O måste ta och göra det här någon dag, var så längesen sist! Hehe har sett den säkert 10 000 gånger minst, men ändå blir man aldrig riktigt less! :)

Kramar!

24 November

Hallooow!

Nu är man mätt och belåten! Och nu ska man och göra läxor med Linnea -.- Usch, kill me. Jag verkligen AVSKYR läxor! Lugn dag på APU:n, har inte gjort så värst mycket tycker jag. Och min och Linneas apu-uppgift idag gick ju finfint :D Barnen var så tysta och snälla ^^ Ska bli både skönt och trist när det är slut nästa vecka. Det som varit jobbigast är lektionerna jag har fått ha samtidigt som praktiken -.- Nej, plocka undan lite och ringa Linnea nu!

Kramar!

2012

Hej!

Kom hem från bion för en stund sen. Vi kollade 2012! Den var faktiskt grymt bra tycker jag! :D Fast då är jag ju en sån där som gillar filmer som mer eller mindre handlar om "jordens undergång" och liknande. Annat ex. på en sån film jag gillar är ju Day after tomorrow.

Det med den här filmen är ju att det som är verkligt är att mayaindianerna förutspått "jordens undergång" och deras kalender tar verkligen slut 2012. Jag tycker det är lite överskattat med hela den biten, jag menar som jag läst på andra sidor också, om de kunde förutspå jordens undergång kunde de lika gärna förutspått annat som tsunamis, 11 september och sånt... min åsikt är det i alla fall! Nu ska jag börja tänka på refrängen, börjar 08.00 imorn -.- och har inte sovit mycket alls inatt heller.

Kramar&Godnatt!



23 November

Hejsan!

Kom just hem från praktiken, skolan, läkarn och lite ärenden på stan :) Och det luktar nybakat i hela trapphuset!! Sånna gånger önskar man att man själv hade en ugn -.- Och gissa vad mer? Jag gick på konsum och tänkte: "Gud vad sugen jag är på Dennis korv!" Men tror ni de hade det? Nej såklart inte med min vanliga tur. Dock hade dem denniskorv fast som kulor (?) -.-' Vad är det också för svammel xD

Så nu ska jag göra mina "kul" korvar med makaroner, vid fem ska jag över till Jocke och och sen blir det bio med han :) ♥ Och en del andra folk som hakar på ;) Men nu ska jag fixa käk!

Kramar!

22 November

Hallå!

Har inte orkat uppdatera något udner helgen, sry för det! :P Delvis för att jag inte suttit vid datorn så mycket  och för att jag inte sovit hemma ihelg heller :P Så vad har hänt då? Inte så värst mycket, har myst med min pojkvän och umgåtts med folk :) Det har nötts en massa Mario Kart Wii också xD Och nu är det söndagsångest -.- Vill inte!!! Längtar som redan tills det blir helg igen...

Men nu ska jag kika vidare här!

Kramar!

19 November

Hejsan!

Shit, snart är det redan December slog det mig just... tiden går fort! Idag började jag i alla fall halv nio och for iväg till Jukkasjärvi, ganska chill var det där :P Sen var jag i skolan med lite folk, och sen i kyrkan en stund. Tillbaka till skolan när jag fick sluta efter två och så väntade på Jocke :) Therese och Tessi var så snälla och väntade med mig! ^^ Nu ska jag äta massor med mat, syster har just anlänt, och när Jocke är klar på gymmet ska jag, han och Linnea gå och bowla! Så C ya!

Kramar!

18 November

Hallå igen!

Kom typ just hem från älskling, han var så trött så jag tänkte att jag skulle låta han sova istället :) Lika att jag också kommer i säng i tid, man måste ju orka med syrran när hon kommer till stan imorn! Haha :P Men nu ska jag faktiskt ta och kolla oth och äta oxpytt! (Vaddå klockan är tio på kvällen och middag borde man ätit för längesen?) Det är aldrig försent för mat! x)

Kramar!

18 November

Hejsan!

Hemma från praktiken igen. Eller slutade redan vid ett men har väntat på Jocke på skolan :P Idag ska vi kolla "The proposal" efter han varit på gymmet, någon som sett den? Annars har det varit inte så farlig dag på jobbet, var en liten stund i kyrkan, sen bjöds det på god mat med efterrätt på församlingshemmet :) Sen diskade vi lite och sen fick vi sluta. Nu ska jag äta något och vänta på Jocke. Vi hörs!

Kramar!

The proposal

17 November

Hej!

Jaa då har man äntligen slutat för dagen! Hoff, vart igång sen 8 på morgonen ju -.- Har inte mycket att säga idag, annat än att det inte blir mer bloggande ikväll än det här inlägget, för jag ska sova hos min kära mommo idag! :) Haha, för vad är bättre än lite mat på bordet och ett varmt bad efter en lång dag? ;) Så vi får höras imorgon, sry för dålig fantasi! (a)

Kramar!

Godnatt, eller?

Egentligen borde man ju börja sova nu, men det är så tråkigt att gå och lägga sig såpass tidigt! Ska nog kika ett oth avsnitt och sen blir det att sussa... låååång dag imorn, hojja!! Linnea gick just också, och visst är jag trött för jag sov ju inte så mycket inatt precis :P Menmen, nej nu ska jag slå på oth och sen måste jag sova! Vi hörs imorn!

Kramar!

Music in my ears

Flipsyde - A change



16 November

Hejsan!

Hoff, äntligen hemma! Trött som få är man, men så går det när man får för lite sömn på natten. Idag började jag 08.00 i alla fall med "Riddarskolan" i Luossa. Svamlade runt där i några timmar, sen var man tvungen och knalla ända till hjampis för lunch -.- Blev en stripsmeny med massa folk på annis där :P

Sen tillbaka till församlingshemmet igen, men där han jag bara äta grillmackor och sen skulle jag på lektion i massage x) Härligt med lite massage såhär på eftermiddagen. Nu är jag mest bara trött, längtar tills ikväll när man får sova :P Imorn har jag jobb hela dagen till 19.00! -.- GREAT! Nej, nu ska jag kika vidare hära!

Kramar!

Old pics

Hittade några söta gamla bilder som jag scannat in på datorn en gång :)


Jag och Lisa när vi börjat 6-års precis :D


Alla våra söta valpar vi hade här för några år sen ^^



Här var vi mini! Jag och Lisa igen då alltså ;) hehe



Min lillasyster kan ju som vara ganska söt ibland va ^^



Haha naaw Birk när han var liten valp! :D


Och så en sista bild när vi var i New York år 2003 ;)

15 November

Hej!

Har inte hunnit blogga någonting under dagen ännu, har haft fullt upp! Vakande vid tolv typ, så tog jag och Jocke hunden och han gick till sin fammo och jag hem till mig ;P Jag har varit förbi frida en sväng, övningskört och så tänkte jag åka med bussen om en halvtimme men jag orkade inte :P tar 19.20 bussen istället.

Igår hade vi filmkväll på unkan, där var Nisse,Jossan,Helena,Emil,Jonne,Matilda,Stina,Nadja,Emma,Jocke och jag. En hel del folk alltså ;P Vi kollade Paranormal activity igen, för dem som inte sett den :P Seriöst blev filmen typ förstörd när man såg den igen, inte alls lika läskig nåmer xP Menmen, nu hade jag bara velat se det andra slutet däremot (alltså det slut som visats på bio)

Nu sitter jag mest och väntar på Jocke, men ska väl ta och göra något vettigare först än att sitta här!

Kramar!

^^


Det blev bra! Så nu är det alltså en hel del mörkare men... det är nice! ;) och NU är utväxten borta också! ^^ Tyvärr har jag ingen tillräckligt bra kamera här för resultatet :P Kanske kommer nån bild när jag far till stan igen. Men här är en gammal bild på mig och Lisa, och det är ganska likt hårfärgen jag hade då:



Nu ska jag lyssna musik och vänta på min underbara pojkvän :)

Kramar!

Update...


japp, då satt man här med färgen i håret! Ska ta och skölja ur det om en kvart... skönt att få bort utväxten men jag ville egentligen inte färga över slingorna :S Jaja, får väl se hur nöjd jag blir med resultatet sen... :)

Kramar!

14 November

Godmorgon!

Vaknade för ett litet tag sen, och nu väntar jag mest på att klockan ska bli ett så mamma kommer hem och kan slänga färgen i håret :P Och så äter jag Polly :D haha. Grymt gott om inte annat! ;) Men nu ska jag nog gå och kika lite oth, och så mycket mer än såhär har jag ändå inte att säga just nu :P

Kramar!

Väntar...

Just nu väntar jag på att Frida ska komma över! ;) Jag tror jag blivit paranoid av filmen från igår :O Jag inbillar mig helatiden massa saker här hemma för att jag är helt ensam och det är kolsvart ute x) Illa! x) Men jag måste se filmen igen ändå! xD den var ju faktiskt grymt bra också ;O

Och inte mycket till mat fanns det hemma heller (heller inga föräldrar som kunde laga den xD) så jag har ätit makkisar och ketchup -.- (Y) korv eller något hade ju suttit fint till, men neehejdu, kylskåpet är så tomt som det bara kan bli :P Men nu ska jag fortsätta kolla tv faktiskt! :)

Kramar!





Shiiit

Duktig tjej! :) Fick rysningar när hon sjöng "My heart Will go on" :O





Update:

Och en till har vi här, och bra låt också! (Y) :)



Fredagen den 13:e

Hejsan!

Idag är det fredagen den 13:e, lite creepy eller? Njae, jag tror inte direkt på sånt egentligen :P Folk gör det till en så stor grej, det är ju som bara ett datum och en dag xP Anyways, igår hade vi i alla fall filmkväll hos Jocke :) Jag, Erika, Lisso,Amanda,Nadja,Jocke,Linnea och och Emma kollade Paranormal Activity. Och jag säger bara en sak:

DEN ÄR SJUKT JÄVLA LÄSKIG! Helt seriöst, filmer brukar inte skrämma mig men den här tog hem priset :O Har ni inte sett den ännu så se den! :O här kommer trailern på den:





Och nu om inte alltför länge så ska jag börja ta mig mot byn, så vi får höras! :)

Kramar!

11 November

Morrn!

Då var man vaken. *Gäsp* Ledig är man idag också, men jag och Linnea ska ta och käka i skolan idag bestämde vi ;) Tex Mex på menyn ju :D Och egentligen har jag väl inte så mycket mer att säga xP Kanske möjligtvis att jag har köpt hårfärg nu om ni ville veta! :) haha! Ska troligtvis färga till helgen. Ångest över att mina slingor försvinner men what to do, får ta tillbaka dem nångång! Nu får vi höras för nu är fantasin på noll hära!

Kramar!

Update

Tjabba!

Linnea drog just, mitt i filmen sådär xD men hon kommer nog tillbaka snart skulle jag tro ;) Så därför passade jag på att uppdatera lite här. Efter massa glass+frukt cocktailätande, svammel på coop och stan så gick vi hem till mig igen för att kolla The hangover. Lyckades som somna i somras när jag och min pojkvän skulle kolla den x) Så nu ger vi den ett nytt försök ;b om Linnea bara ville komma tillbaka xD

Kramar!

10 November

Hejsan!

Min första tanke idag var att inte blogga för att jag delvis är på dåligt humör och det kan lätt märkas av här tyvärr (skönt att skriva av sig!) men så kändes det så tomt att inte göra det så vi kör på ändå ;)

Idag har jag faktiskt haft riktigt kul på praktiken! En hel del huvudvärk och annat störande men jag har försökt hålla humöret uppe i alla fall! På förmiddagen fick jag först klippa massa pyssel (vanlig syssla på jobbet xP) Linnea kom och hjälpte till i en timme och sen var det lunch. Ambulansen stod utanför skolan idag, och nån låg på marken :S vet inte vad som hänt, men hoppas det gick bra för den personen i alla fall!

Tillbaka på apu:n: mer pysselklipp. Sen var det dags för en barngrupp :) Miniorerna idag, alltså barn mellan 7-8 år ungefär. Och de var så gulliga! Tror jag ska välja den gruppen till apu-uppgiften faktiskt, det var så kul och pyssla och ha samling med dem! :) De var så pratglada och glada över pysslet jag, Linnea och Lollo hjälpte dem med! Frågan är bara hur man ska klara av alla huliganer på en gång ensam!? XD Haha bara 3st som hjälpte var ju ett äventyr ^^ Men nog blir det säkert bra!

Nu tänkte jag äta något medans jag väntar på Linnea, frågan är bara vad? Tar väl något av mammas hemlagade som finns där i frysen igen, godast! :D

Kramar!

^^

Hejsan!

Just nu kikar jag lite oth, sitter vid datorn och Jocke ligger och sover så sött här bredvid mig :) Helt omöjlig att väcka, han måste vara trött! ;b Som vanlig en ganska chill dag på APU:n, klippt pyssel, fikat och varit på coop. På skolan fick man lyssna på underhållande pitebor också x)

Synd att man börjar 08.00 imorgon, massage -.- hade gärna sovit lite längre... men på onsdag är man ju ledig i alla fall! :D yey! Har hittat en film jag är sugen på att se också, Paranormal activity. Någon som sett den? Har hört att den är sjukt läskig, men jag vet inte... brukar sällan lyckas bli sjukt läskigt med filmer :b upp till bevis! Ska ta och se den här i veckan!

Nej, jag ska fortsätta kolla oth hära! Illa att man är grymt trött redan och klockan är bara åtta O.o Fast ja, Jocke har ju sovit större delen av dagen så why not x)

Kramar&Godnatt!♥


9 November

Godmorgon!

Jaa, just nu sitter man i skolan och väntar på att praktiken ska börja kl. 09.00 -.- Usch och blä, om man skulle gå och leta upp de där papprena (stavning?) som var anledningen till att jag gick hit. Bara därför har jag väl tappat bort dem också! -.-

Idag ska vi planera schema och bakning där på församlingshemmet, fast Linnea får baka med ungarna själv för jag sticker iväg på massagen :P Och idag kommer Jocke hem också ^^

Men nu ska jag gå och leta upp de där papprena, vi får höras!

Kramar!♥


Cocoo.se

Är grymt sugen på att klicka hem något från Cocoo.se, de har så söta smycken där!♥

Här är bara några saker jag gillar:




Grymt snygga, eller vad säger ni? :D


Kom änglar - Lars Winnerbäck



(Jag själv gillar nästan live-versionen bättre, men den här är också grymt fin! :))

Haha!

Var bara tvungen att visa här vad Foki (www.fokis.se) hade skrivit om på sin blogg, nämligen tofflor som ser ut som bröd! Hur knasigt är inte det? Kolla här bara:




Ser de inte ganska verkliga ut or what? Och det är alltså tofflor man har på fötterna, designade att se ut som bröd! Haha, helskumt x)


8 November

Godmorgon!

Imorn kommer min pojkvän hem! *längtar* Jag har saknat honom! :) Men hela helgen har jag umgåtts med Frida, och Alex också litegrann, det har varit riktigt mys! :) Det känns som det var år sen sist vi umgicks riktigt mkt :O fast hon var ju borta lovet så inte så konstigt :P

Och alldeles nyss var jag och far min ute med bilen en sväng! Jag börjar ju bli riktigt bra på det här nu ;) haha, not. Nä men nog går det bra, men inte så bra som jag vill kanske x) men det är väl så, man kan ju inte bli bäst på en gång precis. Man måste ju lära sig. Nu ska jag fortsätta kika lite oth tror jag, vi hörs säkert senare!

Kramar!


Du är bäst! :)

Godnatt!

Nu är jag riktigt trötter! Och jag ska upp imorn och göra vägarna osäkra tydligen. Vi får höras!

Kramar!

7 November

Hejsan!

Då var det lördag, underbart med helg♥ Kan vi inte ha lov en vecka till eller nått, det var ju så skönt x) Men det är ju inte alltför länge kvar till jullovet i alla fall! ;D Idag har jag inte gjort mycket (än så länge) Har bara kollat film och suttit vid datorn. Tänkte övningsköra lite idag men vaknade så sent så det blev inte. Och hårfärg tänkte jag också köpa men ica var stängt.

Hittade nån ny låt med Beyoncé: Broken-hearted girl



Vad tycker ni om den? Jag tycker den är ganska bra faktiskt :) Men nu ska jag kika vidare här, äta middag och vänta på inkommande samtal från Frida!

Kramar!

Hårfärg?

Just nu sitter jag och velar fram och tillbaka hur jag ska göra med min hårfärg. Jag vill inte färga bort slingorna, men jag lär inte ha något val för utväxten är enorm och jag vill få bort den. Frissan känns för dyrt just nu, så nej heller inget alternativ. Men kanske man kan färga först en färg och sen köpa ett slingpaket till...? Åhh jag vet inte!

Anyways, kom hem för en liten stund sen, har umgåtts med Frida och Alex bl.a. trevlans :) Nu funderar jag på att slå igång en film och dricka något varmt mot min hals... hoppas det inte blir värre :/ Jo, så får det bli, och slå en signal till min pojkvän som gärna hade fått komma hem! :) Fast samtidigt vill jag att han ska vara i Sthlm och ha kul också ju :) Tur att han är hemma på måndag igen ^^ Nej seriöst, nu film!

Kramar & Godnatt!


Här hade jag ju ganska mörkt hår... men vet inte om jag vill ha det eller ljusare?




6 November

Hejsan!

Kort APU hade man idag, fick sluta redan kl.11! :) Men det var så mysigt ändå, massa bebisar, fika och pyssel. Och föräldrarna till bebisarna då också! Vid 2 tog jag bussen hem, och nu sitter jag här :) Ska beställa kläder från Gina, ångest vad dyrt det blev! :S menmen. Nu tog jag bort en cardigan spontant bara för att jag fick sån ångest x) haha, men det var lika, kan köpa en nån annan gång :P och jag har ändå en liknande i lila ^^

Onödig fakta, onödig fakta, men det går väl så när man har tråkigt och är hungrig! Nu ska jag gå och tjata lite om mat, det luktar så gott här men inte får jag något så! xP

Kramar!


5 november

Tja!

Då var första APU:dagen för mig avklarad. Inte jobbig alls! Vi pysslade, fikade, sjöng och framförallt FIKADE bara x) Härligt! Och så är det ju fredag imorn på toppen av det! ÄNNU HÄRLIGARE! jag vill till byn! ^^ Har hängt upp rosorna jag fick av min pojkvän och torka innan de börjar ruttna, så nu kan man spara dem också ^^ Och nu när jag tittar omkring inser jag att jag måste plocka lite grejer innan helgen härifrån, har lyckats bli lite småstökigt -.-'

Nu: Spotify+mat=♥

Kramar!

Ny design

Hej igen!

Ändrade om designen på bloggen lite snabbt, blev så less på den gamla. Och nu var jag inte så seriös, slängde bara ihop nån Header igår, blev inte riktigt som jag ville xP Ska lägga mer tid på det när jag ids!

Kramar!

4 November

Godmorgon allihopa!

Eller ja, god förmiddag kanske, men vi säger morgon för trött är jag ännu x) och sjuk -.- men imorn ska jag ta mig till APU:n i alla fall, pallar inte sitta hemma och missa timmar nåmer. Nyss for världens sötaste pojkvän till Sthlm, eller 12.45 lyfter planet från Kiruna. Och han fick mig just att sakna honom på en gång fast han nyss farit!

Igår så fick jag faktiskt en röd ros och ett litet gulligt kort från han! ^^ :* Sen fixade han mat åt mig och så kollade vi film och mös bara :) Och imorse när jag skulle packa upp mina saker härhemma hittar jag en till ros i väskan!♥ *Happy* :) Ibland är han för söt! Eller nej det är han alltid men ^^ Och nu håller oth på att bli klar så ska ta och kolla den nu! Vi hörs!

Kramar!♥♥


3 november

Godmorgon!

Mår betydligt bättre idag, om jag har tur så blir det här inte en alltför långvarig förkylning kanske. Så idag ska jag till stan i alla fall! Och jag har fått en ny skoterjacka... hmm, inte så nöjd med den, men verkar inte få någon annan så vi kör väl på det då. Gillar färgkombon, blå hjälm och jacka med orange-färgat mönster -.-'

Nej om man skulle klä på sig och sånt, inte för att bussen går förrän om flera timmar men ändå. Och då ska jag vara med älskling! :)



6 månader♥

2 november

Hallå allihopa!

Har inte blivit något bloggande för mig ihelg, då det har varit en händelserik helg i stan... :) Och nu har man åkt på förkylning också -.- hatar verkligen att vara sjuk! Och alltid vid dåliga tillfällen också -.- Menmen, ska i alla fall försöka ta mig till stan imorn och vara med Jocke innan han åker till Sthlm i 1 vecka och så har vi 6 månader imorn också faktiskt :) <3 Om man skulle fixa sig något varmt att dricka? Frågan är bara vad, det är ju inte bra att dricka mjölk när man är förkyld och te gillar jag inte... men nu ville syster min som också ligger här och är förkyld att jag skulle fixa mat åt hennes kaniner, så ska ta och göra det! Vi hörs!

Kramar!

Haha en bild från förra veckan när Jocke fick skjutsa mig och Amanda på spark runt hela byn x) Men lika glad var han ändå ju! ;)


RSS 2.0